משבר

אביטל23

New member
משבר

אני נוטשת, יותר נכון בורחת לישון, כדי שהמשבר הזה יגמר, כדי שאני והמטבח לא נפגש עוד, לפחות להיום אני ממש רוצה לצעוק הצילו , אבל לא יוצא כלום מקוה להצטרף למשפחה הגדולה שלכם, לקבל קצת מהחום והאהבה, כול כך נעים לי לראות אותכם כול כך קשורים אחד לשני. טוב, אני בורחת, עכשיו, לפני שיהיה מאוחר מדי

ליה טוב לך חמודה.

את לא נוטשת...את הולכת לך לנוח. יש הבדל. מתוקה...לכי לך לישון. מחר תקומי לך ליום חדש...מקווה שטוב יותר מהיום. המשבר הזה יגמר...וגם זה שאחריו...כמו כל דבר בחיים שלנו. אז צעקי הצילו...עד כלות הכוחות של המדפסת שלך. הוציאי כל מה שאת רואה לנכון....זה כל כך חשוב. ואת כבר הצטרפת למשפחתנו...את כבר חלק מהפורום. ואת מוזמנת לקבל את כל התמיכה ואהבה והחום שיש לנו כאן. בינתיים...קבלי חיבוק חם ממני. לילה טוב לך...חלומות מתוקים ושלווים. ושמחר יהיה טוב יותר... שלך מאיה.

אביטל23

New member
אני עוד פה

היי מיה, היה לי כול כך נחמד לשמוע ממך, לדעת שיש מישהי ששומעת אותי, טוב לדעת שמשתייכים למשפחה כול כך גדולה וחמה תודה על החיבוק, הייתי זקוקה לאחד כזה לילה טוב גם לך

t@gel

New member
היי לך

ברוכה הבאה אלינו... ככל הנראה, אני היחידה שלא ברכה אותך בכניסתך לפורום... אז, הנה ...באיחור משהו... נעים לנו מאוד שאת כאן, חלק מאיתנו... לכי לך לנוח...מקווה שנכיר מהר... :) שלך, תגל

אביטל23

New member
זו אני

היי תגל, שמחתי לראות שכתבת לי, ואני בכלל שמחה להיות פה, קשה לי לתאר כמה שמחתי לגלות את הפורום הזה, מקום שאני יכולה להתפרק בו ולספר דברים, להזדהות עם אנשים, אנשים כותבים פה ואני מרגישה כאילו הדברים הם פרי עטי ולא שלהם, אותם הצרות, אותם הקשיים. עד לפעם הבאה (0:

t@gel

New member
היי לך

אוף... איך אני שמחה לראות אותך כאן :) אני מבינה אותך כשאת כותבת שההודעות כאן הן כמו מילותיך, את... אולי את תתפלאי לשמוע אבל כולנו מרגישות כך. לא תמיד קל לבנות כאן לבטא את רחשי לבן. הן נאבקות עם המילים, בדיוק כמוך, בדיוק כמוני...אבל אחרי הכל, תלמדי לדעת שהכתיבה משחררת. בנות הפורום יודעות שהפורום הזה הוא מעין ``בית ווירטואלי`` שלהן, בו הן יכולות לכתוב כל שעולה על רוחן, כמובן, שלא לפגוע בכבודו של איש... הכתיבה כאן פתוחה הן לשיתוף המצוקות, הקשיים והלבטים שלנו בחיי היום יום בפרט והן לכתיבה יוצרת בכלל...אנו רואות בשירים המקוריים, פרי עטנו ובשירים מוכרים המובאים כאן, מעין קישוט לפורום... כל דרך שבה תבחרי לחלוק את הגיגייך עמנו, ולא רק בנושא הפרעות אכילה, אלא כל דבר שקורה איתך...נשמח לקרוא ולסייע... אין לנו תרופות פלא או עיצות רפואיות...אין לנו פתרונות מעשיים אלא רק יכולת הקשבה ומתן תמיכה...ובכל רגע נתון יש כאן מי שיקשיב ויעזור... אנחנו כאן עבורך אביטל, בתקווה שתתני לנו להיות לך למשענת ברגעים קשים או על מנת לצחוק עמך ברגעי אושר... :) ושוב...ברוכה הבאה... באהבה, תגל

אביטל23

New member
שוב אני

היי תגל, או כמו שכולם קוראים לך, גולי. מותר לי? כול כך שמחתי לקבל את ההודעה שלך, כול קבלה של הודעה כאן מחממת את הלב ונחמד לדעת שיש איפה לשפוך את הלב, במיוחד כשהנושא הוא רגיש ולא כול אחד מבין, רק מי שחווה את העיניין על בשרו שלו. אני פשוט מאושרת לדעת שיש לי פה את המשפחה הקטנה והחמה שאפשר לפנות אליה בעת הצורך. שוב תודה, שלך, אביטל

למעלה