משהוא קצת שונה

Jan22

New member
כמה דברים

זה אולי לקחת את החוק לידיים ,אבל רק בנאדם יכול לדאוג לעצמו. מכאן נובע דבר אחד ,הקם להורגך - כדור בראשו ,בדיוק כמו מחבלים!

אנחנו לא במערב הפרוע ...

אי אפשר להצדיק את זה כי זאת לא היתה הגנה עצמית, אלא הגנה על רכוש. ועם כל הכבוד לרכוש ולעבודה הקשה שלו, אין לו זכות לקחת את החוק לידיים...

אזרח111

New member
יש סעיף שנקרא הגנה עצמית.

אני לא מעורה יותר מדי בספר החוקים כדי לדעת מה הפרשנות של החוק הזה. ג'אן, תוציא לשנייה את תמי מהמטבח!!

זאת לא היתה הגנה עצמית...

הוא לא היה בסכנה, הוא חיכה להם עם הרובה כי הוא ידע שהם יגעו... הבנתי שהוא ישן איתו באיזה אורווה או משהו כזה...

Jan22

New member
נראה לי קצת תמוה

מזמן אני לא קורא עיתון ,יותר מעדיף להקשיב לדגים מאשר לעיתונאים (ע"ע מקרה "קרקס בני סלע").

Jan22

New member
יש הבדל

אמנם מדינת חוק אולם כאשר המשטרה לא מבצעת את המוטל עליה ,בנאדם יעשה את העבודה במקומה!

JamicaniT

New member
אחד הדברים המוזרים.

יצא לי לטייל אצלו בחווה. אני עדיין בשוק מכל זה ..

JamicaniT

New member
אגב אני לא יודעת אם הוא צודק או לא.

אבל זה די מוזר. גנבות יש שם בלי סוף. גם בגלל שאין מנעולים או דברים כאלה על הדלתות. המקום עצמו מבודד. ממש. משו כמו 20 דקות הליכה ממיתר. אנשים לא מסתובבים שם ככה על דעת עצמם. אין שם אור או משו כזה. רק נרות. לוידעת. מסכן הכלב ;[

ק ד ו ש

New member
ברור שלא צודק

כולה גנבים... זה לא שאנסו את הבת שלו. ולפי מה שהבנתי הוא לא ניסה להרוג, הוא ירה לאחד מהם ברגל וזה פגע לו בעורק הפמורלי והוא מת מאיבוד דם. הקטע שהחקלאי השוקיסט הזה ניסה לעשות לו החייאה, משמע עיסויים, והשפריצים של הדם מהירך רק גברו.

Shaycus

New member
ברור שצודק

ומילה לקדוש, "כולה גנבה" זה בכל זאת משהו שבנאדם עובד קשה בשבילו, שילמדו להבא החארות הבאות שיבואו לגנוב, שיש תוצאות למעשים המטומטמים שלהם - ש75% מהגנבים האלה עושים את זה בשביל ההסנפה הבאה.

ק ד ו ש

New member
עדיין זו לא סיבה להרוג מישהו

כל עוד החוק אוסר שימוש בנשק במצבים כאלה למה שבן אדם יעשה מה בזין שלו? בארה"ב לדוגמא, מותר לירות על מנת להרוג בן אדם שפרץ אליך הביתה, אם החוק היה ככה בארץ אז סבבה, אבל נמאס שאנשים עושים מה בזין שלהם כאן.

Shaycus

New member
סבבה

אולי על פי חוק יבש אתה צודק, מסכים איתך לחלוטין אבל תסתכל על הסיטואציה, ועובדה שרוצים לשנות את החוק בגלל המקרה הזה, אני מבטיח לך שהבנאדם גם לא יכנס לכלא ליום..

למעלה