משהו אישי...

dragonit12

New member
משהו אישי...

פעם בשבוע,או שבועיים.. אפתח שרשור{או אתם,אתם מוזמנים בכייף!},בו נבחר נושא וכל אחד ירשום על זה.. השבוע,כלומר היום! הנושא שנבחר הוא.. מה הדבר הכי מופרע שעשיתם בחיים שלכם שתפו אותנו!

dragonit12

New member
אממ...

הדבר הכי מופרע שאני עשיתי בחיי זה... העתקתי במבחן. ואני הכי לא מעתיקה במבחנים. אני מעדיפה לקבל 0 ולדעת שהייתי גרועה,מלקבל 100 ולדעת שזה לא הייתי אני. כמובן שאחרי המבחן הרגשתי הכי רע בעולם.. הייתי בדרך למורה,אבל,לא אמרתי לה. וזה הורג אותי בוף
מה אתם עשיתם? שתפו אותנו!

Swap Meet

New member
ממממ../images/Emo54.gif

אולי לכם זה לא יישמע כזה מטורף, אבל לילדה כמוני אז כן... לעשות את האקומבה ואת הבנג'י בסופרלנד

gorck

New member
לרוץ ערום בים נחשב?!

התגעגעתם אליי? זוכרים אותי בכלל?!

gorck

New member
כאילו כהיכרות איתי

או לכולם|? אם איתי, את מוזמנת לספר לי על עצמך...

GirlTalk

New member
=)

איתך, עם כולם....
נאמ נאמ...מה לספר? מיהוד, שמיניסטית, והכי קולית בארץ! חחחח שאלות ספציפיות? אה ולי יש שאלה- שכבת סיני, איזה שבט?

GirlTalk

New member
חח מצחיק..

בת דודה שלי סיני בשבט רשפים..וכן אני מודעת לזה שאתם שונאים אחד את השני אשששש! חחחח

gorck

New member
ממש לא שונאים אחד את השני....

דווקא הם השבט שאני הכי מעריך בהנהגה....הם אחלה שבט... וסיני אצלהם זה השביעיסטים...אנחנו בוגרים...

GirlTalk

New member
כן את זה הבנתי=) ומגניב אני אמסור לה!

את זה שהיא 1\7 אני יודעת ואת זה שאתה בוגר הבנתי גם מהחתימה=) אגב איזה תיכון?

gorck

New member
אני רוטברג, את בטח מכירה את אלון....

שם רוב הצופים... תסבירי לי רגע, את בצופים או לא?

GirlTalk

New member
אין לי כרגע..המחשב פורמט

ואני ילדה מוגבלת טכנולוגית
אני צריכה להוריד והאמת שעם המסן בכלל לא הבנתי כלום, הייית רגילה מידי לאייסיקיו

GirlTalk

New member
ולא עניתי לדבר הכי מופרע...

האמת אין לי משהו אחד גדול, אני הרבה מהזמן שלי די לא שפויה ועושה שטויות..ממה שאמרו לי לאחרונה אני גם קצת בוטה (מה לעשות פה גדול, אני שואלת מה שאני שואלת, אומרת מה שאני אומרת ואם זה מביך מישהו הוא לא חייב לשתף פעולה חח...אני ישירה ככה זה) אז הכי מופרע? אולי שברחנו אני ובת דודה שלי באמצע איטליה מהקבוצה עם כל ההורים החופרים שלנו והצטרפנו לשיעור אומנות של סטונדים פלצנים ברומט...חח היה מצחיק ואחרי זה ישבנו בכיכר עם כמה בנים איטלקים והיה ממש מצחיק, שתינו וזה ואז קלטנו את דודה שלי ואמא שלי רצות בטירוף אלינו כאילו מתנו או משו...חח צחוקים וחבל שהלכנו כי ממש נדלקתי על מישהו והוא בחזרה (איי איטליה, הוא צעק לי צ'או מוצ'ציטה בלה..כאילו יכול להיות סרט יותר מושלם מזה..=)) אה גם בחופשה האחרונה בקיבוץ היו לילות פרועים..ככה זה קיבוץ שיש בו רק בנים בגילאי טין, ומגיעות קבוצה של בנות מסטולות על כל הראש ואך שכחתי קפיצה לפונטנה דה מילגרוס ברומא? היה מצחיק=)

למעלה