משבר

משבר

אני נשואה 12 שנה. בכל השנים האלו היו עליות ומורדות.
לפני חודשיים בעלי דחף אותי ופתחתי את הראש במהלך ריב בבית. הילדים היו נוכחים לאירוע.
פתחתי את הראש כ-20 מ"מ ושמו לי סיכות בראש.
לא פתחתי תיק כי איים עלי שיפתח נגדי תיק כי במהלך הויכוח גם הרמתי יד להתגונן.
המצב בבית חזר להתנהל כרגיל. ושוב היה ויכוח בינינו והוא אמר שרוצה להתגרש. הכל טוב ויפה.
קנינו בית לפני שנה ותהיה מוכנה רק עוד חצי שנה.
שילמנו לקבלן סכום ראשוני של 682,000 ₪. והשאר משכנתא.
המשכנתא משולמת מ-1.1.14. כל חודש 3700 ₪.
הוא טוען שיתן לי את החלק היחסי שזה 340,000 ₪. והדירה תשאר בבעלותו וימשיך לשלם משכנתא. אמרתי לו שצריך לתת לי חצי מהדירה. טוען שלא.
אני לא מוכנה לכך. ומה שגם אם הדירה תמכר ישאר לי יותר ממה להתקיים.
אמרתי לו הילדים אין להם איפה להיות. לא מעניין אותו.
הוא רק דואג איפה יהיה לו לגור. אבל הילדים נשארים אצלי. אז טוען שיבואו אליו.
הוא עושה זאת כל כך מלוכלך.
ולי אין כסף. אין הורים תומכים כלכלית.
כל השנים סבלתי ממנו מהשפלות מילוליות קשות.
מה אתם מציעים לי לעשות?

שובר את הלב לקרוא אותך

יש ארגונים שונים שעוזרים לאנשים בגירושים שאין להם אפשרות לשלם לעורך דין.
את חייבת עורך דין טוב שיעזור לך לעמוד על זכויותייך.

ממליצה גם להתייעץ בפורום "גרושים גרושות" ולקבל המלצה על ארגון כזה ומהר לפנות אליו.

בהצלחה.

nate2000

New member
אני לא יודעת אפילו מה לכתוב לך

מה שכן הבעיה שלך היא הרבה מעבר לפורום הזה.
מציעה לך להתייעץ בפורומים משפטיים ובפורומים שעוסקים באלימות במשפחה, על מנת לקבל את הכלים הנכונים להתמודד עם המצב.
וכמובן לפנות לייעוץ משפטי ולדאוג שהשרשור הזה יימחק כי אי אפשר לדעת מי קורא אותו ואיך הוא יגיב...

dify

New member
נעמת! עכשיו!

לשכת הרווחה, האגודה לזכויות האזרח, סה"ר, עמותת נפגעות תקיפה מינית, בקיצור תרימי טלפון למישהו שיש לו הרבה יותר הכשרה מאיתנו ותבררי איפה את יכולה לקבל יעוץ מקצועי במחיר סימלי ואולי גם קבוצת תמיכה! עכשיו!

הוא מוכר לך שטויות ואת מקשיבה, טעות גדולה מאד.
את מרימה טלפון עכשיו ומחר על הבוקר הולכת לפגוש עו"ד לברר בדיוק מה הוא אומר ומה הוא מציע כדי שלא ידפקו אותך. וזה שאת אולי הרמת גם יד לא פותר אותו מאחריות על מעשיו (אני מתפלאת שלא ביררו איתך בבית חולים איך זה קרה ולא דיברת שם עם עו"ס, אגב גם זו אופציה לגשת אליה לברר לאן לפנות הלאה).

יש זכויות מובנות. זה לא נגמר רק במחצית הדירה, זה גם מזונות לילדים (שכוללים דיור לילדים אם הם נשארים בחזקתך), זה משהו שאת לא צריכה להחליט עליו לבד, בשביל זה יש עו"ד שמודע לזכויות. נכון שעו"ד עולה כסף, אבל עדיף לשלם את הכסף הזה מאפשר להפסיד את הזכויות שלך ושל ילדיך שמי יודע כמה יעלו לך. בשביל זה תנסי למצוא עו"ד דרך אחת העמותות שיתן לך לפחות יעוץ והכוונה ואולי שירות במחיר שתוכלי לעמוד בו. (אגב את יכולה גם לחפש קצת מידע בגוגל).

ממש ממש אל תסכימי להמשיך לחיות באלימות ולא באיומים. תגיעו להסדר הוגן, כזה שמחלק בינכם חצי חצי ומשאיר לילדים אמצעים לחיות. נכון, יהיה לשניכם יותר קשה כלכלית, כי אין מה לעשות כל אחד מכם ישאר רק עם חצי מהחסכונות, אבל זה החיים, לא נשארים במקום שיש בו אלימות, שום כסף לא שווה את זה, ומצד שני, לא מוותרים על זכויות בגלל חוסר ידע ואיומים. עכשיו תרימי טלפון, עכשיו!

(אגב, אם יש מתנ"ס ליד מקום מגוריך, אולי תבררי גם שם).

נורא ואיום

נורא ואיום לקרוא זאת
מצטרף לקודמות. לפנות לנעמ"ת לייעוץ משפטי, ואם חוזרת האלימות, לחשוב על מעון לנשים מוכות.

345601

New member
לכי מיד לעורך דין ואל תנהלי איתו שום משא ומתן

עורך הדין יעשה ממנו קציצות

ואם בעלך ירצה מומ יפנה אליו

צו הרחקה אפשר להוציא לו בקלות ותדעי שאי אפשר לזרוק אישה וילדים לרחוב אלא אותו.
שיגיד מה שהוא רוצה

הוא עוד יתחנן בפנייך

למעלה