משדרג את הרגע

משדרג את הרגע

שמתם לב לשלטים החדשים של לאווקר בתל אביב. אז מלבד הסלוגן המדהים שלהם: "לאווקר זה טעים, לאווקר זה מדהים" (מה ג. יפיץ עושה פרילאנס?), דווקא יצאה מודעה לא רעה אבל עם פרט אחד מעצבן במיוחד: המודעה כנראה פונה לבני נוער את זה ניתן להבין בעזרת הכותרת הסלנגית והרגליים על השולחן. משום מה, חשבו הפרסומאים של לאווקר (שם המשרד על הפוסטר היה קטן מידי בשביל לקרוא) שפריט הלבוש הכי איני היום אצל בני נוער הוא נעלי אולסטאר. תגידו אתם, מתי פעם אחרונה ראיתם מישהו הולך עם עלים כאלו והוא לא גידי גוב? ממי קיבלתם את העצה הזאת? פרט קטן וכל כך לא אמין כמו זה, יכול להפיל קמפיין שלם, אפילו שיש לו כותרת מוצלחת. מירן

קצת מתנגדת.

לדעתי הגישה שלך נכונה. כלומר זה נכון שצריך להתאים את הפריט "האיני" כרגע ובמיוחד אם זה מתקשר לבני הנוער... אבל, לדעתי גם יחודיות די מושכת קהל מסויים, שדוגל ביחודיות ולאו דווקא מה שהחברה או המגזינים מכתיבים. לדעתי גם זה לא הכי משנה. כל עוד הבחור ניראה טוב מספיק אנשים ירוצו אחרי הפוסטרים והמוצר. לא ככה? אולי אני טועה. אבל ככה מרגישה בכל אופן.

oren*

New member
בקמפיין הנ"ל לא רואים גוף אלא רק

רגליים, ולכן איננו בטוחים שמדובר בכלל בגבר - אולי זו אישה?

טוב לא היה לי מושג

אם זה כך אז האולסטר הוא כדי להמחיש ולפנות כנראה לדור מסויים שידוע כדור האולסטר או כדי להמחיש דרך סוג הנעליים (שבדרך כלל צעירים לובשים) מה הוא הקהל - נוער. סתם מחשבה...

oren*

New member
שתי בעיות עם הקמפיין הזה לטעמי:

1) כמו שציינת - הוציאו מהבוידעם נעלי אולסטאר, ואני לא אקנה את המוצר דווקא בגלל שהוא מסמל עבורי "חנוניות" ו"מרובעיות" 2) הקו העיצובי של המודעה פונה לאנשים צעירים, הוא לא משאיר מקום למבוגרים ואולי מנסים למתג את לואקר כחטיף לצד פסק זמן או כיף-כף (אישית טעמתי את החטיפים של לואקר ושמתי לב שהשוקולד פחות מתוק מהשוקולד של עלית) - הפונט ילדותי (של הטקסט), הוויז´ואל החפיפניקי של הילד עם הרגליים על השולחן מול הטלוויזיה בקמפיין של אר.סי קולה למשל רואים וויזו´אל דומה, אבל פרוע ומדליק יותר (DO LESSS, LIVE LONGER) ולכן אני למשל מאוד התלהבתי ממנה.

למעלה