משבר.....

מה זאת אומרת תגובה מינורית?

מה אני הייתי צריכה לעשות?ללכת לאמא שלי?לא לדבר איתו?לצעוק?לקלל?מה?? דברתי איתו שיחה כנה ואמיתית,והוא הבטיח לי שזה לא יחזור על עצמו,ושזה סתם היה מעשים מטופשים חסרי משמעות.. אני בוחרת להאמין לו בינתיים.. זה אומר שאני נאיבית?תמימה? אם כן.. אולי תוכלו לתת לי רעיון אחר?!

תגובה מינורית

דוגמא אחת לתגובה מינורית הוא בגד ואת הולכת לטיפול לבד. באמת למה הוא צריך להתאמץ הרי שוחחתם שיחה כנה ואת בחרת להאמין לו. ( על סמך מה לא כלכך ברור, הרי זה לא שהוא הגיע והתוודה בפניך על מעשיו חסרי המשמעות, את חקרת והצבת לו את העובדות מול הפנים בצורה כזו שהוא לא יכל להכחיש, הרי כל עוד לא היו לך הוכחות הוא המשיך להכחיש במרץ והמשיך לעשות את מעשיו המטופשים חסרי המשמעות.) האם גם בעיניך מה שהוא עשה מטופש וחסר משמעות? האמנם? מעשיו חסרי המשמעות גרמו לתקופה של עצבנות, בריחה מהבית בשעות לא שעות, המנעות מקרבה פיזית ונפשית ועוד כל מה שתארת. אז הוא הבטיח, מה העמדה שלך בעניין?, איפה הגבול שלך?,איפה ההשלכות של מה שהוא עשה על החיים שלו ועל החיים הזוגיים?, אפשר לסלוח אפילו רצוי , אבל כלכך מהר כלכך בקלות בלי לעשות שום עבודה. פשוט פשוט פשוט. נאיבית תמימה את זה את אמרת הרשי לי להסכים איתך.

אוקיי...אז מה הלאה?

עכשיו אני מצטירת בעיניו כחסרת עמוד שדרה או מה? איזו עבודה עושים עכשיו? הרי ייעוץ הוא בטוח לא ירצה... ואם אני מתחילה לדבר על הנושא הוא טוען שאני מתעסקת בזה יותר מידי..

להתבגר ולהתגבר

מאמינה לא מאמינה, נאיבית לא נאיבית - את מי זה מעניין? קיבלת החלטה, נתת את המילה שלך ועד שתמצאי סיבה מספיק טובה לקבל החלטה אחרת זה המצב - "הלב מרגיש לא שלם"? זה בסדר, זאת העבודה שלו, בשביל זה הוא שם, אבל לא הוא מקבל את ההחלטות.

מיקס3

New member
זאת לא מעידה זאת ברכה

אם הוא מתקשר עם מספרי הכרויות וכמה בחורות שעונות בקול סקסי הרי אין לו תאחת,,,, אבל הוא יושב על הגדר ,ושתיפול ההיזדמנות לא יהסס, נסי לעניין אותו יותר , זה סימן מובהק שאת לא הפנטזיה שלו, לכי יותר רחוק בכל מה שקשור בסקס , תגלי לו שגם את יודעת והרבה,, לפני שיהייה מאוחר בהצלחה

הי...

אתה לא מבין כמה אני טובה ומענינת בסקס. תמיד הוא היה אומר לי איך שהוא אוהב לשכב איתי... שאני מדהימה וסקסית. אבל מה כנראה שהוא לא מסתפק בזה..לא משנה מה אני יעשה. אז מה אם בא לו פתאום שאגדיל את החזה ואראה כמו כוכבת פורנו אני ארוץ לעשות אתזה רק כדי שלא תיפול לו איזה הזדמנות? זה נשמע מתיש... ואין לי כוח להתחרות מול שפנפנות פלייבוי. הוא אמור גם לנסות לגוון את חיי המין שלנו..להשקיע יותר... אבל הוא בוחר לברוח.... וזאת הבעיה העיקרית.

מיקס3

New member
על תצאי למלחמה

שחקי פוקר, יבשי אותו, תני לו לחפש, לדעתי אין לך ברירה אלא רק ללכת על כל הקופה, על תיהי בת השגה עבורו בכל עת ואז אם באמת יש בסיס אז הוא ילמד להעריך תחזה הקטן והחמוד שיש לו בבית

למעלה