משהו הזוי

משהו הזוי

טווב אז ככה דברים הזוים שקורים לי לאחרונה אני יוצאת למקומות פאבים ויוצא לי להכיר אנשים וברגע שאני נותנת למישהו תמספר שלי הוא כבר באותו ערב מתקשר ולמחרת ואז מחרותים הוא פשוט נעלם אני משדרת משהו לא בסדר?!?! אני באמת שלא מבינה...
אני אספר לכם מקרה שקרה לי בפורים יצאתי עם חברות לפאב היה באמת כיף הכרתי מישהו והוא ממש חמוד,נתנתי לו תמספר שלי ודברנו יום אחד איזה שלוש שעות השיחה פשוט זרמה הוא סיפר על עצמו ולהפך...כמה ימים אחכ הוא בא לעבודה שלי ואמר לי נדבר, ופשוט מאותו יום הוא לא התקשר משהו דפוק אצלי?! או שהוא שפשוט טמבל?!

אף פעם לא הייתה לי בעיה כזו או אחרת יצאתי לא מזמן מקשר של שנה וחצי,
מאוד מוזר לי מה שקורה לי לאחרונה לכן אני שואלת...

אני חושבת שאת עושה הקשרים לא נכונים

אין שום קשר בין ההיעלמות של אנשים לא רציניים בפאבים כלשהם שהתלהבו ממך לבין מישהו שאת מכירה בפאב אחר, שלהבדיל, אפילו בא לעבודה שלך ואמר שתדברו.

את צריכה לקחת את מה שאת מבינה מהאדם עצמו ורק אז ללכת עם זה הלאה.
הרי האחרים שפגשת בפאב לא ראית אותם עוד פעם מתישהו, והבחור האחרון כן עשה מאמץ והגיע אלייך לעבודה.
אז פשוט יכול להיות שהוא עמוס בעבודה או קצת חושש מהצעד או שלא קיבל ממך את הפידבק שאת מעוניינת.
קחי גם את טלפון ותזמי איתו כיוון, אל תתני לו לעשות את כל העבודה.

Megie

New member
היי בלה

אני לא חושבת שזה משהו הזוי..יכול להיות שזה סוג של משחק מצד הבחורים (לשמור על אש קטנה, לא להראות יותר מדי התלהבות, לחכות לשיחה ממך ועוד..) או שיכול להיות שאת נותנת יותר מדי מידע שגורם להם ללכת אחורה-אולי קרירות, אולי להיפך-רצה קדימה, לא משנה מה הסיבות, אותם גברים לא שווים יותר מדי התייחסות, אם הם היו מספיק בוגרים, הם לא היו 'פשוט נעלמים'.

שלום

דייטים והכרויות זה דבר טיפשי. הכי כדאי שתשתתפי במסגרות שונות שמעניינות אותך, כמו חוגים, מועדונים חברתיים ואוניברסיטה, ושם תכירי חברים וחברות.

למעלה