משהוא שלא ממש קשור

debojam

New member
משהוא שלא ממש קשור

לא ידעתי בדיוק איפה להכניס את זה אני סיימתי ללמוד בבית ספר חשיפה שם מלמדים בתחום של עריכה וידיאו אני מעוניינת לדעת מה אני אמורה לעשות כדי להתקבל לסטז' בתחום הייתי מעוניית בעריכה של פרומואים הכנתי כבר כמה סתם להנאה הנה לינק לאחד מהם http://rapidshare.de/files/14935443/supernatural_new.wmv.html תודה מראש אם יש לכם פקס אני יכולה לשלוח את הקורות חיים שלי בבקשה תיצרו איתי קשר

dali412

New member
אהבתי את מה שעשית

בתור צופה שלא מבין במקצוע ומסתכל מהצד זה ממש יפה אך מתאים יותר למקרה של סרט מאשר למקרה של סידרה בהצלחה בהמשך

debojam

New member
תודה על התגובה

מה ז"א יותר לסרט מה יותר מתאים לפרומו של סדרה לפי דעתך?

קובי221

New member
איך מורידים?

אם אפשר הסבר מפורט
.

debojam

New member
הנה הסבר קצר

אתה נכנס ללינק ששלחתי למעטה כתוב preminium ו free אתה לוחץ על free ולמעטה אח"כ כתוב Download-Ticket reserved. Please wait seconds. Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access! אתה מחכה מספר שניות ואז מופיע No premium-user. Please enter צריך להכניס את הקוד שמביאים לך וכתוב download ומוריד

קובי221

New member
לא מצאתי את זה:

Download-Ticket reserved. Please wait seconds. Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access

debojam

New member
עוד פרומו שהכנתי הפעם לסדרה surface

עם אותו רקע ואותו פונט

DeadlyPeretZ

New member
בקשר לשרת שאתה מעלה אליו...

אני חושב שעדיף לך לעלות את הקבצים ל MegaUpload.com כי אז אפשר להוריד כמה שרוצים ולא צריכים לחכות עוד 75 דקות לאחר ההורדה * 2 השרתים מהירים מאוד ככה שבקשר למהירות זה לא משנה

למעלה