משגב - הרקדה נחמדה

משגב - הרקדה נחמדה

אתמול במשגב היה נחמד, ירון הגיע בריא ושלם והרקיד במרץ כהרגלו... היתה הרקדה נחמדה, אבל יש בעיה של בני זוג, במקרה בן הזוג שלי לא הגיע וחיפשתי בן זוג אחר, כל מה שהציעו לי היה חתיארים... אז... אם לא באים מוכנים יש בעיה... אבל בעיה של רוב ההרקדות לא רק של משגב.

שבוע הבא אני במשגב.. אולי..ואני לא

חטיאר.. {אבל יש לי בת זוג...חיחיחיחי}... ואני מביא איתי עוד בת , שאין לה בת זוג.. תסדרי גם לה?

כן זו בעיה בהרקדה הזאת

במשגב כולם מגיעים מוכנים מראש עם הפוזה כבר, מי שמגיע בלי המוכן או המוכנה שלו מראש נתקע... זו הבעיה לרוב בהרקדות גדולות כאלו .וחבל זה קצת מאבד מהכייף של ריקודי עם לגוון ולהחליף בני זוג מידי פעם. אבל... אין מה לעשות. בכל מקרה שבוע הבא ההרקדה בלי ירון לפי מה שהבנתי, אז ... אני אבוא אבל בטח לא יהיה המוני כזה כמו תמיד ויש בזה ייתרון גדול, יהיה אפשר לרקוד לשם שינוי...חחחחח ולא יהיו צעקות מתלהבות.... ולא לא לא אין לי כלום נגד ירון, עובדה שאני אצלו קבוע... אבל בחיאת ירון אתה חייב להרגיע את הצעקות המתלהבות שלך....

../images/Emo60.gif פחחח

אני שנעשית גדול... איזה יום זה במשגב??? שישי או חמישי.
+
+
=

לא, פשוט יום חמישי זה יום שלאחריו

ניתן לנוח, ההרקדה באוניברסיטה נעשתה צפופה מידי, והדלק לא עולה לי...אהה.. ואני אוהב לנהוג {זה מרגיע אותי}... אז מה אכפת לי לנסוע?

מספיקק

New member
שאלה דיי דחופה!!

מה קורה בהרקדה במשגב ביום חמישי הבא?? ירון יהייה או לא?... ואם לא אז מה יחליף אותו הפעם?

הבנתי ששבוע הבא לא ירון

התגלגלה לאוזני שמועה שירון נוסע עם גדי לחול אז שבוע הבא כנראה לא ירון... בטח ירון יארגן לנו את ציון .... אבל ... אל תשכח שאיתן היה להיט גם כן לפני שבוע...

מספיקק

New member
אז?

שבוע יהייה איתן והבחור הצעיר שהיה איתו או ציון? היה גם פעם אחת אב ניסים ואפילו ספי אביב החליף את ירון במשגב... מישהו יודע מה קורה בשבוע הבא עלינו לטובה?

איתן ופלג ירקידו

ירון אמר שאיתן יחליף אותו כשפלג יעזור ולא ציון. לי אין בעיה ,ציון נהדר עם רפרטואר שמקובל עלי מאוד, איתן ופלג היו 10 לפני שבועיים , העיקר לרקוד ובכייף. חברה זה רק ריקודים, עם חטיארים או סבתות , עם צעיר או צעירה , באתם לחפש חתן.כלה? במשגב יש שילוב מדהים של צעירים רקדנים מעולים ומבוגרים עם הרבה שעות מעגל וזוגות שהם נכס בכל הרקדה לא יזיק לצעירה לרקוד וללמוד מחטיאר וההיפך העקר לשמוח ולחזור הביתה לחיק המשפחה

אכן איתן מחליף את ירון

איתן יחליף את ירון ופלג יעזור לו. אולי נעשה מפגש פורום קטנטן?

חחח... אל דאגה, ייתכן שעוד שתי בנות

מהפורום תצטרפנה אלי.. {אוחח.. הפנטזיה שלי מתגשמת..}

מצלמה??? מזרן מים... יותר טוב..

{עאלק מצלמה..} חוץ מזה שיש כבר תמונה שלי מתרוצצת כאן בפורום היכנשהו...

למעלה