משהו ב 20 דקות... היה לי משעמם אז סתם קישקשתי בפוטושופ (עדיין עם עכבר) :(
G gizmo21 New member 22/1/02 #1 משהו ב 20 דקות... היה לי משעמם אז סתם קישקשתי בפוטושופ (עדיין עם עכבר)
S SC New member 23/1/02 #2 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif משגע ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif משגע ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
א אפרת@הבית New member 23/1/02 #3 ה"משואים" שלך מקסימים! מתי אתה קונה עט דיגיטלי? מתה לראות מה יצא לך אז מתחת לידיים, אגב האם אתה מצייר גם בדרך ה"קלאסית"? כלומר ללא שימוש במחשב? אפרת
ה"משואים" שלך מקסימים! מתי אתה קונה עט דיגיטלי? מתה לראות מה יצא לך אז מתחת לידיים, אגב האם אתה מצייר גם בדרך ה"קלאסית"? כלומר ללא שימוש במחשב? אפרת
G gizmo21 New member 23/1/02 #4 תודה לאפרת ולכולם מת על התגובות החמות שלכם !! בקשר לשאלה של אפרת...כן אני מצייר גם מחוץ למחשב על דפים
תודה לאפרת ולכולם מת על התגובות החמות שלכם !! בקשר לשאלה של אפרת...כן אני מצייר גם מחוץ למחשב על דפים
H HackMachine New member 26/1/02 #6 פשוט חוצפה של אנשים ../images/Emo6.gif אם אפרת מבקשת כל-כך יפה אתה מחויב להיענות בחיוב! או שנשלח לך את דרויאן! ...
פשוט חוצפה של אנשים ../images/Emo6.gif אם אפרת מבקשת כל-כך יפה אתה מחויב להיענות בחיוב! או שנשלח לך את דרויאן! ...