משבר

משבר

טוב. אני חדש כאן ,ומחפש תשובות כמו רבים מאיתנו,ההינו או נמצאים בזוגיות של 3 שנים אני גדול ממנה ב2 עשורים הקשר שלנו היה חזק מאוד עם הרבה הבנה , ובלי אגו אחד על השני,היא רווקה אני גרוש עם 3 ילדים אבל כל זה לא הפריע לנו כמו גם הפרש הגילאים לצייו רק שהיא בת 24. בשנה האחרונה הקשר היה קשר זוגי לחלוטין ב שנתיים הראשונות חגגנו קצת חילופי זוגות וכאלה.. למרות זאת היא מעולם לא בגדה בי או באמון שלנו כנראה לא היתה צריכה עם כל זה הבנתי שהיא אוהבת אותי או קשורה אליי .לאחרונה היא מבקשת לסיים את הקשר אבל אני מרגיש שאני מאוד אוהב אותה ורוצה אותה. וקשה לי מאוד לסיים את הקשר איתה כרגע אני מנסה ל'שחק' איתה . לא עונה לטל מכבה אותו, וכו'' על מנת לנסות לגרום למשהו . מחפש עזרה.ו ותשובות איך להחזיר אותה אליי. תודה וסליחה על ה חפירה''.

גן ילדים בגיל 40?

נדמה לי שהתהפכו פה היוצרות, שהיא בת 44 ואתה בן 24, אתה משחק משחקים, ורוצה להחזיר אותה אליך באמצעים האלה. עכשיו זאת המציאות היא בת 24 אתה בן 44. היא רווקה בלי ילדים אתה אבא לשלושה ילדים. כשהיא היתה בגיל 21 ואתה בן 40 חגגת איתה בחילופי זוגות כשהיא בכלל עוד לא הספיקה לדעת מה זו זוגיות ולהתבגר. עכשיו אתה אומר שפער הגילאים, המצב המשפחתי שלך ושלה לא הפריע, אולי לך הוא לא הפריע וכי למה שיפריע מצאת לך פרגית צעירה, אבל לעומתך לה כנראה המצב כן מפריע, ולכן היא מבקשת לסיים את הקשר. ובאמת בו ונחשוב רציונלית כמה סיכוי יש לקשר הזה. עוד כמה שנים אתה נושק ל50 יכול להיות סבא והיא עוד לא בת 30. אתה באמת חושב שיש ביניכם איזה עתיד? עשה לעצמך ולה טובה שחרר אותה.

גארוטה

New member
האם היא נתנה

לך הסבר למה היא רוצה לסיים את הקשר או שסתם "נגמר" לה? האם היא החלטית או מתנדנדת וגורמת לך לחשוב שיש משהו שאתה יכול לעשות כדי שהיא תחזור? בגדול, אין שיקוי קסמים שיכול להחזיר אותה אם היא לא רוצה וכל מה שנשאר לך לעשות זה לשחרר למרות הפגיעה באגו, משחקים אף פעם לא עזרו לאף אחד.

שילה1

New member
בתחילת הקשר-היא היתה אובייקט למימוש

פנטזיות,מבחינתך.עבר הזמן.התרגלת,היה לך נח,והתאהבת בנוחיות הזו,שלא לדבר על האגו ,שנבע מהבדל של שני עשוירם. וכעת? הצעירה התבגרה,הבינה והפנימה,ורצה לחיות את חייה,בדרכה. מה עושים?מפסיקים במשחקי הגן של טובה,מתחילים להפנים כי זהו.הקשר הסתיים,ומכבדים את רצונה. שחרר אותה,ואת עצמך,ומצא לך מישהי מתאימה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
תסתכל מהזוית שלה:

לבחורה בת עשרים וקצת, קשר עם גבר ממש ממש מבוגר יכול להיות חוויה מרתקת, מחדשת, מסעירה ומלמדת. אלא שכל שיעור סופו להסתיים. היא השיגה, למדה, קיבלה, נהנתה כמה שנהנתה - החיים קוראים לה הלאה. למישהו בגילה. עצוב, כואב, אבל זוהי דרכו של עולם. אם תכבד את החלטתה, יש סיכוי שתישארו חברים/ידידים עוד הרבה שנים, ותמיד תהיה מישהו שהיא יכולה לבוא אליו להתייעץ, להתנחם וכו'. אם תעשה לה מניפולציות, סופף שתאבד אותה לגמרי. כי שלך היא כנראה כבר לא תהיה.

