משבר

תמבר

New member
עוד רעיון

בגלל שאת זקוקה לזמן אחרי השאלה "רוצה לשכב"? את יכולה לענות "בהחלט, אבל אני חייבת להתקלח" ותכנסי למקלחת לכמה דקות עם עצמך. לדעתי ההשהיה הזאת (בין השאלה שלו לביצוע) תעזור לך גם כן.

את תנסי את זה.

כשהוא שואל אותך אם את רוצה לשכב, תגידי לו כן... אבל מה דעתך על איזה 30 שקות מאסאג' לפני זה... ממש כואב לי הגב מכל היום...
זה גם יתן לי כוח וגם ידליק אותי.. מה דעתך???

וואלה אחרי 3-4 פעמים כאלו, כל פעם משהו אחר... כשהוא יראה שאת נדלקת.. הוא ישר ילך לזה בלי לשאול....
מה כבר יכול להיות לך אם תנסי? מקסימום גם את תהני מזה...

בשביל לשנות קשר מספיק שצד אחד משנה את ההתנהגות שלו... מהר מאוד הצד השני ישנה גם את שלו...

יש לו אגו גדול? מעולה... תלמדי איך להישתמש בו לטובתך... כי את יודעת מה מניע אותו... תשתמשי בתבונה שלך בשביל זה. :)
(כך עושות הגיישות ביפן... :) )

מה יש לו, הוא טיפש?

בחיי
אני כמעט בטוחה שאם החבר שלי היה אומר לי שמשהו שאני עושה מכבה אותו, אז לא הייתי ממשיכה לעשות את זה כל פעם שהייתי רוצה להדליק אותו.

אכן גם הוא צריך...

זו אכן גם בעיה שלו... וזה מתפקידך לתקשר אותה...
הבעיה שגבר מסוג זה לא יבין אם תהפכי את ההצעה, כי אם תשאלי אותו הוא תמיד יגיד כן...
תמצאי משהו שאם תשאלי אותו לפני שאת עושה, יוריד לו את החשק שזה יקרה... ואת תני לו דוגמא על זה, ותשווי אותה למה שאת מרגישה...
ניתן להרגיש כאב של מישהו אחר רק כשחווים אותו כאב... תמצאי מה כואב לו באופן דומה ותני את הדוגמא על זה כשאת מסבירה לו...
אז הוא יבין אותך ואולי ישתנה....

במגזר החרדי יש כמה עניינים שהם שונים מהמגזר הלא חרדי ביחס שבין נשים לגברים, אבל מתפקידו של הבעל זה לספק את הצרכים של אישתו..
אז תסבירו לי שזה הצרכים שלך... (במקום להגיד לו שזה מוריד לך תגידי לו מה מדליק אותך)....
כלומר תגידי לו מה כן ואל תזכירי את מה לא... יהיה לו יותר קל להבין...
ואם גם זה לא קורה... הגיע הזמן לייעוץ זוגי או לאימון זוגי או ללכת לרב... מה שיכול לפתור לכם את העניין...

כמה שאלות....

כמה שאלות לי אליך:
1. מה הסיבה שבגללה את לא מעוניינת מלכתחילה לקיים איתו יחסים של מעל לפעמיים בחודש, הרי ממה שאת אומרת נראה שהוא לא רוצה, אז למה את לא?
2. אולי אם במקום לחשוב איך הוא הגיב, כנסי רגע לנעלים שלו... מה הוא מרגיש כשאת לא רוצה שוב ושוב לקיים יחסים? אולי מה שאת הרגשת פעם אחת הוא מרגיש כל פעם?
לא שאני תומך בלתת עונש.. זה לעולם לא עוזר.... ובל נסי שניה להבין אותו במקום להתכנס בעצמך...
3. אם אתם דתיים, יש מושג שקוראים לו אהבת חינם... איפה החינם שלך פה?

