משהו דחוף!!

מסובכת

New member
משהו דחוף!!

שלום לכולם, אני מאוד מקווה שנחתתי לפורום הנכון (וזה לאחר חיפוש מעמיק של פורום בנושא - מחלות עור). אז אני מקווה שפה אוכל לקבל איזו עיצה או הפנייה לתרופה מסויימת. אז ככה: לפני חודש וחצי בערך הופיעו לי על העור באזור הבטן, הגב ובצדדים מין דבר שאני לא יודעת איך לתאר אותו. המראה שלהם לא מי יודע מה מפחיד, אבל זה מציק לי, זה מגרד, הם מופעים אחרי שהשני הופיעה, הם ניראים בצבע חום. אלא שבצבע החום, ניתן להרגיש אותם במישוש והם נורא מגרדים לפני שהם יוצאים ואחריה. ויש עוד בצבע חום שחור כזה חלש, גם מרגישים אותם אבל הם נוטים להידמות למין פטריה שקופה כזו...מין פצע כזה שניראה אחרי שנשפך על העור מים חמים... לא יודעת מה להגיד, אבל זה חדש לי וניראה ממש מפחיד...אולי זה סרטן, אולי איידס, לא יודעת מה לחושב. גם עם אני אלך לרופא עור, לא ניראה לי שיעשה משהו, אין לי ביטחון על הרופאים של היום, חוץ מהרופא נשים שעושה את העבודה שלו כמו שצריך (יש גם אחרים, אני לא אומרת שלא) שאר הרופאים ממש מרחפים (מניסיון)...בייחוד אלה שעובדים במרפאות רגילות... בסוף לא תהיה לי ברירה ואולי אלך, אבל אשמח לשמוע כמה תגובות... נ.ב. אני לוקחת גלולות (לא בשביל מניעה או משהו כזה, אלא פשוט בשביל להקל על כאבי מחזור) זה כ - 3 שנים, אז אולי בגלל זה יכול להיות..הגוף דוחה את הגלולה? לגבי מחלות אחרות שציינתי, לא יכול להיות כי אני לא נוטה לקיים יחסי-מין...אני סולדת מזה דווקא... אז מקווה שהקלתי בהשערות שיכולות היו לצוץ להם, ואשמח לכל תגובה. אשמח לדעת על תרופה שיכולה לטפל בפטריות (השערה שלי) מסוג כזה, או בבעיות מסוג כזה שציינתי. ואשמח גם לדעת (אם יש לכם מושג) ממה יכולים לצוץ דברים כאלה על הגוף, בעקבות מה זה יכול להיות? מקווה שלא הקשתי אליהם בשאלותיי, אני פשוט חוששת ולא מבינה ממה הם, ולמה הם צצים לי במפתיעה. תודה מראש

צר לי על דעתך על הרופאים, זכותך...

כמובן שאין תרופת פלא ל"דברים מגרדים בצבע חום" . עלייך לפנות לרופא עור שיבחן את הנגעים ויאבחן ואז יציע את הטיפול המתאים ( אין קיצורי דרך בעניין ). אגב, פעמים רבות, העור הינו כמו ראי ומחלת עור לכאורה, הינה ביטויה של מחלה אחרת ועל כן יש להבדק ע"י רופא. לאחר שתקבע האבחנה (בבדיקה או בביופסיית עור ) נוכל כאן ( אולי ) לחוות דעה על הטיפול המוצע. בקיצור, רוב בריאות ונשמח לשמוע מה אמר רופא העור.

למעלה