משהו הזוי לגמרי

jony stekino

New member
משהו הזוי לגמרי

היום אני עומד ברמזור ליד הבית שלי מולי חוצה אישה זקנה עם קלנועית יאת המעבר החציה אנחנו מחליפים מבטים ( טוב זה לא קשור ) לאחר המעבר החציה יש עליה קטנה אני שם לב שהקלנועית מתחילה להאט בעליה עד שהיא נעצרת לגמרי אני מסתכל עליה לראות מה היא עומדת לעשות , אבל כלום היא לא מצליחה לעשות כלום היא פשוט תקועה לפתע נהיה לי אור ירוק נתנתי גז ונעלמתי לה
אז בועז לתשומת ליבך , במבחן הקלנועיות הגדול תוסיף גם בדיקה בעליות

פרארי1

New member
זה הזוי?

אם היית עומד אתמול בערב מול הבית שלי, היית רואה אופנוען מגיע, עולה על המדרכה, גולש לעבר עמוד החשמל הקבוע אליו הוא קושר את האופנוע מזה 5 שנים, מדומם את המנוע (כאן אמורה הייתה לבוא פתיחת הרגלית), מטה את האופנוע על צידו וכעבור חצי שניה מוצא את עצמו על הכביש עם מכה בגב כשהאופנוע שוכב על צידו ליד עמוד החשמל. לא יודע מי זה האופנוען הזה, אין לי שום קשר אליו

פרארי1

New member
הכל בסדר

חוץ מזה שאני מרגיש אידיוט, לא קרה כלום, הקסדה הייתה עדיין על הראש, ספגה מכה קלה ותו לא. לשמחתי, כעבור רגע עצר רכב ויצא ממנו בחור חביב שהציע את עזרתו בהרמת האופנוע
גם לאופנוע שלום

dash56

New member
זה הכל בגלל שמיהרת להגיע הביתה, לפתוח את

המחשב, להכנס ל-
ולראות אילו שטויות כתבו היום

jony stekino

New member
ממה/י קיבלת את מכה ?

לא הצלחת לסובב את הראש לראות מי הביא לך את המכה לפחות ?

פרארי1

New member
ברור שהצלחתי

גם הבאתי לו בעיטה, מהעצבים. למזלי, יש ברזל בקדמת הנעל, אחרת גם האצבעות היו כואבות מהבעיטה בכביש. תודה לכל הדואגים והמאחלים, תכלס לא קרה כלום ואין ממה להחלים

jony stekino

New member
באמא שלי לא הבנתי כלום

מה אתה עושה לנו מקבילית המוחות , תן הסבר מדויק מה בדיוק קרה ולמה

פרארי1

New member

כמו שאמרתי, במקום להוריד רגלית ולהשעין עליה את האופנוע, דילגתי על השלב של הורדת הרגלית ואני, יחד עם האופנוע השתטחנו על הרצפה. לא יודע לשחזר בדיוק איך, אבל דילגתי ממנו איכשהו ונחתתי על הגב ועל הכביש. האופנוע נשאר לשכב על המדרכה, לא על הרגל שלי, לשמחתי. יותר ברור? אהה, הקטע עם הבעיטה לכביש היה בצחוק, כל היתר אמיתי לגמרי.

זה מתחיל דרמתי,כמו נסיון שוד עם לום

ממשיך סודי,כמו מה קרה שם? איזה שודד שהנחית מכה בהפתעה והפיל את הרוכב ששרוע ללא הכרה מתעורר בהמשך חבוט וחבול וכמו במבצעים של המוסד בדובאי לא נשדד כלום הפלא ופלא.ומסתיים בסוף הטוב ,באיזה באג 2012 שגרם לאי הבחנה בפונקציית רגלית הצד והתעלמות בצורך בה(אולי וירוס של המוסד ברוח הזמן)סוף טוב הכל טוב,לכוחותינו שלום. דברים כאלה קורים לי שאני ממהר,כמו היום,השבוע בגלל מזג האויר והגשום,הקטנוע עמד איזה 4 ,5 ימים בקור ,ומשום מה זה פעם בכל חורף חוזר על עצמו פעם אחת,המצבר מתרוקן (כנראה בגלל האזעקה שצורכת זרם )אז הוצאתי את המצבר לטעינה והתוכניות השתבשו כי הקטנוע הושבת,והיום כשבאתי לחבר בבוקר והייתי לחוץ בזמן,חיברתי את החיבורים באופן תקין,אבל מהפזיזות ומהמהירות לא לאחר לעיסוקי,איזה חוט נפרד ,לא יודע מה תפקידו אבל כשהוא לא מחובר אז הקטנוע לא מניע,אותו חוט חובר לפלוס במקום למינוס,בקיצור עלה עשן סמיך ונשרף החוט והקטנוע לא הניע,ניסיתי לעקוף וכלום.אמרתי שבטח שרפתי איזה ווסת או משהו כזה,ברוך ה שלא ,אמנם גם היום הקטנוע קורקע אבל העניין תוקן היום בערב.מסקנה אישית,אל תמהר ואל תהיה פזיז תבדוק שלוש פעמים לפני שתעשה נזק שלא תעשה נזק.

פרארי1

New member
שמח שגם אצלך זה נגמר ללא נזק רציני

אצלי זה לא קרה כי מיהרתי אלא כי חלמתי לשניה, סוג של ירידת מתח בתום הרכיבה, כשאפשר כבר להוריד ריכוז מ-100%. לפעמים ירידת הריכוז הזאת גורמת להשארת המפתח בסוויץ' או השרשרת לא נעולה
הפעם זה קרה כמה שניות קודם.

משטרת המחשבות

אינני נוהג לקרוא מחשבות אבל הפעם באופן חד פעמי נראה לי שהוא חשב ש 180 קילו אופנוע זה יותר כבד או פחות כבד מ180 קילו קטנוע,בעודו עסוק במחשבה זו ,האופנוע הכריע בעיניין באלגנטיות.

למעלה