משבר

לולי90

New member
משבר

הייתי היום אצל רופאה-בגלל קטמים אדומים וכואבים שמופיעים ונעלמים בכמה מקומות בגוף-התברר שזה תגובת של הגוף לעצבים. הציעו לי לקחת רמוטיב-אבל אני משתדלת מאוד שלקחת כמה שפחות תרופות-אז לא בטוח בכלל שאני אקח-אני אנסה חליטת צמחים להרגעה שעזרה לי בשנה שעברה כשהייתי בחרדות קשות כחודשיים.רופאה אמרה שאני חייבת להרגע-אבל תגידו לי -איך אפשר?אומרים שצריך לעשות דברים שאני אוהבת-אני מנסה אבל מרגישה שגם כשאני עושה משהו כזה אני לא ממש נהנת-כאילו ראש לא רוצה להרפות?וזה גם לזמן קצר ואחר-כך הכול חוזר עלי...השבוע השתדלנו לקצץ בביקורים-אני הייתי פעם אחת ובעלי פעמיים והיא קיבלה את זה בסדר-השבוע לא מאשרים לה ללכת הביתה שזה אומר שאני נוסעת להיות שם איתה.וממש לא בא לי!!!!! אני בכלל לא מצליחה לנוח שם...אני אסע בכל זאת-זה ברור...בכלל השבוע שנינו -אני ובעלי מרגישים נורא-סחוטים נורא-הכוחות פשוט נגמרו...אין לי גם סבלנות לבת שלי-אני מצעצבנת עליה וקשה לי לשמור על קור רוח..היה לי גם שבוע קשה בעבודה וממש בא לי להיות בבית במיטה ולראות סרטים או לקרוא.אני מרגישה שהנפש שלי פשוט פצועה....רציתי גם לשאול אולי מישהו יכול להציע לי משהו טבעי להרגעה -משהו שעזר לכם ספציפי?

לולי יקרתי

את חיבת לעצמך קודם כול וחיבת לבת שלך ולשאר הילדים שלך בכלל למישפחה שלך לקחת את עצמך בידים ולהירגע ומינסיון עכשו אני אומרת לך כמו אחות לאחות טוב זה לא יעשה לאף אחד ובטח לא לבת שלך החולה עם תיקרסי או שתתמוטי אף אחד לא יבוא להושיע אותך מישם היתי בסרט יקרתי בשום מקום ובשום ספר רפואי לא כתוב וישנה איזה הנחיה שאת צריכה להיותא יתה שם בסוף השבוע כי היא לא קיבלה אישור יציאה את לא עושה שום דבר טוב לה ובוטח לא לך ושאר בני ביתך כאמא לאמא ולשנינו יש ילדים חולים באמת חמודה זה שאנחנו ניתקעות אצלהם לא עושה טוב קודם כול בגלל שהיא או הבן שלי מבינים שהם יכולים לתמרן אותנו ועם מוחד לא בא להר אז ההר יבוא למוחמד זה הנשק שלהם ואוי כמה הם יודעים לתמרן אונ ו לעשות מוניפולציות עלינו תני לה מרחב מיחיה וקחי גם לעצמך מרחב וקצת אויר לא יקרה כלום עם תישארי במיטה ותקראי ספרים ותראי סרטים או סתם תבהי בתיקרה לא יקרה שום דבר השמים לא יפלו ומבטיחה לך ביום ראשון לא תקבלי כתב תביעה מאף אחד כי את אמא לא טובה שלא בילתה עם ביתה את הסופ"ש הדבר הטיעי שאני יכולה להציע לך זה מה שאני עשיתי לקחי אויר פתחתי רווחים לביקורים שלי שתומר מציק לי בפלאפון או בטלפון של הבית אני פשוט מנתקת אותם ואיפו העזתי וטסתי לחו"ל כאופציה שעם והיה משהו לא היתהלי אפשרות לחזור ואכן זה עזר לי בראש ובראשונה לאסוף את עצמי לאגור כחות פיזים ונפשים להמשך המסע ומאז אני מבקרת רק פעם בשבוע או אני או בני הגדול ובטח לא בימים שתומר מנסה להכתיב לי מדברת איתו בפון פעמים בשבוע ולא יותר כי אם אני יתן פתח אפילו הקטן ביותר הוא הייה כפיתי בשיחות וכול יום אני ינהל איתו שיחות כמה שעות כי כול פעם יש לו משהו אחר להגיד לי פעם לשאול מה שלומי פעם הוא דואג לי פעם ופעם הכול תלוי רק בך עד כמה את נותנת יד לכול זה בואי אניאגלה לך סוד גם כדורי הרגעה לא הריגעו אותי ואצלי לא התפתחה פריחה אצלי זה התבטא בהקאות בילתי פוסקות אז אך ורק מינסיון שלי של הרבה שנים אני יכולה להציע לך באמת לעשות את מה שאת רוצה ולהרגיש עם זה בסדר ואפילולהרחיק את עצמך קצת מהארץ או לבית מלון מרחוק לנוח שיפנקו אותך במסאג טוב ובעצם כול מה שאישה רוצה ליבי איתך יקרתי שהיה לך סוף שבוע נעים ושקט ובעיקר מהנה

ד קובי

New member
היי לולי ../images/Emo24.gif

לולי יקירתי כשמרגישים עייפים וסחוטים צריך לעצור על מנת לנוח ולאגור כוחות מחודשים על מנת להמשיך הלאה... אני יודע כי המצב תובעני אבל את ובעלך חייבים זאת לעצמכם, השתדלו להרגע קצת ממחול השדים הזה. הנפש פצועה וזה בהחלט קשה אך אתם חייבים לשדר " עסקים כרגיל " ולסייע לבת כמה שרק אפשר. נסי את רסקיו רמדי זה מוצר טבעי להרגעה ולי הוא מסייע לעיתים קרובות, מצרף לך קישור שבו תוכלי לקרוא אודות רסקיו... http://www.pharmaguri.co.il/?CategoryID=154

למעלה