משדרים אותנו?

bugbuster

New member
משדרים אותנו?

Bugbuster יקרה, שמי XXXXXXX ואני מפיקה תכנית סקס ברדיו XXXXXXX בתדר... באזור... ו. התכנית XXXXXX היא תכנית רצינית וסקסית, אינה זולה אך פתוחה להכל, משודרת בכל יום ..... ובכל שבוע אנו מעלים לדיון נושא אחר, כשהדיון מתבצע בינינו המגישים, עם המאזינים שמתקשרים ומבקש/ים לעלות ולדבר בפינות השונות, ובשעה השניה יש לנו גם מומחה, עיתים סקסולוג, עיתים יועצות לחיים וכו'. ביום ..... הקרוב אנחנו מדברים על פנטזיות מיניות. ורציתי לבקש רשותך לקחת שתיים - שלושה פנטזיות מהאתר על מנת לספרן רדיו. כמובן שאיננו חושפים את שמות הכותבים.
עד כאן ההודעה שניתקבלה במייל, בהשמטת פרטים מזהים. השבתי שאינני יודע מה התהליך, להערכתי עליהם לקבל רשות מיכל גולש וגולש היה ופנטזיה שלו מועלית, וכיוון שאינני בקי בתהליך הפניתים להנהלת תפוז. בוקר טוב לכולם.

mr_lonely

New member
אמרתי לך פעם שהמקום שלך....

איכותי ! ( הכמות לא תמיד קובעת...) לעניות דעתי, כדאי שתפנה אליך עם רשימת הפנטזיות שהיא רוצה לקחת ותטפל עבורה בנושא האישור של הכותבים, כי היא יכולה להפעיל על הכותב מערכת פיתויים וטיעונים לא רציונלית. מלבד זאת, הרי יש כאן מבחר עצום, מי שלא יסכים תמיד ימצא משהו אחר...

liroyz

New member
אכן משדרים...

יקירי, אני פניתי אל המנהל שלכם בבקשה לקבל מס' פנטזיות לתכנית הערב. אין בכוונתי להפעיל מניפולציות וכו'. מדובר ברדיו חינוכי שאינו מספק פרסומות ויחסי ציבור ולכן פיתויים יהיו אך ורק בתכנית ובהקשרים מיניים, שום דבר מעבר לזה. הסיבה שבחרתי בפורום הזה היא שהוא מעניין יותר מאחרים לטעמי. כמובן שנקריא את הפנטזיה בעילום שם או בשם בדיו או בשמכם האמיתי, הכל נתון לבחירתכ האישית. אני רק יכולה להבטיח שאף אחד אחר לא יקבל את הקרדיט המגיע לכם. מי שמעוניין אשמח אם יצור איתי קשר כאן.

xomri

New member
ואפילו משדרים אותי..

תמיד חלמתי לגרות אלפי אנשים ברחבי העולם.. טוב..נסתפק בנתניה:) Xomri יקר, שמי XXX ואני מפיקה של תכנית סקס ברדיו קול נתניה רדיו חינוכי של קול ישראל. התכנית משודרת בכל יום ד´ מעשר בלילה ועד חצות. התכנית היום עוסקת בפנטזיות מיניות. כיוון שאהבתי מאוד את הפנטזיה "התעוררתי לקול לחישה" אני מבקשת אישורך להקריאה ברדיו. אנחנו יכולים לומר שכתב את הפנטזיה אלמוני או איך שתרצה. אנא צור איתי קשר בטלפון XXXXX או לחילופין במייל XXXX תודה XXX

bugbuster

New member
../images/Emo3.gifלהלן הפרטים במלואם

Bugbuster יקרה, שמי XXXXXXXX, ואני מפיקה תכנית סקס ברדיו קול נתניה, רדיו חינוכי של קול ישראל בתדר FM106, באזור נתניה והסביבה שומעים אותנו. התכנית "מאה וסקס" היא תכנית רצינית וסקסית, אינה זולה אך פתוחה להכל, משודרת בכל יום רביעי מהשעה 22:00 – 00:00, ובכל שבוע אנו מעלים לדיון נושא אחר, כשהדיון מתבצע בינינו המגישים, עם המאזינים שמתקשרים ומבקש/ים לעלות ולדבר בפינות השונות, ובשעה השניה יש לנו גם מומחה, עיתים סקסולוג, עיתים יועצות לחיים וכו'. ביום רביעי הקרוב אנחנו מדברים על פנטזיות מיניות. ורציתי לבקש רשותך לקחת שתיים - שלושה פנטזיות מהאתר על מנת לספרן רדיו. כמובן שאיננו חושפים את שמות הכותבים

bugbuster

New member
סואוו? אני מתפלא עליך עוגיונת!

תפסי לך מישו, 'סעו לאזור נתניה, אולי על צוקי החוף משו כאילו כזה, 'פתחו רדיו, עשו את אשר תעשו, ושיהיה נועז יותר מכל המשודר...
מה, א'בל כמוני צריך לתת לך עצות?

bugbuster

New member
אה??? מהההההה??????????.

זו טעות בהדפסה מיסי? צריך להיות: למרות שהרעיון... עם במקום של...

bugbuster

New member
קוקי קוקי קוקי...

נראה לי ששנינו מאזינים לרדיו נתניה, באדיבותה של אחות רחמניה 2שספקה את כתובת האינטרנט. אז מישני עברי מסך, האזנה? עכשיו ברגע זה מוקראת פנטזייתו של עומרי. נהדר.

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif אכן שרשורון נחמד

יופי.
שמח ומפרגן לכל הללו שפנו אליהם. ואחרי כיבוש מנהטן, נעבור לכיבוש ברלין... (ליאונרד כוהן.)

למעלה