משהוא נחמד לשבת....

שיר29

New member
משהוא נחמד לשבת....

משהוא חמוד שהגיע לי באי מייל........ היי לכולם, זה ממש נהדר! זה די מדהים. אל תרמו. קראו רק שורה אחת כל פעם כשתגיעו לתוכן ההודעה. הבחור ששלח את זה אמר שבקשתו התגשמה 10 דקות לאחר שקרא את ההודעה, אבל בלי לרמות! לא לקרוא מה כתוב בהמשך, קיראו לפי הסדר ונהגו לפי ההוראות. זה לוקח- 3דקות וזה כדאי!! הצטיידו בעט ונייר. שאתם בוחרים שמות - וודאו שאלה שמות של אנשים שאתם באמת מכירים, ולכו עם אינסטינקטים שלכם. קראו כל פעם שורה אחת. אל תתקדמו אחרת תהרסו לעצמכם את כל ההנאה. 1. רשמו את המספרים 1 עד 11 בטור. 2. ליד המספרים 1 ו - 2 רשמו 2 מספרים כלשהם - איזה שתרצו. 3. ליד המספרים 3 ו - 7, רשמו שמות של אנשים מהמין השני. אל תציצו קדימה או שזה לא יצליח לכם!! 4. ליד מספרים 4, 5 ו- 6 רשמו את מי שאתם רוצים ( משפחה, חברים וכו). אל תרמו, כי תצטערו אחר כך!! 5. ליד מספרים 8,9,10 ו - 11 רשמו שמות של שירים. 6. בסוף הביעו בקשה והנה התוצאות של המשחק: 1. עליכם לספר על המשחק הזה למספר אנשים - כמספר שרשמתם ליד מס´ 2. 2. האדם שרשמתם ליד מס´ 3 הוא האדם שאתם אוהבים. 3. את האדם ליד מס´ 7 אתם אוהבים, אבל לא מצליחים להבין. 4. האדם החשוב לכם ביותר רשום ליד מס´ 4. 5. האדם שרשמתם ליד מס´ 5 הוא זה המכיר אתכם טוב מכולם 6. האדם שרשום במס´ 6 הוא זה שמביא לכם הכי הרבה מזל. 7. השיר שרשמתם במס´ 8 הוא השיר שמתאים למי שרשום במס´ 3. 8. השיר שרשמתם במס´ 9 - מתאים למי שרשום במס´ 7. 9. השיר שרשמתם במס´ 10 - אומר עליכם הכי הרבה. 10. השיר במס´ 11 מצביע על איך אתם מרגישים בקשר לחיים 11. שלחו את זה ל- 10 אנשים בתוך שעה. אם תעשו זאת - הבקשה שלכם תתמלא. מוזר מאד, אבל נראה שזה עובד!!! חמוד לא? שיר29

יו שיר - חמוד ביותר../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif

וואלה הצליח! וואלה האדם שרשמתי ליד מספר 3 - יצא לי ג´רי - הכי הכי אוהבת אותו.
השיר שרשמתי במספר 10 - שאומר עלי - יצא לי "אני אחת ומכולן" השיר של יואב יצחק. יו - זה עובד!!!! יאלה הולכת להעביר המסר לכמה חברה............ בוקר טוב מדליקה

U ,,,,,,,שיר,,,

לא יאומן אבל יצא לי בדיוק החברים,, השירים ,, ההקשרים,, ! מדליק לאללה,,!

שיר29

New member
גם לי.....

זה יצא מדהים....... אני מקווה שכולם ינסו... שבת שלום שיר

שיר יווווווווווו ניסיתי וזה משהו|4u

זה הכל בתת ההכרה שלנו. וחלק כל כך נכון שזה מדהים. יאללה אני שולחת . אולי יבוא המזל. תודה תודה מתוקה

דיןדון*

New member
אוףףף נראה לי שלא שיחקתי נכון ../images/Emo3.gif

במספר 2 יצא לי שיר ... במספר 3 גם יצא שיר ... במספר 7 יצא שיר .... במספר 5 יצא שיר.... במספר 4 יצא שיר .... במספר 6 יצא שוב פעם שיר ... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף נראה לי ש..כל המשחק התבלגן לי בגלל שיר
הולך לנסות שוב הפעם אני מקווה לא לטעות

שיר ניסיתי את זה לכל המשפחה../images/Emo140.gif

מה זה חמוד כל כך מוזר וכל כך נכון איזה יופי איך אני אוהבת דברים כאלה

שיר29

New member
יו גם לי.....

מספר 2 יצא דיןדון מספר 3 גם דיןדון מספר 7 יצא פעמון..< שזה גם אתה> מספר 5 ראעבק עוד פעם דיןדון.. מספר 4 יו....דיןדון... מספר 6 לסיום מוזר אבל יצא עוד פעם דיןדון.... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה הכל בגללך.. או שזה אומר שאנחנו.... כל כך....
ואז זה ממש אמיתי.. אז מה יצא פעם השניה......29?????? כל כך ברור...
שיר29

נשואה 32

New member
יצא לי..........

מה זה שטויות, כלום לא קשור לכלום אבל ננסה מה נפסיד?

nightroll

New member
קטעים איתך ../images/Emo6.gif

כתבתי במספר שבע את הבן שלי. אני אכן לא מבינה אותו (הוא בן שנה ורוב המילמולים שלו הם "רדה רדה דדה רה"). השיר שאמור להיות מקושר איתו היה ESCAPE. זה לא ממש נכון. האמת, שאם הייתי רושמת שם את הבת שלי - זה היה מדוייק...

שיר29

New member
טוב אז....

מי עוד ניסה...? תכתבו.... צהריים טובים...
שיר29

דיןדון*

New member
מה לנסות ????

כבר 17 פעם ניסיתי ותמיד יוצא לי שיר נראה לי שלא הצלחתי להבין כל כך את המשחק אחרת קשה להבין.. למה תמיד יוצא שיר

קסומה

New member
יפהההההההההההה

השיר שיצא בסוף........לא קלה היא לא קלה דרכנו.... אופס........חחחח

שיר29

New member
טוב בזה...

אין מה להאשים את המשחק... אתה יודע... אין פלא שיוצא שיר.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ויאללה אני מתגעגעת כבר.. תעמיס את המשפחה וקדימה... ובואו כבר...... שיר29

למעלה