משבר קטן

פנינה21

New member
משבר קטן

טוב אז אתמול בבוקר התחיל משבר קטן - הקאה לא מסוברת אני די בטוחה שזה תופעות לוואי לא ברור של מה מכל התרופות..(יותר מדי קאנביס, לידוקאין, עודף באחד האחרים)
זה היה מוקדם בבוקר אז הספקתי לנוח קצת ולהגיע לעבודה בזמן היה בסדר...

היום זה יום עבודה של עשר שעות
אני לא מסוגלת לעשן הקאנביס פה על מולי ואני לא יכולה זה הופך את הבחילה שלי לזוועה הסוג הקודם עשה לי בחילה אבל עזר זה פשוט עושה בחילה אני לא בטוחה אפילו אם זה עוזר ..

אני מרגישה שאני עושה בחיים את כל מה שחובה -עבודה בעיקר ולא מצליחה בשבוע האחרון קצת יותר כבר -לעשות שום דבר נוסף , אם לא היו לי הלימודים כנראה שזה לא היה מפריע לי במיוחד אבל אני מודה שנלחצתי..

את צריכה לבקש זן מריחואנה

שטובה לבחילות והקאות, הזנים שמספקים לחולי סרטן, כנראה הזן שיש לך לא מתאים לך,
קודם כל תצייני מי הספק שלך, ואם יש בעיה מולם או להחליף ספק (כן אני יודע שזה זוועת עולם במיוחד בתקופה הזו של כל ההגבלות של מ. הבריאות.

בהצלחה!

ראה מה שכתבתי לך למעלה

בבקשה, אל תמליץ כאן מה "צריך" כל אחד לעשות. אני מבינה שהכוונה שלך היא טובה, אבל .. זה חורג מהמהות ומהגבולות של הפורום, ומאחר שזה אסור, אני מבקשת להתחשב בזה.
תודה.

ימים, כאן את טועה

אני לא המלצתי איזה זן לקחת, אלא המלצתי לפנינה לפנות לעזרה מקצועית שתסייע לה, יש אנשים שזה בדיוק התפקיד שלהם, ברור שאני לא אחד כזה ולא יכול לתת המלצה כזו וגם לא מתכוון לעשות את זה.

גבולות והגבלות בפורום

בת שלום ל ומקווה שלכולנו "עוד יבוא ימים"

מאחר ואני די חדש כאן אולי תוכלי בבקשה להעלות שנית או/ו להזכיר לכולנו מה מותר להעלות ולכתוב כאן, ומה אסור להעלות בפורום המועיל והמכובד שאנו המשתפים כל אחד כרצונו ורצונו משתף בכאביו שלו ומשתתף ומנסה לעזור לכאבי אחרים.
לטעמי כשיש אדם עם נתון מסוים על טיפול, תרופה, וכל מידע אחר, חשוב שירשום את הדברים לגבי אותו טיפול/תרופה/ וכל דבר אחר שכל אחד מאתנו יוכל לברר בדרכים אחרות באם התרופה או/ו הטיפול יכולים לעזור למישהו מהקוראים כאן.

אין שום פסול משפטי לרבות המלצה הניתנת בפורום הזה בהמלצה של כותב/ת לבדוק את התרופה או תהליך רפואי אחר שהוא מצא לעצמו או שמע עליו מאחר
כל עוד המצב איננו מביא פרסום החברה ודחיפת המוצר (מה שלא ראיתי במקרים המדוברים) אין בדברים שנכתבו חריגה ממהות הפורום ומגבולותיו.

הרי ידוע לכל כי המגיבים כאן אינם אנשי צוות רפואה ולכן מראש כתבות המלצות לבדיקת מוצר כזה או אחר בא אך ורק לתת |תמונה כללית |על תרופה/מוצר ששמעו עליו

אם גישתי לא נכונה אשמח שתתקני אותי ואת טעותי בנידון

תודה

פנינה21

New member
ככה ככה

כואב לי והדרך היחידה להשיג הקלה זה או בעירוי של חומרים שנועדו להרדמה או עם הקאנביס מה שאומר שכמעט כל הזמן כואב לי נורא זה ממש מרגיז אבל אני מנסה להסתדר ..
חוץ מזה הכל כרגיל..

למעלה