משבר

בבית2

New member
משבר

אני נמצאת במבוי סתום בעלי עזב את הבית ורוצה להתגרש בטענה שרק כך נפתור את הבעיות ופה הבעיה יש ביננו אהבה גדולה מאוד אני אוצה לפנות ליעוץ אבל הוא לא מאמין בזה מלעשות? תעזרו לי.

נונה17

New member
את יכולה לתת קצת יותר פרטים?

אילו בעיות יש לכם? כמה זמן זה נמשך? יש ילדים? כמה זמן אתם נשואים, וכו'?

בבית2

New member
הבעיה

טוב, אני נשואה עוד מעט 10 שנים בשנים האלה עברנו אני ובעלי טלטלות רציניות הן מבחינה זוגית והן מבחינה כספית. יש לנו 3 ילדים משותפים קטנים. הבעיה הכי עיקרית היא שאנחנו לא מצליחים לתפקד כמו שצריך מבחינה כספית ועם הבעיה הזו באה הבעיה בזוגיות שלנו לצערייייייייייייייייייייייי. בעלי אומר שהזוגיות שלנו לא טובה ואין יותר מה לעשות, אבל מבחינתי יש הרבה תאמת עד היום זלזלתי בזוגיות שלנו אבל היום שאני מרגישה שאני מאבדת אותו אני מבינה כמה טיפשה הייתי. עכשיו אני לא יודעת איך לתקן אני לא יכולה בלעדיו מהסיבה הפשוטה שאני אוהבת אותו מאודדדדדדדדדדדדדדדדד וגם הוא אוהב אותי אני יודעת ומרגישה, מה עליי לעשות? לוותר עליו או להילחם בשיניים! אשמח לעצה שתעודד אותי ותיתן לי קצת אור על המצב דרך אגב הוא שבועיים לא בבית.

shy777

New member
להילחם. אם זה מה שרוצה ומרגישה שיש

סיכוי שגם הוא כך.

czar

New member
דברי עובדתית ולא מתוך אגו

אהבה או לא אהבה וה"מאאאאאאאאאאוד" שלך לא מרשימים כי אלו דברים חולפים ולא ככ נראה שגם הוא באותו המקום. תתעוררי, ואחכ תתחילי לחשוב מה לעשות, כל זמן שאת ישנה בחלומות את לא יכולה לקבל כל החלטה הגיונית.

tapoozz

New member
תסתכלי לאמת בעיניים!

בעלך עזב את הבית ואת מדברת על "אהבה גדולה"?... אין כאן כל אהבה ובודאי לא מצידו. כשמישהו אוהב אשה הוא לא יעזבנה. הביטי קדימה וצאי לים הגדול יש שם הרבה דגים.

karmma

New member
תגובה טיפשית - מה שהבריח את הדג הזה

יבריח גם את שאר הדגים... אלא אם כן היא תשתנה, ואז (אחרי 10 שנים) אולי עדיף לה להמשיך עם הדג הזה

chenby

New member
קודם כל את לא במבוי סתום

מה שלא יהיה את עדיין חיה ונושמת ובריאה. החיים שלך ילכו לכיוון שתקחי אותם זה מאוד פשוט. קודם כל תכירי במציאות. בעלך עזב את הבית. עכשיו עצרי, תתבונני בזה, תקחי את האחריות על החלק שלך בסיפור ותכירי בזה שזה מי שהיית באותו זמן. לימוד מזה זה כבר הצלחה. מעבר לזה, מן הסתם אם הוא עזב, הוא עשה בחירה. הוא לא רצה להשאר לא היה לו טוב. תראי איפה היה טוב פעם וזה הלך לאיבוד עם החיים, ואם זה לך אפשרות שנייה, את מה שאת לא אוהבת בעצמך בזוגיות תשני. תקשיבי באמת למה שהוא אומר, לא מנקודת מבט של מגננה, אלא בגובה העיניים, תביני שהמילים שהוא אומר מדוייקות, ותקשיבי לכל מילה. ממקום של הקשבה אמיתית, ניתן להתחיל לתקשר בצורה בריאה ולהבין אחד את השנייה, ואז תשאלי אותו מה הוא צריך ותבטאי את מה שאת צריכה.. ותראו כמה מזה אתם יכולים לתת אחד לשנייה.

למעלה