משהוא

צללית4

New member
משהוא

אני בשם אחר אבל אתם מקירים אותי הבן שלי היה לוקח ריטלין ברציפות השנה השבוע הפסקתי לו וריציתי לשאול הבן שלי פתאום יותר רגוע בערב הוא לא תוקפני למרות שהכתב יש בעיה רציתי לדעת יכול להיות שהמוח התרגל הוא למד להיות יותר מרוכז מקווה שהבנתם אותי אז עכשיו אני עוד יותר מבולבלת מצד אחד בערב הוא כבר לא עצבני הוא הולך לישון יותר מוקדם המורה המתקנת הרגישה שהוא לא לקח הכתב עוד יותר על הפנים עשיתי לא הפסקה מהכדורים כדי שיכיר את הגוף שלו כדי שהוא יוכל להגיד לי איך הוא מרגיש עים אוו בלי טוב אני מווה שהיה בסדר הזמן יעשה את שלו וניראה מה נעשה בשבוע הבאה

zivadina

New member
לצללית שמאחרי השם המקורי

גם אנחנו היינו עושים לילד הפסקה מריטלין. זה היה בכל פעם שהוא החליט ש"הוא כבר לא צריך". היינו מפסיקים ומיידעים את המורה הנהדרת שלו. ובכן, תמיד חזרנו לריטלין, כי הסתבר לילד שהפרעת הקשב לא הסתיימה לה.... הסיפור הזה נמשך עד י"א, ואז הבן החליט שהוא לא מפספס אף כדור, כי נמאס לו להכשל במבחני הכנה לבגרויות. לדעתי, הילד יכול להכיר את הגוף שלו גם עם ריטלין, כי הריטלין משפיע רק מספר שעות. אני חושבת שאת מבלבלת את הילד אם את עושה לו הפסקות ביוזמתך, כי אז הוא לא מבין אם את בעד "עם" או בעד "בלי". בנוסף, ילד אשר משתמש בריטלין בזמנים ה"קשים", מחקה אחר כך את התנהגותו המצליחה גם כאשר הוא בלי התרופה, אבל לא לאורך זמן. במידה שהילד מתקשה להרדם בימים עם ריטלין, כדאי לעבור לריטלין אשר משפיע פחות שעות. אם הילד קיבל קונצרטה, תעבור לריטלין SR או LA או אפילו "רגיל". אני לא מאמינה ש"הזמן יעשה את שלו". זאת אמונה כמו האמונה שהפרעת קשב עוברת בגיל 18, וכמו האמונה שהפרעת הקשב נובעת מחינוך לא נכון ומעצלנות של הילדים. כל האמונות האלה הצמיחו אנשים מתוסכלים שמתפקדים במחצית מן הפוטנציאל שלהם. אני, שגדלתי במשפחה של אנשים מבוזבזים כאלה, לא מוכנה שגם הילדים שלי יהיו מבוזבזים בגלל הפרעת הקשב שלהם, ואחפש בשבילם את כל הטיפולים שיכולים לעזור להם למצות את הפוטנציאל שלהם ולשלוט בגורלם. הזמן לא יעשה שום דבר טוב לילדים שלנו אם הם לא יעשו את זה בעצמם בעזרת התווך שלנו. לבסוף, את לא צריכה להסתתר אחרי שם אחר. כמובן שברגע שאת מפרסמת כאן את דעתך, את מזמינה תגובות בעד או נגד, וזה הייתרון של פורום שיש בו הרבה דעות שונות.

למעלה