זה היה כאילו כל הקטע, לדבר בכוונה ככה..
ע עמי1986 New member 21/1/09 #13 שירוש את יפה על זה אין וויכוח.... תאמת שהייתי רוצה לראות סט מקצועי שלך (לא את זה שהיצטלמת אליו פעם) לפי דעתי יש בך משהו....
שירוש את יפה על זה אין וויכוח.... תאמת שהייתי רוצה לראות סט מקצועי שלך (לא את זה שהיצטלמת אליו פעם) לפי דעתי יש בך משהו....
P prezik New member 21/1/09 #15 ../images/Emo205.gif שיר.. כמו שאמרתי פעם, אגיד שוב, יש לך גובה מעולה, ופנים ממש מתוקות לדעתי. לא מבינה למה את לא ניסית עד עכשיו סוכנויות? ופאק..הייתי בטוחה שאת יותר גדולה=0 בכלאופן ברוכה השבה?
../images/Emo205.gif שיר.. כמו שאמרתי פעם, אגיד שוב, יש לך גובה מעולה, ופנים ממש מתוקות לדעתי. לא מבינה למה את לא ניסית עד עכשיו סוכנויות? ופאק..הייתי בטוחה שאת יותר גדולה=0 בכלאופן ברוכה השבה?
K kimi d New member 21/1/09 #24 ברור שאני זוכרת אותך שירוששששש אחת הבנות היפות שאני מכירה, עם ליגה של גוףףףף תעלי את התמונות שצורי צילם גם , אני אהבתי איך שיצאת =]
ברור שאני זוכרת אותך שירוששששש אחת הבנות היפות שאני מכירה, עם ליגה של גוףףףף תעלי את התמונות שצורי צילם גם , אני אהבתי איך שיצאת =]
ש שירוש פרץ New member 21/1/09 #27 יאא איזה חמודים =] איזה כיף לראות את זה תודה רבה לכולם חח תמשיכו חחח ובקשר לצילומים מקצועיים אני יעשה אל דאגה .. ( =
יאא איזה חמודים =] איזה כיף לראות את זה תודה רבה לכולם חח תמשיכו חחח ובקשר לצילומים מקצועיים אני יעשה אל דאגה .. ( =