משבר עם בעלי

alona b25

New member
משבר עם בעלי

אני ובעלי נשואים 11 חודשים ואני כרגע בהיריון מתקדם בחודש שביעי.

היינו מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה,4 פעמים לרוב בשבוע,אבל כשהגעתי לחודש רביעי כבר אחרי כל קיום יחסי מין הגוף התחיל לכאוב לי והפסקתי.
הוא הבין אותי אבל היה מאוכזב,והוא רצה לעשות עליי סרטון סקס שישמר אצלו בפאלפון,כדי שיהיה תחליף לקיום יחסי מין.
בהתחלה לא רציתי אבל הוא הבטיח לי כמובן שהוא לא יראה לאף אחד ואמר גם שהוא לא יעלה את זה לאינטרנט(אני זוכרת בוודאות)
התפשטתי והוא צילם מקירוב את האיברים המיניים ואף גם זה התפתח וקיימנו קצת מין אנאלי תוך כדי שהוא מצלם,אני מעדיפה לא להרחיב על זה כמובן.צפיתי איתו אחרי שהוא סיים להקליט בפאלפון שלו וזה היה נראה מאוד פרובוקטיבי ואז שוב הוא הבטיח לי שהוא לא יראה לאף אחד ולא יעלה לאינטרנט.מהבחינה הזאת אין לי בעיה שהוא יצפה כמו שהוא רוצה כי בכל זאת הוא בעלי,ואם זה עוזר לו כתחליף ליחסי מין אז אין לי בעיה.

חיטטתי לו באינטרנט לאחרונה וגיליתי שאת הסרטון הזה הוא העלה לאתר סרטונים מפוקפק שמיועד לסקס(ואני מקווה שלא יהיו פה חולניים שיבקשו את זה).
בסרטון לא רואים בכלל את הפנים שלי ולא מצויין שם,אבל זאת לא הבעיה שלי,למרות שזה גם לא נעים לחשוף שיש אלפי גברים שצופים בגוף שלי באיברים הכי אינטימיים שלי גם אם לא יודעים שזה אני.
הקטע שזה שבר את האמון שלי בו,הוא טוען שהוא רצה לראות את זה ביותר גדול וכשהוא ראה שהפנים שלי לא מצולמות לאורך הסרטון אז הוא לא ראה עם זה בעיה,הוא גם לא זוכר שהוא הבטיח לי דבר לגבי האינטרנט וטוען שאני עצבנית בגלל ההורמונים.
יכול להיות,אבל הוא עדיין בגד באמון שלי,אני לא מבינה למה הוא לא פנה אליי וביקש ושאל.

אני לא חושבת שאני אקח עם זה צעד דרסטי ואלך לגירושים אחרי מעט זמן של נישואים ועוד שאני בהיריון,למרות שאני עצבנית מאוד עליו,אבל זה מאוד הרגיז אותי העניין הזה.
אתם חושבים שאני עושה עם זה ביג דיל?שוב,הבעיה זה לא הפעולה עצמה אלא עצם זה שהוא לא שאל אותי ושגיליתי את זה במקרה

מריוס זכריה

Member
מנהל
טיפ פגש את שות.

מה חשבת כשהצטלמת? לא הבנת שכשמנציחים משהו, זה לנצח?
הוא יצא מגעיל, נכון. ואת יצאת אהבלה. אפשר לומר שאתם תיקו.
ואני אומר שאת כועסת עליו כי ככה זה כאילו מסיח את הדעת מהטיפשות שלך.

תכל'ס, אתם שני ילדים שלא קלטו שהם תיכף יהיו הורים. אתם יכולים כמובן להתגרש, אבל זה לא מה שיבגר אותכם.

מה שאני מציע זה ללכת הלאה, ששניכם תשכחו מהסיפור הדבילי הזה, ולהבא, אם את לא רוצה לראות את עצמך ברשת, נסי לא להצטלם יותר בסרטוני פורנו ביתיים.

alona b25

New member
תגובה

תודה רבה על התגובה למרות שהיא קצת עוקצנית.

כן,פעלתי בשיקול דעת לא נכון וכן אני "ילדה",כנראה יחסית למשתמשים פה.

את האמת אני לא מבינה מה כל כך רע עשיתי פה בסיפור הזה(שאגב שמעתי מזוג אחר שעשה את זה ולכן גם הסכמתי)
זה בעלי,זה הגוף שלי,כמו שאמרתי קיימנו הרבה יחסי מין ואני מרגישה,או הרגשתי יותר נכון שאפשר לסמוך עליו,אני מבינה שאולי קשה לו פתאום מהנתק של קיום היחסים ובגלל זה הסכמתי,אם זה עושה לו טוב.ובגלל זה בדיוק אני כועסת כי אני סמכתי עליו שהוא לא יעשה שטויות עם הסרטון הזה

מריוס זכריה

Member
מנהל
טוב, אני אסביר

אם יש לי אגרטל סיני עתיק שעולה חמשת אלפים דולר, ואני בדרך לנקות אותו שמתי אותו ממש בפינה של שולחן האוכל, ועברה אשתי ובטעות נגעה בו והפילה אותו... אז מי אשם?

