משהוא יודע .....

משהוא יודע .....

משהוא יודעה על הכישופים של מגיאה שחורה או אפורה או לבנה (איך לעשות את הכישופים והתקסים) אתם יוכלים לתת לי אתר בעיברית בבקשה חוץ מי בית הרוחות או כבר מישיודע את הקסמים יכול/ה ללמד אותי תודה על כול העונים

או קיי....

יש פורום בתפוז בנושא מאגיה... כנסי תחילה למאמרי הפורום,קראי ה-כ-ל ואחרי שקראת את הכל,תוכלי להשאיר הודעה. האתר הטוב ביותר בעברית www.magick.co.il "בית הרוחות"-אתר גרוע..... חביב הקסם

mmaayy

New member
מזה מגיה שחורה,לבנה..../images/Emo35.gif

וכישופים..? איך אפשר לכשף?

קראי עוד 5 פעמים את ההודעה שלי

ובמידה ותביני,כל שאלותיך יענו. חביב הקסם

מאגיה לבנה ושחורה../images/Emo121.gif

אין דבר כזה מאגיה לבנה ושחורה. אם הכוונה של המכשף חיובית מבלי לפגוע בטבע או ביצורים חיים או יצורים רוחניים, מכנים זאת מאגיה לבנה. אך המטרה הינה זדונית ופוגעת זה מאגיה שחורה. לדוגמה אם אעשה כישוף למישהי שתאהב אותי בניגוד לרצונה, זה שלילי מאוד. גם להחזיר אהבה זה שלילי מאוד. אך לנקות אנרגיות שליליות או כישוף זה חיובי ונחשב ללבן. באהבה רבה מיקי

I am a freak

New member
ומה עם הכוונה לא מספיקה../images/Emo35.gif

ואם התכוונת לבצע משהו טוב, אבל בכך גרמת למשהו רע
אז, לפי ההגדרה הלא כל כך מוצלחת, זו מאגיה אפורה. הפריק.

בגלל שההגדרות לא כל כך מוצלחות

נפסיק לסווג את המאגיה עפ"י צבעים..נכון שזה חכם ?
חביב הקסם

Swicca

New member
יאפ ...

... מאגיה היא לא שחורה לבנה או אפורה היא מה שהאדם עושה אותה ... ועם הוא בן **** .. הרי שהתוצאות של המעשים שלו לא יהיו טובות במיוחד ... אחח מאוחר .. לא לשים לב ... -_-; <פיהוק...>

I am a freak

New member
ברומא התנהג כרומאי

אבל, אם אתה במערכת הפורומים של תפוז ואיזה רומאי מגיע ושואל שאלה- תשתדל לענות לו בשפתו- אחרת הוא לא יבין. תחשוב על זה.....
הפריק.

היי פריק.

צודק חביב קסם שאמר "אין צבעים במאגיה" הטוב והרע הינם יחסיים. כנ"ל גם הצבעים. כשהמלאכים החריבו את סדום ועמורה, הם לא ניראו בעיני הילדים בסדום כמלאכים, אלא כרוחות ושדים. ועיני אברהם הם היו מלאכים. כמעט כל כישוף פוגע ומזיק, קשה לי להניח סוג של כישוף שאין משהו שלא יפגע במהלך התקין של הטבע או הגורל. למעט ניסיון הסרת כישוף. הוצאת עין רעה, ניקוי אנרגיות שליליות.
מיקי.

"כמעט כל כישוף פוגע ומזיק"

למה?למה כישוף לריפוי,מזל,הצלחה,אושר וכ'ו הוא כישוף פוגע ומזיק? מאיפה הבאת את זה? חביב הקסם

I am a freak

New member
לצערי, היא צודקת

למה זה מזיק
ריפוי- ריפאת בנאדם שהתברר כרוצח שכיר ורצח 60 אנשים בקניון בת"א- טוב או רע
מזל+הצלחה- המזל וההצלחה עולים לראש.... ואז, עושים שטויות ופוגעים באנשים.
אושר- אדם מאושר לא שם לב לבעיות שסביבו ובכך הוא יכול לא לשים לב לבעיות של עצמו ולהיפגע- או יותר גרוע... לא לשים לב לבעיות של אהוביו ולא להיות בעל האפשרות לעזור להם. הפריק.

אח...

כישוף זה לא ג'יני שנותן לך משאלות וגורם להצטער על כך... "ריפוי- ריפאת בנאדם שהתברר כרוצח שכיר ורצח 60 אנשים בקניון בת"א- טוב או רע"-המכשף ריפא את האדם.אין הוא שופט.הוא לא מתיימר להיות שופט.למה אתה לא בא בטענות לרופאים שמטפלים במחבלים? "מזל+הצלחה- המזל וההצלחה עולים לראש.... ואז, עושים שטויות ופוגעים באנשים"-זה תלוי באדם,ובאדם שמטיל את הכישוף. "אושר- אדם מאושר לא שם לב לבעיות שסביבו ובכך הוא יכול לא לשים לב לבעיות של עצמו ולהיפגע- או יותר גרוע... לא לשים לב לבעיות של אהוביו ולא להיות בעל האפשרות לעזור להם"- האושר הוא לא סם..אדם מאושר משפיע על סביבתו לטובה. חוץ מזה,כדי למנוע "פאקים" כאלה בסוף הכישוף מוסיפים :"with none harm" חביב הקסם

למעלה