משגב - הרקדה נחמדה

איתן זה מעולה והוא לא צריך עזרה

איתן זה אחלה למרות שבאמת מי שלא היה היה נהדר איתן לא צריך עזרה משום ילד, הילדים מתלהבים אבל לא ממש עוזרים להרקדה, איתן מסוגל לבד ...

גלטובי

New member
אושר גדול

לפי מה שהבנתי את רשמת שאת רוקדת רק במירב ואני רואה שאת רוקדת גם במשגב ובגן שמואל אז תפסיקי לרשום שירון לא מרקיד טוב ותני לו להמשיך אם הצעקות שלו כי זה מוסיף לאוירה הכי כיפית שלנו

מיר"ב בקביעות

נכון, אני רוקדת אצל ירון, לרוב במיר"ב כי זה קרוב לבית שלי , כשיש לי טרמפ אני מגיעה גם לגן שמואל ולמשגב, ואם יש טרמפ אז גם לאבי אמסלם בחמישי במכללה ולזאב ניסים ברביעי באלונים, לא מקובעת על שום הרקדה. ובסה"כ אמרתי שהצעקות של ירון מיותרות ומוגזמות לדעתי. ובטח לשים ילד שירקיד בערב זה לא לעניין, לדעתי. אבל... בגדול אני רוקדת אצל ירון ולכן הבעתי את דעתי על הצעקות וההמולה ואם אפשר לציין נקודה חיובית - סוף סוף אין הופעות ושטויות בהרקדות ורוקדים בלי עצירות... הגיע הזמן שנחזור לרקוד ולא להופעות.

ענתי 31

New member
אושר גדול...

אין לך מה להתנצל ! גם אני הפסקתי לרקוד במירב בגלל הצרחות , הרעש הבילתי פוסק שעשה לי רק רע , פה כל המגיבים הם חילים של ירון אז מיותר להגיב להם ובטח ובטח שלא לחשוש מהתחושות שלהם

גלטובי

New member
ענתי 31

אני לא חיל של ירון כרמל ואני לא מבין למה הצעקות עושים לך רע

ענתי 31

New member
גלטובי..

ראשית אני שמחה שאתה נהנה לרקוד במירב... לי אישית זה עשה לא טוב עד כדי כך שהרגשתי לא טוב בריאותית. זה הכניס אותי ללחץ עצום הצרחות שירון כרמל צועק במקרופון. הערתי לו וכאילו מאותו היום זה רק החמיר הצעקות גברו.. ובינינו אני אוהבת לרקוד ריקודי עם ואני מרגישה שכאילו ירון שם לקלקל לי את המוזיקה הטובה... אז פשוט עזבתי, אבל אני שמחה שאתה נהנה כי אתה יודע שכל הדברים הם עינין של טעם בידידות ענתי

גלטובי

New member
ענתי 31

אני נהנה בכל ההרקדות האם אפשר לדעת איפה את רוקדת אני לא מבין למה ירון כרמל מקלקל לך את הערב ולאחרים לא

גלטובי , אני אמנם לא רוקדת ב

בהרקדות של ירון כי אני מאיזור המרכז, אבל גם לי בהרקדות שווליום יותר מדי גבוה זה עושה לי לא טוב!

גלטובי

New member
ווליום

אני לא מבינה למה זה מפריע לכם ולאחרים לא תודה לאל תמיד ההרקדות של ירון כרמל תמיד מלאות ואף אחד לא בא בטענות

mahur100

New member
דורית - אסתכן ואומר שאין סיכוי

אושר גדול - 1. זכר ולא נקבה 2. לא יזהה את עצמו 3. אינו גר באיזור מיר"ב 4. יש לו עוד ניק "עוזי חן" 5. הרבה יותר מבוגר מ-31 (הכרטיס האישי) לסיכום - הימור אחרון - לפי הסגנון הוא מרקיד ידוע

גוגו11

New member
מזל טוב לאושר גדול

היתה לך בת מצוה כבר לפני כמה שנים אז מה אנו, בני ה50 נוכל להגיד? סתם חתיירים. גם אם נבוא לבד אין לנו סיכוי לרקוד בזוגות? אני מבין את תיסכולך שאין לך בן זוג להרקדה אבל זו לא סיבה להשתלח בכל זכר שעבר את גיל 31 שזה הגיל שלך לפי בכרטיס האישי. גם אם אנחנו שולטים בכל הרפורטואר, חדשים כישנים וגם אם אנחנו שקטים, נחמדים ואין ריח רע נודף מפינו. למרות הכל אנו רוקדים לא פחות טוב מבני גילכם. בברכה: המשך הנאה מרובה מכל הרקדה.

מספיקק

New member
אושר גדול יש גבול!

אושר גדול! אני באמת שלא מבין מה זה השטויות האלה שאתה מוציא מפייך אבל באמת יש גבול לכל תעלול! כל הודעה שלך פה בפורום היא נגד ירון כרמל אז בבקשה ממך מספיק עם כל השטויות האלה!! וגם מה שרשמת על הילד למעלה הוא בהחלט עזר לאיתן שבוע שעבר וגם השבוע הוא ייעזור... ותצדיע לצעירים והילד הזה הוא ילד שרוקד כבר מספר שנים בהרקדות (דיברתי איתו אתמול בהרקדה בחוף...) הילד הזה עוזר לירון כרמל בהרקדות שלו כבר מספר נכבד של שנים וזה לא משנה אם הוא ילד או לא הוא עושה את העבודה יותר טוב ממספר נכבד של מרקידים בצפון ובכלל!! אז באמת לפני שאתה מדבר באוויר תבדוק את הדברים שאתה אומר...כי זה כבר ממש חוצפה כל העניין הזה שיש לך נגד ירון! ובנוגע לצעקות שלו: כבר אמרתי שיש מאות מרקידים בצפון שרק מנסים "לצרוח" כמו ירון כרמל! ובאמת שיירבו מרקידים כמו ירון שמכניסים אנרגיות להרקדה!

אין התנגדות לאף אחד

לא להעלב, פשוט בחמישי כל מי שניגש אליי היה סבבה אבל לא ידע לרקוד ממש, אז עשיתי הכללה לגבי כולם. אין ספק המבוגרים רוקדים יותר טוב מהצעירים ויודעים מגוון רחב יותר של ריקודים, הבעיה שיש המון מבוגרים שהתחילו לא מזמן לרקוד ואז לי זה נראה כאילו שהוא יודע כבר לרקוד הכל ואני נתקעת עם בן זוג לא להיט. אם אתה מעיד על עצמך כרקדן שיודע לרקוד, אשמח בשמחה לתפוס אותך לאיזו הרקדה ולהכיר בכבוד רב!!! להיפך מחפשת בן זוג שיודע לזוז ולרקוד...

גוגו11

New member
הענין הוא לא אישי

ולכן אני כותב, לא במסר אישי.אני רוקד עם זוגתי לחיים ולכן אני לא פנוי. אבל, בכל מקרה, מודה ועוזב ירוחם.ז.א. הבנתי שהחלקת קצת הצידה בהכללה. זהו, שכחנו. המשך הנאה בריקודים.

למעלה