ברור שהיא, נכון? אם היא לא הייתה נוגעת, זה לא היה נופל ונשבר.

אבל מצד שני, אם ידעתי שזה עולה המון כסף, אולי לא הייתי צריך להשאיר אותו בפינת השולחן, אלא לשים בתוך ארון שישמור עליו? מה את אומרת?

---

לי אישית אין שום דבר נגד עירום ומיניות וכמובן גם לא נגד אומנות הקולנוע. אם את אוהבת את גוך וגאה בו, אני רוצה לחזק את ידייך. אבל אז על מה הבכי והנהי?

נתת שיצלמו אותך - זה כמו לשים את הבשר על ששיש כשהחתול רעב, ואז לקפוץ לסיבובו בחוץ. אז עכשיו תכעסי על החתול על החתול?

ברור שהוא לא בסדר. אני לא רוצה להשתמש במלים קשות יותר.
אבל את לא יותר בסדר ממנו.

והעיקר: דפדפי הלאה. לא יצא לך כלום מלהתפלש בסיפור הזה.

Aski7

New member
אני ממש לא מבינה

איך לרצות לפרסם סרטון של אישתך שווה ערך ללעבור ליד השולחן ולהפיל את האגרטל..
מה בוער לו לעשות את זה?
זה לא חבר תיכון זה בעלה למה לא לסמוך עליו?

זה כמו שתגיד שאם היא משתפת אותו בסוד גדול שלה שלא תתפלא שכל השכונה יודעת כי היא האהבהלה שעשתה טעות וסיפרה לו. זה כבר נראה לי הקבלה הרבה יותר טובה.
אם ככה מה זה כן לסמוך על מישהו?

קארניו

New member
הגוף שלה הוא הנמשל לאגרטל היקר

וכדי להגן עליו היא הייתה צריכה לסרב לבעלה ולא להרשות לו לצלם אותה במיוחד שהיא לא הייתה שלמה עם הרעיון ועובדה שהחששות שלה התממשו לדאבונה .
על דבר יקר ערך שומרים והאחריות חלה על בעליו וזה המסר של סיפור האגרטל.

ולא סומכים על אף אחד גם אם זה הבעל כי היום הוא אוהב ומחר הוא אוייב .......

Aski7

New member
לא חושבת

שהיתי צריכה את הפירוש שלך כי הבנתי בדיוק איך הוא (ועכשיו גם את) רואים את זה!

והבעיה שיש לי זה עם הרעיון הזה:
״ולא סומכים על אף אחד גם אם זה הבעל כי היום הוא אוהב ומחר הוא אויב..״
זה נורא עצוב בעיני.. ועם גישה כזו למה להתחתן? הוא הרי יכול לפגוע לך בכסף,בילדים, לבגוד.. יש דברים שהוא הרבה יותר יכול להזיק בהם שהם שלך מלפרסם סרטון שלך באינטרנט ואם בזה אי אפשר לסמוך עליו אז איך אפשר בכל השאר?
דעתך פסימית בעיני ודעתי בעינה עומדת.

אסקי צודקת, עצוב לראות בבעל אדם שא"א לסמוך

עליו. אם נמצאים בקשר זוגי בגישה שכל רגע הוא יכול להפוך מאוהב לאויב ובגלל זה גם לא להתפלא כשהוא בוחר כן לפגוע כשהיית פגיעה ולא מספיק זהירה- זו לא דרך בריאה לחיות את החיים, האמת שהרבה יותר מלא בריאה- היא לגמרי בלתי אפשרית.
אני יכולה להבין את הגישה הזו כלפיי אנשים שלא קרובים אליי אבל שבן זוגי יהיה חשוד בפוטנציה כל הזמן? אין מצב! עדיף לחיות לבד.
אני חושבת שאנשים צרריכים להתחתן אחד עם השני רק אחרי שהם מרגישים שהבטן הרכה והחשופה שלהם תהיה מוגנת בחברת בן הזוג שלהם מבלי להיות על המשמר כל הזמן.

קארניו

New member
חשיבה כזו מתאימה לצעירות בתחילת שנות העשרים

כמו האסקי ולא לך כנשואה + .
אם עדיין לא למדת (במיוחד כשאת מבלה כאן הרבה) שבן זוגך היקר שאת כה סומכת עליו בעיניים עצומות ואחרי שחשפת בפניו את בטנך הרכה או החטובה , עלול לאכזב אותך ולמעול באמונך אז אני באמת מצטערת בשבילך.

בגילך את צריכה כבר להבין שסיפורי אגדות ומעשיות מתאימים לילדות קטנות ותמימות .

קארניו

New member
לפי התגובה הקודמת שלך לא נראה שהבנת את

הקשר בין האגרטל לבין פותחת הפוסט ולכן הסברתי לך ולמען אלה שלא הבינו כמוך .

המשפט שכתבת לא מעיד על הבנה אלא על חוסר הבנה של הסיפור/משל:
"איך לרצות לפרסם סרטון של אישתך שווה ערך ללעבור ליד השולחן ולהפיל את האגרטל.."

