משהו התגעגע אלי?

itaf10

New member
משהו התגעגע אלי?

מקווה שלא הרגשתם כל כך בחסרוני (סה"כ שבוע) חח ובכן, אני כן התגעגעתי אליכם. חופשה אמיתית היתה לי, ופינוקים חבל"ז העיקר שאני שוב איתכם שבוע טוב בריאות אושר ושמחה

איטפלהההה, כמו שגחלי מבקשת../images/Emo13.gif

ספרי,,בשביל זה אנו פה,(תקראי הודעתי מהיום)

itaf10

New member
באמת היו חוויות ../images/Emo24.gif

הפעם נסעתי כמו גדולה באוטובוס ממוזג, כרטיסים הוזמנו ראש(מקום שמור) פגשתי אשה מדהימה באוטובוס. ישבה לידי גברת (אלמנה כמוני) צעירה נאה בגילי...(לא בצחוק) 5 שעות ישיבה באוטובוס עבר בי-עף "כאילו" הכרנו יובלות... מי שאמר "זה לא מקרי" צדק. היא נפגשה עם זוג חברים במלון אחר (באילת) ואני במלון שלי (הפעם יצאתי לבד) ת'אמינו זה היה כיףףףףףףףף... בבקר לקום לג'קוזי מבעבעת סולו, (דירה בת 3 חדרים +2 חדרי שירותים קומפלט וכל התוספות הרגילות...וכו... מרפסת שיזוף ענקית עם כל הפינוקים. מדי יום נפגשנו ארבעתנו "כאילו" שהתוכנית תוכננה מראש... נהנינו מכל רגע, אפילו צללנו בחוף המגדלור, כיף כיף כיף... בקיצור עזבתי אתמול בבוקר לאחר פינוק רציני מבושם בג'קוזי ענקית(6איש) ארוחת בוקר וחזרה הביתה. "מי אמר שאי אפשר לחיות טוב? שיתנו לחיות בשקט, אני כבר אסתדר לבד."

ניקו 45

New member
לא הספקתי להתגעגע itaf10 ../images/Emo8.gif

אולי בגלל שנסעת רק לשבוע . אצלי (ואיתך הסליחה ) מתחיל רגש הגעגוע לבעבע ולפעום רק לאחר כ- 10 ימים . שמחתי לקרוא אודות שבוע כייפי ומהנה שחווית . (לגבי הלבד שלך ... יש לנו המון על מה לדבר ) נו טוב ... בסדר ... התחלתי קצת להתגעגע

itaf10

New member
לאמיתו של דבר חלפו 10 ימים ../images/Emo6.gif

לא חשוב, אני יודעת שהתגעגעת אלי...הרגשתי
מה לעשות באם לילדי - אין זמן, לא נוח... ואין בן זוג לצאת? חששתי בהתחלה, התלבטתי, דחיתי, ולבסוף התרצתי לקחתי עצמי לידיים, יצא גדול...ממש נהניתי, אפילו הספקתי לקרוא ספר שלם של "סידני שלדון"סערת האלים - ספר מותח. אגב, מדובר על רומניה חחחחחח
בימי צאוצסקו, מומלץ, כדאי לקרוא המשך יום נהדר אצלנו יורד גשם.....................

ברק 188

New member
ומישהוא התגעגע אלי או עלי ?

אור ליום האתמול חזרתי מים המלח חופשה נפלאה בקושי עליתי את העלייה הביתה הבטן נפוחה... שלושה ארוחות ביום + בשעה 16:00 כול יום פינת המתוקים יאמי...יאמי על קפה ועוגות +לכול מי שרעב גם ארוחת חצות ואם זה לא מספיק במלון הכול כלול בכול משקות קלים חריפים עוגות חופשי חופשי כול היום נו...אז בטח לא סוחב בעלייה ומתגלגל היטב בירידה קצת נחת רוח בשיר מהמלון על אבי ומריה להשת'100

ברקלההההה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני געגעתי הרבההההההה והרגשתי בחסרונך. שמחה לשמוע שאתה בבית נח לך אחרי החופשה. ד.א. איזה סוגי מתוקים היו פרט הדגם הסבר
רק טוב!!!

ברק 188

New member
הרבה הרבה מתוקים...

