משהב"ט וסכרת

i l a n n a

New member
משהב"ט וסכרת

שמי אילנה אני בת 21 וחולת סכרת מזה שנתיים. הסכרת אובחנה בצבא ולכן אני פונה אלייכם בשאלה. אני נמצאת כבר שנתיים בתביעות משפטיות מול משהב"ט. שאלתי אליכם היא: האם ידוע לכם על פסקי דין בנושא הסכרת?

AVI359

New member
סכרת

אילנה שלום רב עלייך להוכיח מבחינה רפואית שהסכרת פרצה עקב השרות ושלא היה מצב שהסכרת היתה פורצת גם אם לא היית משרתת בצבא.הוכחה זו אינה קלה ומכאן הבעיה בהכרה בסכרת.משהב"ט יבדוק את ההסטוריה הרפואית של כל בני משפחתך ויבדוק האם הבעיה אינה תורשתית.אנא הכיני שעורי בית בנושא. בברכה אבי

i l a n n a

New member
סכרת

נסיון בסכרת יש להם אבל נסיון בתביעות מול משהב"ט... אפסי... אני בפורום הזה כבר שנתיים...

את מוזמנת להתקשר ולקבל יעוץ

יעוץ ראשוני ללא חיוב כספי דברי עם צחי או איתי 03-5758482

oferp

New member
תיראי צריך להוכיח קשר סיבתי

כלומר חובתך להוכיח שהסכרת פרצה עקב אירוע הקשור בשירות הצבאי אם תצליחי להוכיח זאת תוכלי לנצח במשפט. לא די שהסכרת פרצה בזמן הצבא את צריכה גם להוכיח שהסכרת פרצה עקב אירוע הקשור בשירות וזה דבר שלא תמיד קל להוכיח. היו מספר תקדימים שונים של אירועים שונים שבית המשפט הכיר בהם כגורמים אפשריים לפריצת סכרת לדוגמא לחץ או מתח נפשי מסוימים. שוב אני אומר קשה מאוד להוכיח שסכרת נגרמה עקב השירות אבל זה אפשרי אם את לא בקיאה בעניין מאוד כדאי שתקחי עו"ד כי במקרה שלך מדובר בעניין משפטי קצת מורכב שדורש ידע וניסיון..

עָנת

New member
הי../images/Emo20.gif מצרפת לך שירשורים

מתוך השאלות הנפוצות על סכרת

i l a n n a

New member
תודה לכולכם על התגובות

אז ככה- עו"ד יש לי מתחילת הסיפור... (אני הרבה דברים אבל מפגרת לא) קיים אירוע טראומטי אבל ישנו קושי בהוכחה. ותודה לכולכם על התשובות.

למעלה