משהו בRAW

על ה@ש

New member
משהו בRAW

שעיצבן אותי מאווד
בתוכנית האחרונה של RAW ביום ראשון שעבר שהתאפשר לי לראות אותה רק עכשיו קרה דבר מעצבן ביותר! סטון קולד סטיב אוסטין קיבל מביתו של וינס סטפני מקמהון בכיכול המחזיקה בזכויות הECW מכונית טנדר חדשה ! עד כאן הכול טוב ויפה...לפתע מאחור הגיח קורט אנגל היכה את אוסטין כבל אותו בשלשלאות וגרר אותו לסיבוב בטורונטו לגשר הקרוב שם איים לזרוק אותו מהגשר אם לא יקבל את המדליות בהם זכה באולימפידה ורואים את סטון קולד מתחנן על חייו ומבקש סליחה מאנגל ואני שואל את עצמי עד מתי לעזאזל ימשכו אם השטויות האלה של השואו מסביב? נכון אולי זה יוצר עניין ויריבויות אבל ההגזמה נעישת יותר ויותר בצורת תיאור היריבות! אני נהנה מאווד מהקרבות בתור שואו וגם ממה שמתרחש מסביב אבל ראבק!! יש גבול להגזמות! ולאיטליגנצייה של הצופים! מי שראה את התוכנית המדוברת בטוח מבין על מה אני מדבר...

icedark

New member
צודק

אין ספק אתה צודק אנשים רוצים לראות קרבות אם דם קרבות עד הסוף ותראה המתאבקים של WCW כמעט כולם ניצחו במירמה אם לא כולם מזה זה תחרות גם כול תיאור העלילה מסביב מראים את קורט אנגל זורק חלב על הWCW מזה רוצים לראות משהוא רציני לא קרקס אבל מה טוב כוסית שילכו רחוק עם הרבה דברים זה מה שהביא להם את הרייטינג בגלל שבWCW היה הכול קרקס ובWWF היה הכול רציני ואמיתי והWWF עכשיו נהפך להיות כמו מה שהיה הWCW הם צריכים לחשוב רציני

dbzb

New member
בדיוק ההיפך ../images/Emo70.gif

WCW תמיד התבססו על האבקות רצינית. )חוץ מאשר בשנתיים האחרונות( הקרקס תמיד היה ב-WWF שם היו דמויות מפגרות כמו: Papa Shango Repo man Doink Bazerker ועוד רבים...

icedark

New member
לא נכון הwcw היו סתם קרקס

עובדה הwwf היום קנה את הwcw כי הם לא יודעו לספק את הסחורה הwcw היה סתם דבר מכוער עם מתאבקים ישנים הולק הוגן הזקן ולא היו שם קרבות שולחנות כיסאות או סולמות כמעט חוץ מזה כן doinkוכול השאר שהזכרתה פוטרו והיום הwwf חזר למקום הראוי לו הוא משתמש בקרובות הwwf מותחים את הגבול בקרבות דבר שמהווה יותר הנה

על ה@ש

New member
אין לי בעייה

עם הצבעוניות של המתאבקים....והמוזריות שלהם! הבעייה היא הזלזול באינטליגנצייה של הצופים במה שהולך מאחורי הקלעים.. זה מה מה שמטריד אותי.....! וכנראה שזה הולך ומחמיר!

ליאונרד

New member
הנקודה, לטעמי, מעט שונה

דווקא הWCW היה הראשון להחתים מתאבקים ולהשתמש בשמם האמיתי ולא להמציא להם דמויות. ה-WWF הלך אחרי השיטה. אני בהחלט זוכר את הימים שהWWF היה קרקס - פשוטו כמשמעו - אני זוכר ממש ממש ערב אחד מיוחד (רויאל ראמבל) שבו הציגו ל-5 שניות כל אחד מהמשתתפים והוא זרק איזה משפט. אז הבנתי עד כמה הרסלינג התדרדר. היה שם כושי ויהודי וליצן ואיש שמן ואיש גבוה ומפחיד ואיזה דוגמן/לוחם. אתם מבינים, הם לא היו מתאבקים אלא שחקנים בקומדיית מצבים. אגב, שמחתי מאוד לראות שסברן מופיעה בליגה החדשה - אני חושב שאני הישראלי היחיד שנלחם עם דן, זה היה בסדנת סמבו לפני מספר שנים בארה"ב. הוא ניצח

למעלה