משהו די נחמד [=
הכנתי משהו די נחמד, יכול להיות שאני אעשה אותו יותר מגניב מתישהו, עם עידכונים תמונות ועוד דברים שוים. בינתיים זה כל מה שיש. תיכנסו ותיהנו!
משהו די נחמד [=
הכנתי משהו די נחמד, יכול להיות שאני אעשה אותו יותר מגניב מתישהו, עם עידכונים תמונות ועוד דברים שוים. בינתיים זה כל מה שיש. תיכנסו ותיהנו!
רעיון יפה
רק שהביצוע לוקה בחסר וזה לא באשמתך אלא באשמתו של ביל גייטס שלא דואג שהעברית תתאים בל הגירסאות של החלונות. וככה יוצא שבאתרי הטריפוד ודומיהם העברית "מתחרבשת" ומה שמעניין זה שהספרות עשו "ונהפוכו" אפילו שפורים כבר נגמר השנה.
רעיון יפה
רק שהביצוע לוקה בחסר וזה לא באשמתך אלא באשמתו של ביל גייטס שלא דואג שהעברית תתאים בל הגירסאות של החלונות. וככה יוצא שבאתרי הטריפוד ודומיהם העברית "מתחרבשת" ומה שמעניין זה שהספרות עשו "ונהפוכו" אפילו שפורים כבר נגמר השנה.
משהו די נחמד [=
משהו די נחמד [=
זה נחמד מאוד אך התאריך לא סופי
ועלול להשתנות. הערכה שגובשה בזמן האחרון דנה באיחור לחודש ינואר 2005 ואף פברואר 2005 עקב בעיות שונות הצפויות בעת הנחת המסילה באזור נחל שורק. בינתיים התאריך הינו 26.12.2004 ואם יהיה שינוי אדאג ליידע. עד כה צילמתי בתחנת מלחה למעלה מ- 550 צילומים בשנה האחרונה. אני מצלם שם לפחות אחת לשבוע ומקצת מתמונות השבוע תופענה כאן בקרוב לאחר פיתוח הסרט. כמובן שכל הצילומים מבוצעים במצלמת ניקון F5 אנלוגית לחלוטין ועוברים שיפצור במידת הצורך בפוטושופ. ערכנו צילומים גם במצלמות דיגיטליות שונות - מן הטובות בעולם, אך כאמור האיכות האנלוגית היא הטובה מכולן בשלב זה של החיים. החסרון: לא ניתן לראות במקום, את התמונה.