משהוא מוזר קורה פה !! H-(

אלון 26

New member
משהוא מוזר קורה פה !! H-(

אני לא יודע למה , אבל בזמן האחרון משהוא מוזר קורה פה. מאיה ואחרים ,האמת קשה להסביר את זה גם אצלי זאת מין תקופה ,שכולכך עסוקים שאין זמן לכלום , שלא נדבר על מיקרים אישיים שכל אחד מאיתנו עובר ,אין זמן-כמעט לכלום ובזמן הפנוי בכל זאת ,אולי אנו רוצים להגדיש כל אחד לעצמו,דבר שהוא אוהב , לדוגמה אני מחר בבוקר הולך לקורס צלילה שעור מס` 3 טוב אז חוץ מיזה-חגית,רמז,אלת,צפרדעית,עינבר,מאיה,דספרו,מורן יפעת,שימי,רקדנית הרוח,מקסימוששששששששששששששוכולללללללללל מי ששכחתי אני ממש מצטער ביי ביי ורק טוב שלכם אלון :cool:

ניקול*

New member
היי אלון...... ;-)

אני חושבת שזה דבר לגיטימי כל אחד מאיתנו למרות שאין זמן למרות שכל אחד מאיתנו עובר אזשהו משהו... ולו גם קטן..!! אתה יודע מה אוי ואבוי אם לא היינו עושים משהו לפחות אחד שאנחנו אוהבים תגיד לי השיגרה לא משעממת אותך??? אממממממ.... אתה יודע מה..ווי איך לא שמתי לב?? אני לא עושה שום דבר חוץ מאשר לעבוד להיות עם הילדים שלי (יש לי 2) ו... כן כמובן להיות כאן איתכם ואת זה בעצם אני כן אוהבת..אז למרות הכל יש משהו שאני כן אוהבת זה להיות כאן ואיתכם !!! שלך ניקול*

אלון 26

New member
ניקול-אלון :cool:

קודם כל שלום. ונעים לי להכיר ! הכוונה הייתה שאיך זה שלפעמים אני מוצא את עצמי שדוד במיטה אחרי יום עבודה ארוך , מטיש ומיגע. ואפילו אין לי כח להכנס לפורום , אך בכל זאת אני מתגעגע. כל הכבוד שיש לך זמן להגדיש לעצמך כי להגדיש לעצמנו זה חשוב וכל הכבוד במיוחד החמודים שלך,אז היה לי נעים להכיר שלך אלון

אכן,

משהו מוזר קורה פה. הייתי אולי מבינה אותו אם הייתי מגיעה איתם לאילת. משהו קורה לחברים שלי. משהו נגע בהם...ואני לא מצליחה להבין מה?! אבל- זה לא משהו נחמד! ולי אישית זה גורם לעצבות...במיוחד לאור העובדה שאיבדתי אותם שם באילת. כי לא הייתי שם איתם ואני לא יכולה לדעת מה קרה להם???!!! משהו קרה להם! טוב לראות משב רוח רענן ממך אלון. אלת האהבה.

אלון 26

New member
אלתוש חמודה

קודם כל כן כן משב רוח מרענן מימני אליך ,ואני מקווה שבטם מנטה. אני מקווה שלא קרה לחברים שלך אולי שלנו משהוא רע תעדכני אותי אם תשמעי משהוא ואם יש איזה בעייה אשמח שתגידי והעביר לך במייל או בדרך אחרת עזרה בחיפוש ``זוכרת איך פעם היינו מחפשים את ``החקיינית ``שלך בצ`אט`` ? אז ביי ביי ורק טוב שלך אלון

שימי_

New member
אישית H-)

סולח ומבין העיקר שאתה עסוק בדברים טובים ומהנים B-)

אלון 26

New member
שימי-אתה תמיד

סולח אתה תמיד מבין אתה תמיד בסדר ואני כרגע גם בסך הכל אני בשיא שלי ואני עסוק(איך אומרים לא מתלונן) אבל עסוק שאין לי זמן לפעמים להכנס לפורום וקצת לקרא או לכתוב. העיקר שהכל טוב ולך גם רק טוב אלון

אלונצ`וקקקקק

ממוש שלי...באת לבקר מהר מהצופה... ואני שמחה על כך...איך אתה מרגיש? נחת קצת מכל העברות הדירה והמשרד? מקווה שכן.. ישששששש שעור מס` 3..וואוו..איזה כייף תאמין לי...אתה יודע לחיות. אתה בא ביום חמישי? למפגש או לנופר? ספר..או שתמצא תרוץ להתחמק שוב..סתםםםםםםםם צחקתי לא להרים גבה. יאללה שיהיה לך אחלה ערב שבעולם שלך מקסימושששששששששש

אלון 26

New member
מקסימושששששששש

אשת ה-שששששששששששש שלום רב , אני שמח שאת דואגת לשלומי ,מי אם לא את ? כן כן הכל טוב אני עדיין אם העברת המשרד וסך הכל הכל טוב . לגבי המפגש בטח שאני בא רק תגידי איזה מפגש ? זה שבעוד שבעוד שבועיים ?``סלסלה`` למ בקושי ``סלואוו`` אני יודע ביי מתוקה אוהב שלך אלוני

אלונצ`וק....יש...

מפגש בנתניה ביום חמישי הקרוב..29/3 לגבי שעה ומקום אני חושבת שזה מופיע בצ`אט בכשנכנסים בכותרת... אבל באותו היום יש למורן 30 יום הולדת (מזל טוב אולולולו) אז מין הסתם אנחנו חברים שלה ואנחנו נלך אליה... תהיה איתנו בקשר ותראה מה קורה... ביי בינתים אוהבת בחזרה מקסימושששששששששש

למעלה