משדר פוטבה 7 ערוצים

iftachsh

New member
משדר פוטבה 7 ערוצים

אני מתכנן לקנות משדר פוטבה PCM ואני צריך לבחור את הערוץ בשלט טווח התדרים שאני יכול לבחור הוא בין 72.010 לבין 72.990 בקפיצות של 0.020 . האם יש תדר שפחות נפוץ בארץ או תדר שעדיף לבחור אותו, יהיה לי קשה להחליף את הצי'פ.

YHS

New member
מה המשמעות

של "תדר פחות נפוץ בארץ"? אתה מתכוון לנדוד בין כל המסלולים באופן קבוע? ומה יקרה אם תמצא שתדר מסוים יש אותו רק לשני אנשים בארץ ואז יתברר ששניהם במסלול שאתה מתכוון להטיס בו קבוע?

tisanir

New member
הציניות הזאת נמאסה עלי

תגיד YHS , אולי תהיה קצת יותר נחמד למי ששואל שאלות? תנסה לחשוב מה יקרה כשאתה תשאל שאלה ותקבל תגובה מקניטה כזו.

YHS

New member
אתה מוזמן

לא לפתוח את הההודעות שלי. ההודעה אינה מקניטה, אם לא הצלחת להבין, אבל שנינו יודעים שמקורות תגובתך באים ממקום אחר. סוף פסוק.

Flat spin

New member
שלום ניר ../images/Emo22.gif

לא פעם התלבטתי באותה דילמה. משום מה תמיד הגעתי בדיוק לאותה מסקנה כפי שתאר אותה YHS. מצד שני, לא זיהיתי בתשובתו אפילו קורט של ציניות, אלא הגיון צרוף. יהיה חביב מצידך אם תוכל לשתף את גולשי הפורום, איך לדעתך כדאי לבחור תדר שיענה, ולו במעט, על השאלה שפתחה את השירשור הנוכחי.

iftacha

New member
פער הדורות.

בקריאה ראשונה אפשר למצוא מעט ציניות בזה שהעונה ענה בשאלה. קצת דימיון לא מזיק. כשקוראים שוב ושוב, הציניות נעלמת וברור שזו לא כוונת המשורר. ככה זה. היום כולם יותר ישירים ובוטים לצערנו (וגם מלאי שגיאות כתיב). אז ברוח התקופה... אח שלי, בדוק במסלול ש'ך מה יש לאנשים וטבחר תדר אחר שאין לאפחד.

YHS

New member
(-:

תודה, גרמת לי לחייך..... פער הדורות......

asafh1

New member
לפעמים עדיף לא להגיב ... יש כאלה שנפגעים

עדיף לשמור בבטן

התשובה של YHS

אני לא מבין מה לא בסדר בתשובה,במידה ויש לך תשובה "חכמה ":) יותר אז בבקשה,יום טוב וטיסה נעימה

Flakor

New member
עד שיסיימו לריב פה החבר'ה

שלח לי מסרון איפה אתה מטיס אני אשלח לך איזה תדר מומלץ באזורך

eitanh53

New member
אני פתרתי את הבעיה כאשר

הזמנתי מודל סינטיסיזר ואין בעיה לחליף תדרים לגבי מקלט אתה יכול לרכוש מקלט סינטיסייזר או סט גבישים

למעלה