משהו בגימטריה

משהו בגימטריה

בוודאי לא רלוונטי לדיונים הנוכחיים בפורום, אך עשוי לשעשע קורא או שניים... [חומר שנשלח מזמן לאתר "חופש" אך לא פורסם מסיבות מנהלתיות]

[אורן]

New member
אני לא מתפלא עליך...

אתה תמיד מוכיח כל פעם מחדש כמה הוויכוח איתך חסר משמעות.

לא הבעתי דיעה לגביך

אז מה אתה קופץ? ממתי סייברדין מינה אותך כדוברו? אני בהחלט מעריך אותו הרבה יותר ממה שאתה חושב, אילו הקדשת מעט מחשבה במקום לקחת את התפקיד של ´חמור קופץ בראש´ היית מבין זאת לבד. או שכנראה אתה הוא זה המשועמם שכל שנותר לו הוא להידחף סתם כך...

[אורן]

New member
אוי כמה נחמד

אתה עוד לא מבין שזה פורום? אז אני אסביר לך: זה פורום! זה לא אימייל ולא מסר אישי ולכן כולם יכולים ואף רצוי שישתתפו. אם אתה רוצה להגיד משהו פרטי לסייברדין פנה אליו במסר.

ידוע לי

הבעיה היא (לפי תגובתך) שאתה עדיין לא הבנת את שניסיתי לומר לך בפירוש. ואם מסר כל כך ברור לא הבנת אז אין לי מה מהוסיף. אגב, לא ניסיתי להשתיק אותך חלילה וגם לא ניסיתי למנוע ממך מלהגיב.

ידוע לי

הבעיה היא (לפי תגובתך) שאתה עדיין לא הבנת את שניסיתי לומר לך בפירוש. ואם מסר כל כך ברור לא הבנת אז אין לי מה מהוסיף. אגב, לא ניסיתי להשתיק אותך חלילה וגם לא ניסיתי למנוע ממך מלהגיב.

איילת1974

New member
מענין מאוד.

איך החרדים לוקחים כל פעם משהו שמתאי להם. כך למשל מר נעים מאוד הראה את הצביעות, שאמונה בשטויות כמו גימטריה ודילוגי אותיות עולה יפה רק שהיא עולה בקנה אחד עם אמונתה של תורה, אך כאשר מביאים דוגמאות בגימטריה, כדי להוכיח את הפרדוכס בהם, פתאום זה שטויות, והאנשים שעוסקים בכך "מאוד משועממים". מעניין אם זה גם מה שתאמר לאמנון יצחק שמאוד משעמם לו בחיים.

נכון. מאד מעניין

איך שאת לוקחת את זה איך שמתאים לך. הרי הוא כתב במפורש שזה היה לשם השעשוע בלבד! מכיוון שאני מכיר אותו כאדם מאד רציני ולא כאחד המבזבז את זמנו לריק במיוחד בפורומים הגבתי כפי שהגבתי ודווקא בגלל שאני מעריך אותו באופן חיובי ביותר הנה ציטוט מתגובתי ל[אורן].. "אני בהחלט מעריך אותו הרבה יותר ממה שאתה חושב, אילו הקדשת מעט מחשבה במקום לקחת את התפקיד של ´חמור קופץ בראש´ היית מבין זאת לבד." נהפוך הוא, במקומו הייתי לוקח זאת כמחמאה ולא עלבון. אבל מה לכם ולאחד כמוני? הרי אני שייך לצד החרדי, וככזה יש לבטל אותי מניה וביה! והמקדים הרי זה משובח. האינסטיקט (האני חרדי) הטבוע בכם גורם לכם להגיב ללא רגע למחשבה. כבר התרגלתי.

zazaza

New member
בוא נחזיר את הדיון למציאות

נעים - יש לי שאלה : האם אתה מאמין בגימטריה ובדילוגי אותיות ? שאלה פשוטה של כן ולא, ובהתעלם לגמרי ממה שנאמר בשרשור הזה עד כה. פשוט מעניין אותי לדעתך מאחר ולדעתי זה שטות גמורה.

אין תגובה מפני שאין לי דיעה בנושא

מבחינתי אלו לא יותר מאשר פרפראות לתורה ותו לא.

s האחד

New member
../images/Emo176.gifוויכוח??!!

איזה וויכוח חסר משמעות על מה היה הוויכוח?

למעלה