משבר

mornor

New member
משבר../images/Emo53.gif

שוב פעם אני... שלשום הייתי מאוד עייפה ושאבתי בעבודה כמות קטנה ממה שאור צריכה, אתמול הייתי רעננה אחרי שהלכתי לישון מוקדם אבל כנראה שחטפתי איזה וירוס של שלשולים או משהו כזה אז שוב שאבתי כמות עלובה, היום אני כבר בכלל לא מדברת - כמות ממש אפסית! (אבל הוירוס הלך) בנתיים אור אכלה אתמול וגם היום תמ"ל, וכשאני חוזרת מהעבודה היא מתחברת אלי ורק רוצה לינוק ולינוק ואני מרגישה שהיא ממש נלחמת על כל טיפה, גם היום בבוקר הרגשתי שהכמות ממש לא משהו ובדרך כלל בבקרים יש הרבה חלב. אני על סף יאוש, ממש רוצה להמשיך להניק אבל פוחדת שהקטנה שלי לא מקבלת מספיק. מה עושים? מור

sagitlaleche

New member
משבר ../images/Emo20.gif

מור, יקירה, זה כל כך מתסכל לשאוב טיפה בכל פעם ולהרגיש החלב מתמעט. יכול להיות שהסיבה היא הוירוס, אבל אל ייאוש. התייחסי לכך כאילו אתם באמצע קפיצת גדילה ותני לאור לינוק כמה שיותר - בוקר, אחה"צ, ערב, לילה וכמויות החלב יחזרו להיות כמקודם. יכול להיות שתדרש כעת תקופת הסתגלות חדשה לשאיבה, אך אל דאגה, הכל יחזור להיות כמו קודם.

mornor

New member
תודה שגית אבל

הבעיה היא שהיא לא איתי רוב היום כי אני בעבודה אז בזמן הזה היא לא יכולה לינוק ממני, ואני גם ככה שואבת בעבודה שתי פעמים חצי שעה, לא יכולה יותר מזה. את חושבת שיש סיכוי שזה יסתדר? אני כל כך לא רוצה שזה יהיה הסוף...

sagitlaleche

New member
יסתדר או לא? ../images/Emo20.gif

אני בטוחה שבכוח האמונה והרצון שלך, הכל יסתדר. בינתיים את יכולה להוסיף לאמונה גם קפסולות של חילבה, ולהמשיך להיניק ולשאוב כל הזמן. השאיבות יחזור להפיק כמויות טובות! האם יש סיכוי שאת בהריון ועדיין לא יודעת?

mornor

New member
עדכון למשבר

אז בסוף ביום ד' היא אכלה תחליף, ביום ה' הספקתי לחזור מוקדם הביתה ולכן היא אכלה רק חלב שלי, בסופ"ש היא כל הזמן ינקה, לא היתה הכי רגועה אבל נראה לי שזה גם בגלל שלא היינו בבית אלא אצל ההורים, בשבת לקראת הערב הרגשתי כאילו פתאום יש לי יותר חלב. היום היא אכלה תחליף ואני שאבתי אמנם לא המון אבל זה משתפר (100CC+110CC). מקווה שהעניין הזה מתחיל להיות מאחורינו. שגית - מדוע את חושדת שאני בהריון (מה שממש לא נראה לי)? תודה מור

תומרותם

New member
אמנם מאוחר...

מור יקירתי, אל נא יעצב ליבך! יכול להיות שאת פשוט עייפה ו/או חולה. מותר לך! נכון שאור אוכלת קצת תחליף, אבל ברוב שעות היום היא עדיין מקבלת את החלב שלך! וזה ממש בסדר, בהתחשב בעובדה שחזרת לעבודה במשרה מלאה ואת שואבת בכל הזדמנות אפשרית. גם אנחנו האמהות צריכות לשמור על עצמנו, לטובת הקטנטנים. יכול להיות שמרוב הלחץ להספיק הכל, יחד עם הלחץ של העבודה - גורם להפחתת כמות החלב. אני יודעת לפי מה שהיה לי בפעם הקודמת שהייתי בלחץ אימים מהעבודה (גם במהלך חופשת הלידה) שזה משפיע מאוד על תפוקת החלב. אז - Take it Easy ואל תשכחי שאור קיבלה ומקבלת ממך את כל מה שאת יכולה לתת, לא טיפה פחות! ומצטערת שתגובתי באה מעט באיחור, אני נמצאת אצל אמא שלי בסופש ולא ממש היתה לי גישה למחשב. מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב!

למעלה