משבר כביסה רציני!!

sexass

New member
משבר כביסה רציני!!

טוב אז ככה אצלנו בבית אבא עושה את הכביסה כי אמא לא מתפקדת במיוחד. הבעיה היא, שפעם אחר פעם הוא צובע לנו את הכביסה והורס לנו בגדים, ול משנה מה אנחנו מסבירות לו שצריך לעשות. יש לכביסה שלו מספר תו]עות לוואי: כביסה לבנה הופכת לורדרד בהיר או תכלת מלוכלך צבעים כגון ורוד, כתום, תכלת וכו' דוהים ומקבלים גוון מלוכלך כתמי צבע לא יורדים לגמרי ומלכלכים את שאר הבגדים מה אתם מציעים שיכול לגרום לזה ואיך אפשר להיפטר מהעניין? תודה מראש...

מה זה יום כביסה היום ....

יש לי אחלה של רעיון ...מה דעתך ללמוד איך מפעילים את מכונת הכביסה ולהתחיל לעשות את.... את הכביסות ...מה את אומרת ???

sophies

New member
סלי כביסה נפרדים

ואפשר גם לקנות עוד סל כביסה שזה לא כל כך יקר ולמיין את הכביסה כבר כשאוספים אותה לפחות ללבן ולצבעוני, וכך גם יותר קל למי שמכבס לדעת איזה מכונה יש לו לעשות והוא לא צריך למיין כביסה בכל פעם מחדש!

חחח שרוני, מחנכת ילדים של אחרים...

sexass

New member
אני עוזרת!!

כמו שאמרת "תלמדי לעשות כביסה ותעזרי" אז אני פה כדי ללמוד לעשות כביסה1! אני פשוט לא מבינה מה הוא עושה לא נכון כי הוא פחות או יותר מפריד צבעים ועדיין הצבעים דוהים נורא אני חושבת שזה קשור להרתחה או משהו אבל לא יודעת בדיוק מה בגלל זה אני פה כדי להבין מה הבעיה ולקחתא ת העניין ליידים שלי!!

מממ...

אז ככה הבגדים דוהים כאשר הם יותר מידי בשמש ...בכל אופן להרתחה מכניסים רק גופיות לבנות ...תחתונים לבנים ...לא עם מלמלות או תחרות ... גרבי ספורט ומגבות ...את שאר הבגדים מכבסים בין 30-60 מעלות תלוי בבד... בדים עדינים ב- 30 ...ופחות עדינים ב- 60 ...כמובן שמפרידים בין בגדים כהים לבהירים ...שיהיה בהצלחה !!!

תראי,

בעיקרון- הרתחה גורמת לצבעים לדהות גם לכתמים... אם יש הדפס על בגד- ההרתחה הורסת אותו ברוב המקרים. הכי פשוט למיין את הכביסה: כחולים-שחורים כביסה של 40-50 מעלות אדומים-כתומים-ורודים כנ"ל לבנים - הרתחה 90 מעלות צבעים בהירים- 50 מעלות כדאי להשתדל לכבס צבעים דומים ביחד, כדי שהלבנים לא יהפכו לורודים וכו'. המון בהצלחה! ואנחנו פה אם יש לך שאלות נוספות...

אצלי..

אני מכבסת כביסה צבעונית ב-30 מעלות. מגבות ולבנים ב-60 מעלות. אם אתם תולים בשמש, תהפכו את הבגדים, כדי שלא ידהו!

alexit

New member
ועוד טיפ,בשביל לשמור על הדפס...

לכבס את החולצה על צד שמאל.

תודה ../images/Emo9.gif

משום מה בזמן האחרון כל הבגדים שלי באותו צבע
...גינס ...גינס...ורוד פוקסיה ...שחור ..ורוד פוקסיה ...ורוד פוקסייה ...שחור ..ורוד פוקסייה..לבן ...ורוד פוקסייה ....

ספיישיל

New member
מי שרוצה ללמוד ילמד יותר הקפי!!!!!

ככה מלמדים?... לבן-הרתחה. כחול. אדום. צהוב? בולשיט!!!! יש לבן שאסור לקרב להרתחה. יש כחול שרק בשטיפה ביד. אני ממליצה לך כדי ללמוד יותר על כביסה ובדים,בכל בגד יש תוית עם סימני הוראות כביסה. כותנה- מותר לכבס בטמפ גבוהה. אך כותנה מעורבת לא. כי היא תהרס. לכי לקלוגני(ניקוי יבש) ולחנות זארה(בקניון) אולי יש יש עוד כמה שאני לא יודעת על קיומם. יש להם מין דפים כאלה: איך לשמור על הבגדים?... אלה-פרשנות לסמלי הוראות הכביסה שנימצאים בכל אחד מהבגדים. חייב. זה חלק מהייצור של הבגד. מתחתון+חזיה לחולצה ומעיל. לכולם יש תויות והוראות כביסה. אם תרצי ללמוד לשלוט בכביסה חפיף- תשמעי למה שהציעו לך פה. ותהרסי הרבה בדים. אם תרצי באמת להצליח בפרויקט הזה- קחי את הדברים ברצינות-תאמיני לי שתצליחי!!!! אם לעשות דבר-בצורה הטובה ביותר!!!

יקירה, מה שכתוב זה נחמד

אבל בכלל לא מדויק. על גופיות כתוב 60 מעלות, אני עושה ב 90 והכל מצוין. חוצמזה, על תוויות בגדים לא חדשות בדרך כלל כבר לא רואים שום דבר (כי הכיתוב נמחק בכביסות). ולא כדאי לך, אורחת יקרה, להשמיץ את הכותבות בפורום...

ספיישיל

New member
60+90 מעלות: זה אותו בסיס של חום

גבוה. זה באמת לא משמעותי. השאלה באיזה גודל הם יוצאים מהמכונה אח"כ....

למעלה