כשתבינו אותו, אולי תביני למה הוא מתנהג כך... ואז לא תקחי את זה כל כך אישי, כי תביני מאיפה הוא בא ומה את גורמת לו להרגיש....

אני משאר שזה התחיל במשהו שהוא עשה לך, ואולי לפני זה את עשית לו ואולי לפני זה הוא עשה לך... ומי זוכר איפה זה באמת התחיל... השאלה אם זה משנה מעיפה זה התחיל? או שמה שמשנה זה אם אתם הולכים לסיים את זה היום או לא?

תביני אותו, שכחי, סלחי, ותני לו אהבת חינם (מה שאני קורא לה אהבה ללא צפיה לקבל משהו כתמורה) וכשתעשי את זה באמת, תראי איך כל האגו שלו נאלם כלא היה... והכל ישכך מהר...

מה את חושבת... מה הוא מרגיש? מה דעתך?

בהצלחה.
:)

עוד משהו קטן

למנוע מלתת את האהבה שלך למי שאת אוהבת, זה מקור לכאב גדול גם לעצמך וגם לבן הזוג שלך.
המניעה מלתת אהבה למי שאוהבים, זו מלכודת - כי היא מונעת מהם להרגיש טוב לגביך.
וכשהם לא מרגישים טוב לבגיך, איך נראה לך שהם יתנהגו? ואז איך את תרגישי?
כמו שאת רואה - זה גול עצמי...

נשואה7

New member
רון חיים

למדתי שבחיי הנישואים צריך להבליג על כל כך הרבה דברים ושאגו לא בא בחשבון.. אנחנו שוכבים מעט מהסיבה שהוא לא יוזם קירבה עם רגש,היוזמה היחידה לקיים יחסים היא בשאלה הפוגענית "רוצה לשכב"? אותי זה משפיל.. אני מנסה להסביר לו כל הזמן שישנה גישה ומראה לו את הדרכים שאני רוצה שהוא ייגע בי ויתקרב אליי.. לא יודעת למה הוא לא מיישם,למה הוא לא מבין שהוא יכול להדליק אותי בשניה?!?
כל הזמן אני אומרת לו שאם הוא רק ישנה גישה הוא יהיה מלך במיטה כי אני נפתחתי לכל כך הרבה דברים שהוא ביקש שלא הייתי עושה קודם.. אז למה קשה לו להבין מה מדליק אותי?!?
[אגב אנחנו לא חרדים.. אלה מסורתיים..]

....למרות כל זה אתמול חגגנו והיה מספק ביותרררררררר!!

מקווה שהוא ישנה גישה ונשכב כל יום כל היום!... חחח

נומלה

New member
אני רק שאלה

למה השאלה "רוצה לשכב" היא פוגענית? ולמה את לא יוזמת אלא מחכה שהוא יעשה את זה? לגעת להתקרב למזמז ולנשק גם את יכולה ליזום. זה יעשה שני דברים: יראה לו מתי את מעונינת וילמד אותו מה עושה לך את זה.

נשואה7

New member
העניין הוא

שבסוף יוצא שאני תמיד היוזמת!! מכיוון שהיוזמה היחידה שלו זה לשאול אם אני רוצה לשכב!
זה בדיוק העניין! הוא לא מנסה כלום מעבר!!
בגלל זה גם השאלה הופכת להיות פוגענית..

לא כל גבר קזאנובה! קשה למצוא טיפוס רומנטי

שידע לברור את המילים הנכונות, לתת את החיבוק המזמין, ללטף כשצריך במקום לשאול, את זה לא לומדים בשום מקום או שיש או שאין. עובדה שאת מבקשת ומסבירה וכלום לא משתנה.
את לא צריכה להפגע מהשאלה (יש נשים שמתות שהבעל ישאל אותן אם הן רוצות) אין לו סבלנות לחיזורים ואין לו אוצר מילים עשיר והכי לדעתי אין לו סבלנות לעסוק בפיתויים.

למעלה