משהוא יודע במקרה?

MySmallville

New member
משהוא יודע במקרה?

שאלה - העונה 7 תשודר בUSA בספטמבר (בערך) משהו יודע כבר את שם הפרק - שמעתי לפי האתר סמולוויל שזה" UKNOWN" האם זה נכון? = (חחח פתיח נחמד לעונה 7 -ניסיון נחמד- its a Fake could be nice joke) *

TdVaSh

New member
חח נכון

אבל unknown זה באמת יכול להיות שם נחמד לפרק כלשהו...

סרור 19

New member
שאלה אחרת?

מישהו יודע איך משיגים את המגזין של סמלוויל מחו"ל? אולי יש בחנות של קומיקס בת"א? יש מישהו שיש לו מגזין כזה?

JSJD

New member
הממ, סליחה על הבורות...

אבל, מה זאת אומרת "המגזין של סמולוויל" ? יש לך איזה קישור או משהו, שאני אדע, נשמע מעניין. אה, ואני מניחה שאפשר למצוא אחד מהמגזינים ב"עולם המגזינים" [או משהו כזה] בסנטר דיזינגוף בת"א, יש שם דוכן כזה מלא מגזינים מחו"ל, קצת יקר, אבל בד"כ שווה.

סרור 19

New member
יש מגזין לסמלוויל!!

יש עיתון לסמלוויל, פשוט תכתבי מגזין סמלוויל ותימצאי . יש המון כבר שהיתפרסמו ואני מתה להשיג אחד.

slayer510

New member
מגזין של סמולוויל

כן, יש מגזין של סמולוויל ב- www.amazon.com הכולל ראיונות עם השחקנים ועוד... הנה תמונה של המגזין---->

McFreaKy

New member
לא נראה לי.

אולי יש, במקרה, בקומיקאזה או משו, אבל לא נראה לי. יש לי איזה שניים מארה"ב ואנגליה.
הם נחמדים ביותר.

tiltal0

New member
נצל"ש==> סרט סמולוויל

אתם חושבים שיעשו סרט לסמולוויל? או שאולי כבר מתכננים באמת לעשות?

FavO r i Tes

New member
חח ולצאת נגד כל העולם ? :X

לא נראה לי שיהיה דבר כזה. מכיוון שסופרמן וסיפורו הוא סיפור בעל שלל זכויות לכל מיני גורמים שונים ומאוד יהיה קשה להם לצאת עם זה לקולנוע.

אדiם

New member
המוציאים לאור של הסדרה הם...

בעלי הזכויות של סופרמן.

בטוח?

כי לי נראה שהיו להם כמה בעיות משפטיות ואפילו תביעה רצינית עם משפחת סיגל, שאמנם בעלת הזכויות של סופרבוי, אבל גם זה נחשב. וחוצמזה יצטרכו לעשות בדיוק אותו קאסט אותם יוצרים ופשוט העתקה כדי להמנע מסיבוכים כאלה, אחרת המפיקים של הסדרה יוכלו לתבוע בטענה שזכויות הסדרה שלהן וזה העתקה מהם. לא פשוט בכלל מבחינת הנושא הזה.

maorf

New member
שמות הפרקים של העונה ה 7

· #7-01 "Bizarro" · #7-02 "Lana" · #7-03 "Return" · #7-04 "Quiver" · #7-05 "Freeze" · #7-06 "Terra" · #7-07 "Outsiders" · #7-08 "Kara" · #7-09 "Questions" · #7-10 "Revenge" · #7-11 "Knight" · #7-12 "Finest" · #7-13 "Supernatural" . #7-14 "Foundation" · #7-15 "Elseworlds" · #7-16 "Leagues" · #7-17 "Livewire" · #7-18 "Valor" · #7-19 "Legion" · #7-20 "Alias" · #7-21 "Planet" · #7-22 "Superman"

liranru

New member
מה יהיה הסוף ???

אולי תפסיקו לפרסם את הרשימה הטפשית הזו שהופיעה כבדיחה של 1 באפריל ??? תבדקו ביותר ממקור אחד לפני שאתם מפרסמים דבר מהסוג הזה, ותבינו שזו בדיחה עלובה ולא מידע מהימן.

slayer510

New member
אמממממ......

השמות של הפרקים ממש יפים, רק חבל שזה בדיחה של 1 באפריל, למרות שאני די בטוח שהפרק הראשון באמת ייקרא Bizzaro. זה פשוט נראה לי הגיוני, מפני שפרק 22 של עונה 6 הסתיים עם ביזארו כמו שפרק 22 של עונה 5 הסתיים עם זוד ואז קראו לפרק 1 של עונה 6 "Zod"

McFreaKy

New member
שמות פרקים עלולים להוות ספוילר. ../images/Emo88.gif

אני מבקש מכם לסמן אותם בספוילר גם כן כי כמו שאנשים אמרו פה, לאנשים שראו את סוף עונה 6 ו/או קצת מבינים בקומיקס השמות יכולים לרמוז לפעמים מספיק על העלילה ולכן אנחנו לא נסמן גם אותם בספוילר. תודה.

למעלה