משדר רדיו למיני

• פותח הנושא iloop
  • פורסם בתאריך

iloop

New member
משדר רדיו למיני

היי לכולם, לפני שאני קונה משדר רדיו, רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מכשירים שנקנו בארה"ב. בייחוד לגבי תדרי התחנות, שבארה"ב הם אי-זוגיים, בעוד שבארץ הם זוגיים.

orel B

New member
לי יש

את ה-airplay וקניתי אותו בקנדה.. (זה לא בתוך ארצות הברית אבל לא חשוב) חח והוא עובד טוב שם וגם פה בארץ.

באי טריפ יש כמה קבצים של תדרים

הוא מחייב התקנה של התדרים והעברתם לאי פוד - ואתה יכול לבחור את אלה שמתאימים למזרח הרחוק, ארה"ב, אירופה וכדומה בעקרון לא אהבתי מאוד את האי טריפ אז החלפתי לרוד טריפ - שהוא משדר שמתחבר לשקע המצית ברכב, טוען את הפוד וגם משמש לו מעמד קבוע שמאפשר לראות ולשחק בו בנוחות אגב נהיגה

iloop

New member
אין בעיה של תדרים במכשירים האלה?

הרי תדרי הרדיו במכשירי רדיו בארה"ב הם אי-זוגיים (למשל 91.3), בעוד שבארץ הם זוגיים (91.8). לפי מה שראיתי, כל המשדרים לאייפוד עובדים על תדרים אי-זוגיים. זה לא אומר שאי אפשר לקלוט, אבל זה בטח אומר שהקליטה היא לא אופטימלית. כלומר, השאלה שלי היא האם אפשר לשנות את התדרים במשדרים, כך שיעבדו על תדרים זוגיים (כמו שאפשר לעשות במקלט רדיו שקונים בארה"ב, תמיד יש פונקציה לעבור בין תדרים אי-זוגיים לזוגיים). ההמועמדים המובילים אצלי, אפרופו, הם של Belkin ו(אם אני זוכר נכון) Monster cable.

אז ככה...

באי טריפ אתה יכול לבחור איזה קבצים להעלות על הפוד - יש חבילת תדרים למשתמשים אמריקאים וחבילת תדרים למשתמשים אירופאים (זה מגיע על תקליטור ביחד עם המשדר) רוד-טריפ של גריפין, לא מצריך התקנה של קבצי תדרים בפוד, כי הוא מעין תושבת שנראית כמו דיבורית לטלפון נייד, ואת המשדר מכוונים בדיוק מרבי לתדר שרוצים. אני משתמשת באזור תל אביב ב 102,6 וזה עובד מעולה, למעט תעלה אחת באילון דרום ליד בת ים ששם יש בזזזזזזזזזז וקחררררר וגרגרששששש למשך כמה שניות בכל פעם שעוברים שהם.

iloop

New member
יש לך קישור לרוד-טריפ?

לא מוצא באתר של גריפין...

הנה הלינק

הנה זה http://www.griffintechnology.com/products/roadtrip זה לא זול (80 דולר) אבל אני מברכת על היום שקניתי. צליל ברור וכמעט בלי הפרעות למעט העובדה שכשנוסעים מרחקים, כל מיני תדרים משתנים ואז יש להתאים את זה בהצלחה

למעלה