משהוא מוכן להסביר......

holly spirit

New member
משהוא מוכן להסביר......

מה הקטע.יש להם כמעט את כול האבן ועדיין יש אייזה 15 רסיסים(להם יש שלוש,לקוגה יש שניים,ל"אישתו"יש (ואני לא בטוח אבל...)אחד או שניים, וקגומה חשה כול הזמן בעוד ועוד רסיסים. דבר נוסף,יש לי מנגה ביפנית של אינוישה,אם משהוא מקיר תוכנה ללמידת יפנית. דבר שלישי,ראיתי במנגה עונה יחסית חדשה שבה יש שימוש בטכנולוגית העולם שלנו,משהוא יודעה על זה משהוא?

בקשר לרסיסים

את יודעת מזה רסיס? דבר כל כך קטן כמו גרגר חול. יש המון רסיסי אבן 4 הנשמות שמסתובבים להם איפה שהוא, בין אם זה ברגליו של קוגה, או בכל מקום אחר. יש המון. ואין להם כמעט את כל האבן, לנראקו יש כמעט את כל האבן :)

holly spirit

New member
דבר ראשון אני גבר

דבר שני,רסיסי האבן הם לא כול כך קטנים,לא גרגרי חול(זה בטוח)ולקולם יש את אותה צורה של מינסרה מאורכת. ואם אני לא טועה האבן שיכת עכשיו לאויבת של קיקיו,או שהיא מתה. דבר אחרון,את יכולה להגיב גם לרשימת השאלות השניה שכבתי(איבדתי את הרשימה הזאת בדף).

Bakura

New member
טסובאקי, אתה מתכוון, מתה.

וזה לא קל כמו שזה נראה. אתה צריך לזכור שהם _הולכים_ את כל המרחק הזה עד לרסיס, ושקגומה לא פשוט _חשה_ רסיס, הם צריכים להיות ברדיוס מסויים מהרסיס. לאייאמה, 'ארוסתו' הלא רשמית של קוגה, אין רסיסים, היא פשוט חזקה, לקוגה יש שניים, לחבורה יש שלושה, לקוהאקו יש אחד בגב שאם הוא יוציא ואתו הוא ימות (נאראקו: לא ;; הפושי קושי שלי! ;;) ויש עוד כמה רסיסים, בערך 10 הייתי אומרת, ולנאראקו יש את כמעט כל האבן.

למעלה