משהו בשבילך...

משהו בשבילך...

יושבת כל היום בחלון וחושבת על יום האתמול על הזריחה המדהימה שהיתה בשבילי נדירה כי אתה הוא שהודיע על בואה חושבת לעצמי.... היכול להיוד דבר כזה באמת? או אשליה שתתנפץ על אמת? חופרת ושוקלת האם אמצע את הזהב? הייתכן לאהוב אדם כמוך בדרך לא דרך? מטורפת אני עליך רק בלשמוע את נשימתך בין אוזניי צורחת האוכל בלעדיך? הרוצה אני בכך? אוהבת אותך כל כך חזק עם הדבש אותך רוצה כל כך ללטף לחבק את מגע ידיך רוצה לחוש בגופי הנרגש רק כשאתה מדבר אותי אתה כל כך מצחיק כי את היותך מדובב אתה לא מגלה רוצה אותך כל כך חזק שחושבת כבר אני שמשהו אצלי נדפק הנורמלית אני ? ? ? פעם הייתי שלך והיום כבר לא..... נזכרת בזה...ומשתפת את כולם.... מצטערת שעזבתי.....לא אחזור...... אהבתי ואוהבת.... מקסימוששש

סיפור ארוך...והנה משהו שהוא כתב לי!

לך המדהימה!!! ============= את האישה המושלמת, את האחת והיחידה בשבילי. את האהובה שלי, את החצי שמשלים אותי. את כשושנה בין החוחים.... אופייך אותי מרגש קולך אותי מסחרר יופייך אותי מסנוור... ליבי אותך דורש וגופי בך חושק הפיתוי אליך חזק ואני החלש איתך רוצה להיות, כי בלעדיך אבוד... נדרתי נדר לזכור ואותך לא לשכוח... נשאתי אותך בכל משאלותי ותפילותי מבטך מזכיר לי את הזריחה דבר כה יפה כה טהור כה מושלם ביום עליך חושב ובליל עליך חולם בחלומותי אנו מטיילים בחוף הים, ידי בידך אוחזת אנו שומעים את שבירת הגלים והזמן עומד מלכת.... אנו נסחפים, מבטינו נפגשים... ליבי פועם בחוזקה ... שפתיי את שפתייך נושקות באיטיות ובחושניות... לא רוצה לעזבך כי כל רגע איתך הוא מתנה משמיים.... אוהב אותך לנצח.... גלית.........את יודעת, לא תמיד שכשאנחנו רוצים משהו זה בדיוק מסתדר לנו...יש הרבה דברים מסביב גם אם שנינו נרצה יותר מתמיד... אני בדרך כלל משיגה את אשר אני רוצה...אך בהחלט לא באמצעות פגיעה באנשים אחרים או בדרכים לא כשרות.. בכל מקרה......הסיפור באמת ארוך ומעניין...אספר אותו פעם...כרגע אני ממש לא יכולה. פשוט דיפדפתי בכל מה שהוא כתב לי ואני לו......והזכרונות צפו ועלו....והחלטתי שאני רוצה לשתף אתכם...ואני שמחה שעשיתי כך. שבת מקסימה.....

למעלה