משבר ipod צריכה עזרה!

lion59

New member
משבר ipod צריכה עזרה!

יש לי מחשב מקינטוש מותקן בו itunes 7 ויש לי את הדגם הקלאסי של האייפוד בקיצור אני כבר מלא זמן רוצה להעביר סרטים ווידיאו קליפים לאייפוד אבל אני פשוט לא מצליחה אני חייבת שמישהו סוף סוף יסביר לי איך ! כי אני כבר התייאשתי מלנסות לבד תודה רבהה מקווה שזה יפתר בהקדם :)

Booz3D

New member
אני מבין שבאייפוד תומך בסרטים נכון?

אם כן אז זה מאוד פשוט. דבר ראשון -> תעדכני את האייטונס. גרסה 7 ישנה מאוד. אני לא חושב שיש סיבה טובה להשאר איתה. את הוידאו והקליפים שיש לך את צריכה לייבא לספרייה של האייטונס. (אפשר לגרור ולזרוק או ללכת ל-File->Add to Library ) ולבחור את הקבצים שאת רוצה להעביר לאייפוד. כשהקבצים כבר באייטוס -> חברי את האייפוד -> בחרי אותו באייטוס -> לחצי על הטאב של הווידאו וסמני sync videos. זה אמור לעזור.

lion59

New member
תודהה רבה! ועוד משהו

אם אני יעבור לגירסה החדשה זה לא ימחוק לי תשירים וכאלה נכון?

lion59

New member
אה ועוד משהו חחח

אני מנסה לגרור וגם ניסיתי דרך file וכל מה שהסברת מישומה זה לא נפתח באיזה פורמט הקליפ צריך להיות ? בינתיים אני פותחת אותו עם התוכנה vlc בגלל זה זה לא מצליח?

Booz3D

New member
הפורמט צריך להיות

MPG או MOV. אני עובד רק עם MOV כך שאני לא ממש סגור על MPG אם במהלך הסנכרון את רואה שרשום: Backingup ipod אז אחרי שידרוג הגרסה כל השירים שיש בספרייה של האייטונס יחזרו חזרה לאייפוד.

lion59

New member
או שלא...

אני מיואשת! אני יסביר בדיוק מה קורה ושמישהו יסביר לי מה לא נכון אני מורידה קליפ מהאתר http://www.4shared.com/ אוטומטית זה נשמר בפורמט flv שלא נתמך בitunes אז יש 2 אפשרויות : הראשונה לפני שזה נשמר וצריך לאשר את השם של הקובץ לשנות את הflv ל mov מה שלא מצליח לי!! או לחכות שזה ירד בפורמט flv ולאחר מכן לשנות את הפורמט כאלו למחוק תflv ולשים mov מה ששינה את הסימן של הקובץ באמת אבל עדיין לא נפתח בשום תוכנה אני משתגעת! זה שינה את הסימן של הקובץ לquicktime playar וכתוב movie אבל זה לא נפתח סליחה שזה יצא ארוך אבל אני רוצה שזה יפתר כבר :(

למעלה