משבר

"מכנות" כמובן

(לא יודע מה קרה - כנראה שעומס הרגשות הכריע אותי
)

מלאני29

New member
תודה על העידוד

הבעיה היא שקשה לי לשחרר אותו (את המאהב) גם כי הוא עושה לי מאוד טוב וגם כי נראה לי שאני מאוהבת בו. אני לא מחפשת אובייקט חדש, למרות שנראה ללי זה יעזור לי לשחרר אותו. חוץ מזה אני לא טיפוס בוגדני (כן אני יודעת שזה נשמע מצחיק) לגביזה שמישהי קראה לי "זונה", ממש לא מציק לי

shy777

New member
את אנושית לגמרי

ומותר לך להרגיש בסדר עם עצמך גם אם נהגת שלא לפי אמות המידה המוסריות המקובלות שלך. משהו שאינך מקבלת בחיי היומיום בזוגיות שלך גרם לך לצאת החוצה. ומי שהיה שם הוא מישהו שפשוט היה שם, לא שחיפשת, וניסחפת הגם שלא היית אולי בדיעבד רוצה להיכנס דווקא לקשר שכזה. זהו אומר שלא חיפשת אלא נסחפת. את בשר ודם, אם היתרונות והחסרונות שלך, ומותר גם לעתים לא להיות בסדר כלפי אחרים. וכן, מותר לך לחשוב גם על האושר הפרטי שלך. ואם מערכת היחסים שלך גורמת לך לדיכאון, או שתתקני אותה, ולפי דברייך אין ממש שיתוף פעולה, או שתצאי ממנה. ולכל הצדקנים השופטים כל אחד על פי אמות מידה מוסריות דרקוניות. הרף לכם. מאוד קל להיות חכמים על אחרים.

צ ל י ל 8

New member
זה נשמע כאילו אתה ממש בעד ../images/Emo4.gif

רק חסר שתשים שלט GO GO GO אני ממש לא מכנה אותה כפי שכתבת, ואני אפילו מזדהה איתה כמעט לגמרי, אבל ההמלצה שלך ודרך החיפוש קצת צורם לטעמי.

את מזכירה לי את כל אלה

שמתבכיינים איך דווקא החולירות מגיעים לגמר של "הישרדות" - זה המשחק, אלה הכללים ולא במקרה - ואם המפיקים היו רוצים מנצחים טובים וטהורים הם היו קובעים שמי שמפסיד במשימה עף ולא מתעסקים עם מועצות שבט, הצבעות והדחות. באותו אופן, מוסד הבגידה מאפשר לאנשים להתגבר על הפגמים המובנים במוסד המונוגמיה ושני המוסדות האלה חיים בשלום זה לצד זה ומשלימים זה את זה מזה מאות ואלפי שנים - אלה הכללים, לא אני המצאתי אותם, ולהגיד למישהו "אסור לך לבגוד" זה כמו לאסור עליו להשתמש בקלף הפוך כיוון כשמשחקים טאקי (מצטער, עוד לא הגעתי לפוקר).

צ ל י ל 8

New member
מעניין מי מפיק את חיינו ....

לא הייתי נותנת לו את פרס גלובוס הזהב על ההפקה הטובה ביותר. ביננו, לפחות מבחינתי, גם לא את הליהוק המתאים ביותר.
ובכל מקרה, המילה "אסור" היא כבר לא בסדר. כשלי אומרים "אסור" זה מפעיל את מנגנון ההתנגדות. ילדה קטנה? כן.. אולי.. אני מודה
ואגב, דווקא הכי כיף להשתמש בהפוך כיוון בטאקי
את הכללים של פוקר מעולם לא הבנתי...

אני בשוק מאנשים כמוך. לפעמים אני לא יודעת

כמה אומץ ואנוכיות אנשים יכולים לקבל על מנת לבוא ולומר :"וואלה, אני אנוכית.. לא אכפת לי (עדיין) מאף אחד אבל אני צריכה את העצה של האחרים עכשיו בשבילי". מה זאת אומרת?! זאת אומרת שאת מצפצפת על החברה אבל כשאת צריכה משהו, את באה דורשת, משתמשת בה בשיא החוצפה לבקש עזרה ממנה. כאילו, אין גבולות הא?! אני מקנאה בך. באמת. אני מקנאה בכל אדם אנוכי שחושב עד לרמות כאלה על עצמו בלבד. מבחינתי = גברים ונשים היינו הך. פגעת בבעלך עם הבעל חברה טובה שלך. זאת אומרת, היית שלמה לך עם פגיעה באנשים הכי קרובים אלייך. אז על מה את רוצה להתגבר? את צריכה לפנות ליועץ מוסמך כדי שיסביר לך ממה נובעת האגומאניה והאגואיזם שלך. את עוד יושבת וטוחנת לעצמך את השכל ומשוכנעת שהוא לא אוהב את אשתו. אז בואי נעיר אותך קצת מהחלום... ונגיד לך שגברים לא מחלקים לאף אחת קומפלימנטים. הם לא נשארים אף פעם איפה שלא טוב להם. כל כך כאב לי על האנשים שפגעת בהם ואני אפילו לא מכירה אותם. תארי לך.

צעד ראשון לוקחים אחריות

המאהב סחף אותך, המאהב גמר איתך, הוא הבין, הוא רוצה, הוא עשה לך טוב, לעומתו בעלך לא משתף איתך פעולה, בעלך לא מסכים. הוא אחראי ואשם בדיכאון שלך. ואת מה, מריונטה?

nowonder

New member
תזכירי לי על מה

את רוצה להתגבר, על המאהב? או על הבעל?

למעלה