משבר

ivainshtein

New member
משבר

שלום לכולכם! אני ילדתי בת שניה לפני 5 שבועות ומאז הזוגיות שלנו ממש במשבר ואנחנו רבים כל הזמן בגלל שטויות ואווירה נורא מתוחה. חוץ מזה אני נורא מקנא וחוששת כל הזמן שבעלי ילך לבגוד בי (למרות שלא היו תקדימים והוא גם מפרט לי את יומו) חוץ מזה בעלי לא מעריך מספיק את זה שאני מטפלת בילדים (יש לי עוד ילד בן שנה וחצי) והוא חושב שאם הוא עובד אז לו יותר קשה. וכמעט כל יום יש לו טענות לגבי משהו שלא הספקתי לעשות. הוא גם לא עוזר כי זה משעמם לו מדי לשבת סתם עם ילד. הוא מעדיף לעסוק בהובי שלו והוא מקצה לעצמו 4 שעות כל יום חופשי שלו(כשהוא גם עובד בבוקר). ומה שיוצא שהוא כמעט לא בבית בכלל. מחכה להמלצות....

רגע, רגע,

מה זאת אומרת הוא משקיע בהובי שלו? ולך אין תחביבים? נראה לי שהגיע הזמן לעשות סדר בינכם, בחלוקת התפקידים בין שניכם והילדים ע"מ שגם לך תהיה מנוחה ורגיעה במשך היום. שבו דברו. דברי על הקשיים שלך על הלחץ בטיפול הילדים, ודרשי ממנו שיתוף בטיפול הילדים והבית. משום מה רוב הגברים חושבים שגידול הילדים איננה נחשבת עבודה, ועבודות הבית הן ממש כייף וצריכות להיות על גב הנשים? זה לא כתוב בשום מקום ולכן מהרי ועשי זאת. אחרת זה יהפוך אצלו להרגל ורצונותייך יידחקו לפינה. רק שיחה והטלת משימות עליו תשחרר אותך מעט מהעומס.

seeyou

New member
מזל טוב לאם ולבת-../images/Emo140.gif

למרות שהוא לא צודק,זה מה שקורה בשטח...לא מעריכים את הטיפול בבית ובילדים. מצחיק,אבל מבחינת "החוק" את נקראת "אישה לא עובדת"! איך לצאת מזה? לא פשוט אבל אפשרי. תעשי שמיניות באוויר לצאת לעבודה גם במחיר שכול המשכורת ילך למטפלת.... אולי אז הבעל יבין ויעריך את תפקידך במשפחה. אם הוא טוען שמשעמם לו לשבת סתם עם ילד סימן שהוא לא בוגר מספיק-בזה את לא תוכלי לשנות-אולי עם הזמן. תוכלי להגיד לו בצורה קלילה שילדים זקוקים ליותר דברים פרט לאוכל.

למעלה