הרבה סוגי עוגות קצופות ,וגם ממלאות שוקלד וכדומה מטוגנים מתוקים בסירופים מייפל, ריבת חלב ומה לא מלאי קלוריות מכול טוף וטוב ומלאי דמיון פורה ומפרה אבל בנינו...אתם יותר מתוקים לי באמת מכול ה
ליל מנוחה ולהשת'100

ברק 188

New member
חן חן אילנה

כנראה שאצל אחרים אני ש-קוף
ואיטף
ברוכה הבאה...תגידי למה שלא נספר להם את האמת ?..............................
שבעצם הינו יחדיו בחופשה
אח' אח' אחותי איטף זוכרת בסאן פרנסיסיקו על המים רגל פה ורגל שם ...וכעת צוואר תפוס לי

itaf10

New member
אח' אח' אחי ברקי, איך אוכל לשכוח!?../images/Emo8.gif

אני כבר בדרך אליך לשחרר לך את הצוואר התפוסססססססס.. אוי אוי כמה כואב לי... איך חברתי היקרה לא שמרה עליך וכסתה אותך בלילות הקרים של ים המלח, איך איך? ועכשיו התוצאות העגומות. הנה מגיע אליך "המלאך האדם" שיציל אותך ממכאובך... *חחחחחחחח לו משהו זר שאינו מכיר את הפורום נכנס ורואה הודעות מסוג זה, מה היה חושב?
בטוח שהיה מקנא

צילוש43

New member
כולי...../images/Emo9.gif אדומה איטף../images/Emo8.gif

ספרי ספרי...
כמה שיותר הרי זה משובח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו השתכנעתי לים המלח אזמינה מקום... רק ללא צוואר עקום

itaf10

New member
צילוש, ברקי מספר טוב יותר ../images/Emo8.gif

הוא מומחה לסיפורי אלף לילה ולילה במקרה הפעם, הוא סיפר סיפר....
ת'שמעי, ברקי הוא אחי הקטן מזה שנים רבות... מרשים לעצמנו קצת להתבדח אחד על חשבון השני בעצם למה לא? לגבי הזמנה לים המלח זה הזמן והמקום. אני עוד השנה לא ביקרתי, יתכן ובסוף השנה ו\או בתחילתה. עלה לי ברגע זה רעיון - מה דעתך לספר לחרגולה ולארגן קבוצת חברים "מתקוות גדולות" (הרי אנחנו גדולות, נכון?) ונצא כולנו להתכייף בים המלח?.

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif אכן כך איטף...

ברקי הוא אח של כולם... גם מקום ... השנוויץ נחשב
בתקוות לארגן? נוווווו...כאן כולם ישנים או על ערסלים מתנדנדים
כאן הכל ספונטני...בהופפפ טרח הינה אני כאן

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רגל פה ורגל שם../images/Emo3.gif

והצוואר תפוס עד אי שם
ברקל'ה חשוד חשוד שבעתיים
עוד מים המלך(ח)...לאחר כל הבוץ, המינרלים,והקינוחים
עדיין תפוס לך??? אההההההה
או שבעצם זו השקיפות ולא הפיחלוץ
ברוכים השבים, בטח שבטח געגענו

ש ר ה לה

New member
ברק188 ואיטף 10 אגלה לכם בסוד ש.......

מבין השורות פה הבנתי שקיימת קירבה כלשהי בינכם. אז לא מבינה למה ככה התפצלתם?
כמו שהבנתי במשך חודשים רבים בעצם עד הבוקר. שחברנו ניקו חווה חוויה טראומטית שגרמה לו להדיר אצבעותיו ולשנות את חיו. ברור שאינני מצויה בפרטים אבל זה בכלל לא חשוב!!! מה שחשוב הוא שחידשתם כוחות, וצברתם אנרגיות חיוביות! ולך איטף אני אומר, שלא סתם כך כבר אמרו אבותינו שאם אין אני לי - מי לי?. לא נותר לי אלא רק לקנא בך על חופשה נפלאה עם חברותא נהדרת
אני מאמינה בכנות ששום דבר הוא לא מקרי. ומה שהיה אמור לקרות זה אכן מה שקרה.
שמחה שנהנית וחידשת כוחות. שמחה שברק אגר כוחות בצורת קלוריות עודפות (אני מקווה שהמינוי שלך לחדר-כושר עדיין בתוקף) ולך ניקו,תבורכנה ידיך בכל אשר תבחר!!! עד הלום הבחירות שלך ממש ממש טובות בעיני

ברקי, לא יודע מה האמת

אבל אתה שקוף? אתה נורמאלי הרי אחרי שאתה כותב, אני כ"כ נהנה אז איך יכול להיות? אהה? תגיד

למעלה