משהוא עקרוני...........

משהוא עקרוני...........

שלום, יישר כוח על קיום הפורום הזה, שהופך את "שאלת הרב" למשהוא נגיש לכלל ישראל. דבר אחד לא ברור לי-מדוע בחלק גדול של השרשורים לא מופיעה תשובה של מנהלי הפורום, או של "אדומים" מטעמם
הרי לא יתכן שכל גולש יפסוק הלכות לציבור, גם אם הוא, במקרה, תלמיד חכם. ראוי שבכל שרשור תהיה תשובה "מוסמכת" של אחד המנהלים, או אחד ה"אדומים" מטעמו. ברוכים תהיו

asaf2000

New member
תגובה

לפי ראות עיני חלק גדול מהשאלות כאן זה הלכות פשוטות שלא מצריכות עיון והכרעה הלכתית אלא דיפדוף של שניות ב"קיצור שולחן ערוך" ולא צריך להיות תלמיד חכם בשביל לענות. אני אישית אם יש לי ספק הכי קטן אני לא עונה או כותב בפירוש לא לסמוך על התשובה שלי או משהו בסגנון... ואם תשאל במקרה כזה למה אני בכלל עונה? כי לפעמים לפי ידעתי עיכוב בתשובה על שאלה מסוימת יכולה לגרום לאדם להכשל בעבירה לכן אני מעדיף לכתוב לו מה שאני יודע ואולי זה יגרום לו להזהר יותר.

יש מידה של צדק בדברייך..

ואולם מפני מחסור בזמן, אני עובר על כל שאלה ואם התשובה נכונה איני טורח להוסיף. נקווה שהרב מ.ג.ב. ישוב במהרה ואיתו שפע רעיונות והסברים מאירי עיניים.

יש לי רעיון.....

אולי תסמן שהתשובה שניתנה מקובלת עליך. למשל-
. זה לא יגזול מזמנך הרבה, וגם יאשר את נכונות התשובה, אחרת- זה נראה קצת בעייתי.
בשורות טובות

ועוד דבר-

אתה יכול למנות "אדומים" מטעמך, שאתה סומך עליהם למתן תשובות הלכתיות, וכך לא כל הנטל יפול עליך, וגם יגבר הסיכוי לקבלת תשובות מהירות יותר, כיוון שיהיו יותר עונים.

למעלה