משהו בתפוז השתנה

מיצו

New member
משהו בתפוז השתנה

פעם בכמה זמן הפופ-אפים המחורבנים שלהם מצליחים לעבור את ההגנה גם של פיירפוקס וגם של IE, לפעמים שניים שלושה חלונות! מה הם שינו שם למען השם?

LiorInDaMix

New member
חשבתי שהפופ אפים הם רק אצלי

וחסמתי אותם עם תוסף של כרום. גם אצלי לפעמים זה מצליח לקפוץ. זה מטריד.

iec

New member
אל תלקק קקי בפארק

אם תפוז היה אופנוע

הוא היה מוגדר נבלה. נופל, נתקע, לא זז ועכשיו הפופ אפים האלה

Ovibi

New member
תוסיף לפיירפוקס את התוספים הבאים ואני מבטיח..

לך שלא תראה שוב פופ-אפ באף אתר: No Scrips Adblock Plus

מיצו

New member
זהו שאד-בלוק פלוס כבר קיים ממזמן.

פשוט הם שינו משהו שגורם לכך שהפופ-אפים מצליחים לחדור, ולא רק אחד אלא שניים שלושה במכה. אגב, גם YNET.

Choia

New member
אצלי זה לא ככה, יכול להיות שלא הוספת

פילטר ליסט ישראלי?

omkgu

New member
הקרב הקלאסי בין החנית לשיריון

בסוף החנית תמיד מנצחת...

Ninja

New member
לחיצה על המסך במקום כלשהו מתורגמת כאישור כנרא

כנראה... עכשיו, כנראה שלחיצה על העכבר בכל מקום על המסך מתורגמת כלחיצה על קישור. נראה שגרמו לכל הדף להיות מוקף ב-"הילה קישורית".
במצב כזה, זה לא נחשב PopUp. מכיוון שאתה לוחץ, זה מעין לחיצה ישירה על קישור. זו נחשבת רמה בטוחה יותר, ולכן אנו חוזים בזבל פרסומי מעיק.

Ovibi

New member
לחץ על האייקון בשורת המשימות ראה תמונה מצורפת

ואז לחץ על Open Blockable items ומשם אתה שולט על כל מה שבמסך בדומה לכך No Script שולט על כל הזבל שלדוגמה YNET מכניסים למחשב בכל פעם שאתה מתחבר לאתר שלהם, כולל כל הפופ-אפים שלהם. לדעתי לעזור לכולם להילחם בפרסומות באינטרנט, זו מצווהץ

מיצו

New member
כן אבל כשאני מפעיל את No Script

הוא חוסם את כל תפוז וזה מה שאני מקבל. מה הלאה? אם אני מאפשר, זה חוזר.

Ovibi

New member
בחר במצב Alow sccript globaly

לחץ על האייקון של No Script בשורת המשימות ובחר, אילו סקריפטים הם Untrusted. או שלחליפין סמן אצלך את אלו שהם Trusted זה לא הרבה עבודה, כי הרבה מהם חוזרים על עצמם.

Ovibi

New member
למעשה ישנן שתי אפשרויות

או שאתה חוסם את כל הסקריפטים, ואז בכל אתר אתה מאפשר את אלו שאתה רוצה. או שאתה מאפשר את כל הסקריפטים, ואז חוסם את אלו שמפריעים. אני מעדיף את האפשרות השניה.

Ovibi

New member
כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת

הסקריפטים שבטח תרצה לאפשר הם: Tapuz Facebook אם תחסום את אלו, לא תוכל לראות דפים שלהם. כל השאר לא נחוצים והם פרסומות או מעקב כל שהוא אחרי המבקרים באתר. אתה יכול לחסום כל אחד מהם, לרענן את הדף, ולראות כיצד הוא משפיע על הדף שנפתח. אח"כ ניתן להחזיר כל אחד מהם.

למעלה