משהו הזוי לגמרי...

בובית 29

New member
אתן חייבות להיכנס לאתר הזה../images/Emo67.gif

חלק מהרעיונות ממש נחמדים (מישהו שילך במקומך ללוות את הילד בטיול שנתי מעיק במדבר) וחלק ממש ממש הזויים (מישהו שיקשיב לילד ויגיש לך תקציר בכתב...).

פרח88

New member
אמלה -- מה זה ../images/Emo2.gif

קצת מזכיר את הסרטים המפחידים האלה - שהמחשבים משתלטים על חיינו

ניניששש

New member
אמאל'ה מי יסכים לדבר כזה בכלל???

הרי כל הכיף זה לדאוג לילדים שלנו ולטפל בהם בשביל מה הבאנו ילדים?! אני גם לא הייתי מסכימה שמישהו יקום לילד במקומי בלילה. אפילו שזה הכי קשה בעולם... זה הילד שלי!

ניניששש

New member
והכותרת שם ../images/Emo5.gif

אתם תדאגו לעצמכם ואנחנו נדאג לילדים שלכם
לא יודעת... לי זה עושה חלחלה....

רחלונת

New member
זה באמת הזוי לגמרי!!!

אתן חושבות שזה באמת? אם כן זה קצת נורא לא?? צריך לשכור מישהו לשבת באסיפת הורים של הילד? מה הולך בעולם שלנו???

spirit73

New member
אני מתלבט לאיזה משרה בדרושים להגיש את עצמי:

למשרה מס' 106.שם אבל צריך להיות "בוגר יחידה קרבית" וכושר גופני מעולה הבנה בסיסית בהישרדות בתנאי שטח". או משרה 127": שם דרוש "קול רדיופוני ונעים". אני מבין שאם אני לא בעל כישורים כאלה אז אני פטור מדברים כמו לשחק עם בני ולהקריא לו סיפור.צודקים למשחק בחצר חייבים "בהישרדות בתנאי שטח". אני לא מבין אין להם הנחות?ואם אני אחליט להסתפק במלווה ממוצע או מתחת לממוצע כמוני? זה נראה כמו 1 באפריל, אבל כנראה שזה לא.אולי בכל זאת עדיף לילדים שלא רואים הורים שיהיה להם מישהו ב150 עד 200 שקל לשעה.

רחלונת

New member
בעלי טוען שזה לא אמיתי -

סוג של ניסוי פסיכולוגי, הוא אומר שאם מתקשרים אליהם זה מעביר לביפר - מישהו ניסה? פשוט מעניין אותי אם דבר כזה באמת יכול להתקיים כאן...

spirit73

New member
ניסיתי כרגע.הם מקבלים הודעות ומבטיחים לחזור.

בשביל ניסוי פסיכולוגי אתר קצת מושקע מדי לא?

רחלונת

New member
אני גם חושבת שזה אמיתי -

עצוב! אבל כנראה שאכן יש דבר כזה בארץ. אני ממש אשמח אם תעדכן במידה ויחזרו אליך, אני חייבת להבין למה מישהו חושב שזה רעיון טוב.

ayala26

New member
למה לא בעצם?

הרי גם טיטולים נחשבים בעיני רבים כ"המצאת המאה" וכל מטרתם היא להפוך את ההורות לנוחה יותר. יש גם הורים ששמים את הילד במעון גם (בימים) שהם לא עובדים. זה לא אותו דבר כמו הורה מחליף?

שושית123

New member
כי כאן מדובר על הדברים הבסיסיים

ממה שאני מבינה, לא מדובר על בייבי סיטר שבא בשעה מסויימת לפרק זמן כלשהו, ויתכן שיזדמן לו לשמוע מהילד על משהו שקרה לו באותו היום. אלא - הילד בא ואומר "אמא קרה לי משהו בגן, בא לי לדבר איתך ולספר לך על זה" והאמא בתגובה - "חכה עם זה 20 דקות אני אראה אם יש אמא פנוייה להשכרה שתקשיב לך"
אני מסכימה איתך שהיום יותר נוח לגדל ילדים מבחינה חומרית ולפעמים זה בא על חשבון הקשר האינטימי של ההורים והילדים. אבל ממה שזה נראה באתר - מדובר במשהו מלאכותי .. מישהו שהיום בקשר על הילד ומחר כבר לא... ואם במילא ההורים אח"כ מקבלים דיווח ועדכון - אז למה כל הסרבול והטלפון השבור?

ayala26

New member
להיות עם אבא ואמא ביום שישי

כשהם לא עובדים זה לא צורך בסיסי? והדוגמאות במודעה הן למשל מישהו שיאסוף את הילד מהגן או שיקריא לילד סיפור לפני השינה כי ההורים עובדים עד מאוחר. האם מה שמפריע פה זה שמדובר במישהו אקראי? ואם זה בייביסיטר שבאופן קבוע מגיעה בערב לקרוא סיפור אז זה יותר מתקבל על הדעת? בשרשור אחר כותב לי שלגדל ילדים בלי חיתולים זה הזוי, בחנויות מוכרים כל מיני מתקנים שעוזרים להאכיל את התינוק ללא מגע יד אדם, טרמפולינות לנענע אותם במקום בידיים וכו' וכו'....אז למה שהשאיפה והרדיפה לנוחות לא תשתכלל? ברור שזה עצוב אני מסכימה איתך 100% בנקודה הזו אבל אני לא חושבת שהרעיון נפל משמיים. הורים רבים מחפשים נוחות.

mAmA MiSiSiPi

New member
את האומנת המציאו ממזמן

זה בערך אותו הדבר לא? אבל אומנת זאת מישהי קבועה שנמצאת עם הילדים אז כנראה שכן האקראיות זה מה שמטריד. חצי מהאתר לא עובד כמו שצריך, אני חושבת שזאת בדיחה.

ayala26

New member
אותך ואותי ואת שושית זה מטריד

אבל זה לא יפתיע אותי שיש הורים שזה לא יטריד אותם. אותי למשל הטריד גם שבני מחותל במעון ולכן בילד הבא אני מקווה לגדל ללא חיתולים לגמרי, גם כשאני בחופש אז אני לא שולחת את בני למעון כי זה יטריד אותי, הרי אני בבית.. כמו שיש אנשים שמתפשרים על נוחות יש כאלו שמחפשים להרחיבה דווקא.. זה מה שאני אומרת - שאני לא כל כך מופתעת מהשיכלולים וההמצאות כדי להביא ילדים ובכל זאת "להיות עם ולהרגיש בלי"

שושית123

New member
אני מאוד מסכימה איתך

אני עדיין לא מסוגלת להשאיר את הבן שלי לישון בצהריים כשאני חוזרת מוקדם מהעבודה, קשה לי עם זה שהוא שם ואני בבית. מצד שני אני בהחלט מבינה את הצורך של אמהות רבות אחרות כן להתנתק קצת, לקחת זמן לעצמן ולאפשר לצוות הגן לטפל בו. אני ממש אמביוולנטית בעניין זה, לא יודעת מה לומר.

למעלה