kmiki

New member
מחכה לשמוע מה היו הסיבות שלה לפרידה

אתה לא יכול לצפות למענה בלי שנדע מה היא אמרה

אומרת ש :

אומרת ש חסר לה קצת להיות עם גבר אחר מתגעגעת למגע של אחר ש לא נהנת מספיק מ המגע איתי במיטה בגלל הגעגוע לנסות אחרים אבל רוצה להפגש . לדבר לשתות יחד לא מובנת לי מספיק וגם יוצא לה להגיד ש היא לא יודעת אם יש לקשר הזה עתיד יוצא לה להגיד אך לא החלטית

kmiki

New member
איך נאמר בעדינות - נמאס לה ממך

תקשיב, אני בטוחה, אבל בטוחה שפשוט נמאס לה ממך והיא מנסה להיות עדינה כי לא נעים לה לפגוע בך. במקום לאמר לך שהיא כבר לא נהנית איתך במיטה היא אומרת שזה בגלל "הגעגוע לנסות אחרים". תבין, עם כל הכבוד, על הנייר (ללא כוונת העלבה) אתה לא נשמע מצירה לבחורה בת 24, אלא אם כן אתה נורא עשיר והיא רודפת בצע... אתה קרוב ל50, יש לך 3 ילדים (מחוייבות מבחינת זמן, משאבים ומשאבים רגשיים), והיא בפריים שלה, היא בשיאה ורוצה להינות מזה. אל תנסה לעצור אותה ואל תנסה לשכנע אותה, כי 1. זה בזבוז זמן, גם אם תחזרו עכשיו, בסוף זה יקרה שוב 2. אתה תראה פתטי 3. אם אכפת לך ממנה באמת אתה תשחרר אותה לחיים האמיתיים שלה. אתה הרי לא מסוגל לתת לה את מה שהיא רוצה הלאה, אז למה להתעקש?

תרגום

לא מובנת לך מספיק? אז הינה תרגום, אתה טוב ונהדר בתור חבר נצא נשתה יחד נדבר, אבל את הסקס אני אעשה עם משהו אחר, או גם איתך וגם עם משהו אחר. בכל מקרה אתה גם אם תשאר לא תהייה היחיד איתה במיטה, ואין לך להלין על כך, שנתיים ביחסים הייתם בחילופי זוגות, למה שעכשיו היא תסתפק רק בגבר אחד?

אומרת ש :

אומרת ש חסר לה קצת להיות עם גבר אחר מתגעגעת למגע של אחר ש לא נהנת מספיק מ המגע איתי במיטה בגלל הגעגוע לנסות אחרים אבל רוצה להפגש . לדבר לשתות יחד לא מובנת לי מספיק וגם יוצא לה להגיד ש היא לא יודעת אם יש לקשר הזה עתיד יוצא לה להגיד אך לא החלטית

שילה1

New member
אומר ש..לעיתים כשאין לה עם מי לצאת,

ומתחשק לה מאודלבלות,אז אתה אופציה,רק לצורך הבילוי,וכך,בדרך עקיפה,תכיר אולי גבר אחר. מבחינת סקס-אתה לא הסגנון שלה,היא לא אוהבת את המגע שלך,ולא מסופקת. אומרת ש.לטווח ארוך-היא תמצא,מישהו אחר שמתאים לה ,כי אתה ממש לא! מקווה שפרשתי לך את הלא מובן.

seeyou

New member
"אני גדול ממנה ב2 עשורים"../images/Emo24.gif../images/Emo178.gif../images/Emo12.gif

לדעתי,תעשה טובה לכצמך אם תפרד יפה בשלב הזה של החיים כול יום שעובר היא מבינה את העולם שונה ממה שאתה מבין אם אתה עשיר או מפורסם עדיין יש לך סיכויים למצוא אהבה אצל צעירות
לתקופה מוגבלת יוסי

למעלה