משבר 7 השנים

משבר 7 השנים

הי. אני חדשה פה, אבל יש לי תחושה שאני הולכת להשאר.:) ויש לי שאלה. שמעתי ש"משבר 7 השנים" זה מונח מוכר. האם מישהו מכיר ? האם יש חומר קריאה בנושא?

adam33

New member
משבר?

לא צריך לקרות לזה משבר כי הוא יכול להיות בשנה השניה וגם השביעית אני במקומך היתי ראשית מחליף את הכינוי ואז כבר עשית צעד חיובי בכדי לראות את הכל אופטימי ותשתדלי לא להסתתר מאחורי משבר כי בעצם זה אחר כך נותן תשובה לא חוסר המאמץ שלנו כי הרי למה להתאמץ זה חלק מהמשבר לא? שנסי מתניים ותתחילי להיות אופטימית.. בהצלחה

achokler

New member
וואלה יש דבר כזה

אני נשוי שבע שנים, בשנה האחרונה רבנו רק ב 365 ימים אבל לא ידעתי שזה תופעה חשבתי רק אצלי.

Melody Girl

New member
עד כמה שידוע לי ../images/Emo8.gif

המשבר המדובר הינו לטווח של 5 שנים - "מביני עניין" טוענים שיש להחליף בן זוג כל 5 שנים על מנת להישאר שפוי ובריא. 7 השנים שייכות לסיפורי התנ"ך החלום על 7 פרות רזות ו- 7 פרות שמנות אשר על פי יוסף פותר החלומות - היו רמז מובהק ל- 7 שנים רעות ו- 7 שנים טובות. אלו היו 60 שניות על משבר מאת הפסיכולוגית הידועה Melody Girl

achokler

New member
רגע רגע רגע

מה את רומזת שנריב עוד חמש שנים כלומר חמש שנים שקט חמש שנים מריבות אפשר להחליף את בן הזוג לחמש שנים ואז לחזור אליו לעוד חמש שנים
מה הגה את הרעיון של להתחתן זה או שנשואים אומללים או שגרושים ואומללים

Melody Girl

New member
../images/Emo13.gif צריך לבדוק אצל האומללים

זהו שלא צריך לריב עוד חמש שנים. עברת 5 שנים והתחילו הבעיות? עכשיו תקום ותלך לחמש שנים ואח"כ תחזור אם בא לך. סתםםםםםם אני צוחקת אבל שמעתי את התיאוריה המצחיקה הזו יותר מפעם שוחרי החופש טענו שבוצעו מחקרים רציניים בקרב זוגות שונים וזה מה שיצא להם. לך תדע............ והכל בבדיחות הדעת.

משבר 7 השנים

האמת שבמקרה זה לא מדובר בי. 7 שנים גדול אפילו עלי, שבד"כ בקשרים ארוכים או לא בקשרים בכלל. וזו כן תופעה מוכרת וכן, בהחלט יש לזה קשר לסיפור התנ"כי. טוב, נו, חשבתי שיש פה פורום מומחים וסתם שחקתם עלי :)

למעלה