הרעיון הוא שכל אחד צריך לדאוג לעצמו ,לבטחונו , לאושרו, לרווחתו וכו' ורק אח"כ לסמוך על אחרים כולל הקרובים אליו. אולי זה עצוב לחשוב כך אבל זו גישה בוגרת ושכלתנית שמונעת אכזבות ומלחמות עולם בעתיד .

הגישה שלי פסימית בעינייך ואילו אני קוראת לה מפוכחת ורציונלית ואת דעתך אני רואה כילדותית ורגשנית .

Aski7

New member
הבנתי יפה מאוד

ולא זכור לי שמינו אותך לפרשן את מריוס.

אם את מתעקשת כוונתי הייתה: ״איך אתה יכול להגיד ש לרצות לפרסם סרטון של אישתך שווה ערך ל...״
הבנתי בדיוק מה הוא מנסה להגיד ומה את חושבת.
וכל שמעניין אותי זה דעתו ולא דעתך שמשוחדת ובכל כוחה רוצה להגיד ההיפך כמו ילדה ללא טיפת מחשבה.
ואם זו דעתך האמיתית אז את נשמעת כמו ממורמרת בת שישים וכל שנשאר לי זה לקוות שתמצאי קצת אמונה בדברים טובים בחיים.

קארניו

New member
תזכירי לי בפעם הבאה

לבקש את רשותך להגיב על דברי אחרים ו/או על סכלותך מעוררת הרחמים .

מסכים איתך לחלוטין

מדובר בהפרת אמון מצד בעלה וגם אם היא לא אמרה מפורשות שלא יראה את הסרטון לאחרים או יעלה לאינטרנט הוא היה צריך לבקש את אישורה לצעד שכזה שהרי לא למטרה הזאת נתנה את הסכמתה.

היא ממש לא אהבלה בגלל שסמכה על בעלה.

אילו היתה כותבת שבעלה מבקש תמונה פרובוקטיבית שלה כדי להיזכר בה כשהוא רחוק מניח שרובנו היינו חושבים שאין כל פסול בכך שתתן לו תמונה שכזאת ובטח לא היינו חושבים שהיא אהבלה אם תסכים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
ואני אספר לך עוד סיפור

א' בא לב' ואמר לו: אני רוצה לספר לך סוד. אבל תבטיח שתשמור עליו!
ב' אמר בטח, ספר. אז א' סיפר לו את הסוד שלו.

וההוא (בי) סיפר הלאה לג' ולד' וגם קצת לה', ו', ז'.

בא אליו א' כולו כועס, ואומר לו: אמרתי לך שזה סוד, למה לא שמרת עליו?
ענה לו ב': אם אתה לא יכולת לשמור על הסוד שלך, למה אתה מצפה ממני שאני אשמור עליו?

Aski7

New member
והנה סודות

בהמשך למה שכתבתי למעלה..
נראה שאין שום שיתוף יוצא דופן בין א לב..
והיחסים בינם זה כמו בין א לג.
בקיצור לא מסכימה בשיט

Aski7

New member
הכל בסדר

הגיוני מאוד לא רק המשבר באמון אלא גם העובדה שהוא הוציא את חיי המין שלכם לאינטרנט מבלי להחליט יחד.
זה מסוג הדברים שלא צריך להגיד עליהם אל תעשה, אלא להיפך לדבר עליהם ולבקש רשות לפני שעושים.
הוא יכול לפרסם סרטונים של עצמו כמה בא לו. שלך זה שלך!
בקיצור הוא ממש לא מכבד אותך.
ואם יש לו פטיש מוזר שכזה זה לגיטימי לגמרי כל עוד ההחלטה היא של שניכם.
אני אישית לא מבינה איזה מין תענוג זה שיאוננו על אישתך.

בלי קשר את יודעת אחרי שהכעס יעבור: סקס או לא סקס זה לא האופציות היחידות.

Surrealistical

New member
איזו שטות גמורה

היא יצאה אהבלה כי נתנה לבעלה לצלם אותה בעירום? נו באמת, אתה מבין בכלל על מה אתה מדבר?
זה לא איזשהו זר בפאב, זה לא מישהו שהיה חבר שלה כמה חודשים. זה בעלה! היא נשואה אליו ובהריון ממנו! מה בדיוק הוציא אותה אהבלה, שהיא בטחה בבן הזוג שאיתו היא מקימה משפחה?
הטיפשות היחידה כאן היא שלך כי אתה מתנסח כאילו אין לך שום הבנה של האמון ההדדי והפתיחות שאמורים להיות במערכת היחסים בריאה.

קארניו

New member
אח , כמה מקסימה היא התמימות

בעולמך האוטופי והנפלא אין הסכמי ממון וגירושים זה בכלל מחוץ לחוק
ובטח לא הבנת אבל לא חשוב .......

Aski7

New member
גם כשיש

הסכמי ממון זה לא אומר שהזוג חי בדאגה וחששות אחד מהשני ונזהר.
סרטים יחד זה אש! ;)

למעלה