משהוא תמוה שקרה לי

abulele 2

New member
משהוא תמוה שקרה לי

זכיתי במכרז באיביי במוצר + משלוח לארץ ב47$ שילמתי דרך פייפאל . לאחר כיומיים אני רואה שהמוכר התחרט והחזיר לי את הכסף בטענה שזה לא משתלם לו וקרתה טעות, והוא מצטער בלי לשאול אותי בכלל ,האם מותר לו לעשות כך לאחר שכבר שילמתי .בדרך כלל מוכר מתחרט לפני שמשלמים לא אחרי !? מה אני אמור לעשות כי זה ממש לא יפה ???

goolgol

New member
אמנם זה לא נעים, אבל גם זה קורה

לא קרה כלום. עבור למוכר הבא.

זהרצנו

New member
גם אני

אבל עכשיו יבואו כל המוכרים שבפורום ויתבכיינו שמה פתאום וזה לא בסדר לתת שלילי כי זכותו המלאה לשנות את דעתו (בניגוד מוחלט לחוק החוזים הישראלי והאנגלי). אני הייתי נותן שלילי ולא בגלל שאני ישראלי (כמו שתיכף יקפצו פה) אלא בגלל שהוא ביטל עסקה בצורה לא הגונה כלפי הלקוח.

ozitex

New member
לא מקובל!

כשמוכר רוצה לבטל, אגב בדיוק כפי שזכותו של קונה לבטל,אני רואה את השוויוניות כאן גם לצד השני, לפחות מן הנימוס הוא לקבל את הסכמת הקונה. לגבי פידבק אם כן שלילי או לא, אני כבר מזמן הפסקתי להביע דעה כי ממילא זה לא משנה. כשמישהו מרגיש שהוא לא מרוצה בכל הרמות, זכותו לתת שלילי. אגב, יש תמיד מצב שהמוכר יפצה את הקונה ואז השלילי ישונה. גם זה קורה.

elians

New member
היו לי כבר 2 כאלו השבוע

לאחד ויתרתי , השני כבר חטף את העצבים וקיבל שלילי ....

panayotiss

New member
חחחח. וואלה יופי, קרע אותי מצחוק

מה זה פה, כל אחד שהעסקה לא משתלמת לו יבטל אותה. הרי זה כל העניין, עלה מכרז, נסגר במחיר מציאה, הקונה מבסוט ואז המוכר בא ומבטל כי זה לא משתלם לו. הייתי מודיע לו שישלח יפה יפה ומהר מהר את המוצר ולא, יקבל תלונה לאיביי ופידבק נוצץ ושלילי שמזהיר ממעלליו של המוכר.

למעלה