משהו די נדיר מהלילה...

מודה שלא ראיתי את המשחק

אבל אם תיקח את ווסטברוק שכל משחק כמעט עושה טריפל דאבל, פשוט בלתי נתפס אצלי איך קבוצות לא באות לפחות לסגור אותו ולתת לשאר להשתולל.

עושה רושם שלרוב הקבוצות בליגה לא אכפת מהעונה הסדירה

אלא רק מהישורת האחרונה של העונה..
אני מציע להם לקצר את העונה הסדירה לחצי מכמות המשחקים, ככה לפחות נראה משחקים יותר צמודים והשחקנים יבואו לשחק ולא לדפוק עוד כרטיס של יום עבודה.
בנוסף, יגיעו יותר רעננים לפלייאוף ואולי פחות פציעים

rapgamer4ever

New member
אני לא מבין מאיפה המסקנה הזאת

במיוחד בעונה עם מעמד ביניים כל-כך מטושטש. בתכלס 25 קבוצות עוד יכולות לראות את עצמן בתמונת הפלייאוף.
&nbsp
לגבי ווסטברוק- בודאי שמביאים עליו עזרה, לכן הוא עם 10+ אסיסטים.

Cade Foster

New member
בעולם אידאלי היו מקצרים את כמות המשחקים

בעולם שאנחנו חיים בו כל החלטה שתוריד מההכנסות לא תתקבל.

אז אפשר להפסיק עם ההצעות האלה כי אין שום סיכוי

שהליגה תוותר על מאות מיליוני או אפילו מילארדי דולארים שנכנסים מאקסטרה 41 (!) משחקים פר קבוצה (טוב, פר שתי קבוצות).
&nbsp
בכלל אני לא מבין את ההיגיון בהצעות שלא רלוונטיות לעולם שאנחנו חיים בו אלא לעולם אידיאלי שלא קיים.

FrecCo

Active member
הוא קצת נראה כמו תיכוניסט שמשחק עם הילדים מהיסודי

FrecCo

Active member
הכוונה הייתה שזה נראה לא כוחות

הוא נראה יותר טוב מכולם על המגרש בהרבה מבלי להתאמץ

Madridista521

New member
לילה של הופעות גדולות

ובנקודות :
* הארדן כמובן עם 53 נקודות, 17 אסיסטים ו16 ריבאונדים. הארדן היה אחראי על 95 נקודות.
זהו שיא קריירה עבור הארדן בנקודות ובאסיסטים ומרחק של ריבאונד אחד משיא הריבאונדים.
הוא השווה את כמות הנקודות הגבוהה יותר בטריפל דאבל (השיא שייך לווילט).
הארדן השחקן הראשון לעשות 50-15-15.
* ווסטברוק עשה טריפל דאבל במחצית, כבר לאחר 18 דקות משחק הוא היה עם 11 נקודות, 11 אסיסטים ו10 ריבאונדים.
* הגריק פריק גם נתן הופעה מדהימה עם 35 נקודות, 9 ריבאונדים, 7 אסיסטים, 7 חסימות ו2 חטיפות.
* נישאר במילווקי, מלקום ברוגדון עשה את הטריפל דאבל הראשון בקריירה שלו (15-12-11) במשחק השני שלו בלבד בתור שחקן פותח.
להזכירכם הילד הזה נבחר במקום ה34 (!!) בדראפט העונה ועד עכשיו הוא נראה פשוט נהדר.

בכלל מילווקי נראית נהדר, גם הגריק פריק וגם פארקר מראים גרף שיפור נהדר, בנוסף לברוגדון ולמידלטון שהולך לחזור העתיד של הקבוצה הזאת נראה מבטיח, וגם ההווה נראה לא רע בכלל.

למעלה