משבר ילד ראשון

ge124

New member
משבר ילד ראשון

לי ולבעלי היקר והאהוב לי מכל יש תינוק חדש בן חצי שנה ושנינו מתים עליו. בעלי חזר מחו"ל אחרי שהוא פגש גם את האקסית המיתולוגית ואף התארח אצלה ואצל החבר שלה במשך מספר ימים.מאז שהוא חזר הכל שונה. פתאום הוא החליט שהוא נזכר שהוא אהב אותה מאוד והתרגש מלהיות איתה אז איך זה יכול להיות שהוא חי עם אחת וקצת מתרגש מאחרת ובכלל מאז שהילד נולד הוא לא כל כך מאושר כי כבר לא יוצאים כמו פעם ואין זמן ואין כח ועייפים וכמובן קודש הקודשים נפגע גם הסקס בקיצור הוא מבולבל רוצה לחשוב על העתיד גם אני נהיתי מבולבלת אבל לא מוכנה לוותר ומתכוונת להלחם על החיים המשותפים שלנו. רציתי לשמוע מה? עצות? למה? רעיונות? אם אחרים חוו את החוייה ואיך התגברו עליה? הכל יתקבל בברכה ושיהיה לנו חיים שקטים :)

seeyou

New member
זה לא משבר ילד ראשון -../images/Emo22.gif

זה משבר של הבעל אשר פגש גם את האקסית המיתולוגית ואף התארח אצלה בחו"ל! הרבה פעמים מביאים בעיות אישיות לזוגיות ואחרי זמן מה הופכים אותם לבעיות של הזוגיות הבעל מבולבל רוצה לחשוב על העתיד? נשואים זה לא משחק ילדים...זה יעלה לו ביוקר.. את לא מוכנה לוותר ומתכוונת להלחם על החיים המשותפים? השאלה באיזה מחיר... רק אל תעשי אותו טעות אשר הרבה זוגות עושות ...להביא עוד ילד אחד או שניים בתקווה שהיחסים ביניכם ישתפרו. מאחל לך התגשמות נס(לא רק של חנוכה) יוסי

allona

New member
הסירי דאגה מליבך

מאוד הגיוני מה שאת מספרת. אמנם אין לי ילדים ,ואני אפילו לא נשואה, אבל לאחותי יש 2 בנות, ויש לי חברות עם ילדים. בעלך כרגע במצב בו תשומת הלב נלקחה ממנו באכזריות, יש יצור נוסף שגוזל ממך את מלוא האנרגיות, כך שבשבילו לא נשאר לך כמעט כלום, וזה בסדר, למרות שכנראה שצריך גם להתאמץ בשבילם לפעמים. אז ברור שכשהוא נוסע לחברים, ועוד לבחורה שהיתה בעבר אהובה שלו, ןמקבל שוב את תשומת הלב הוא ירגיש מרוגש, ויחשוב שהוא מתגעגע , או רוצה , וזה מאוד טיבעי שפתאום הוא ירגיש קצת מבולבל לגבי היחסים שלכם. לדעתי זה טיבעי ביותר, זה יעבור כמו שהגיע, אבל יכול להיות שאת צריכה להשקיע בו מעט יותר, קצת תשומת לב, חום ואהבה יעשו במהרה את שלהם. בהצלחה

adam33

New member
גזר ומקל

את צריכה לקחת אותו לשיחה ולהבהיר לו שהוא יכול לממש את אהבתץו ואת לא תעמדי בפני המצב המורכב. אבל יחד עם זאת ובקור רוח תבהירי לו שהוא צריך לשלם על כך. מדור, מזונות , חלוקת רכוש. רק ככה הוא יבין שבעצם את לא "האישה התומכת" שתמיד תחכה לו על כל גחמותיו עם צלחת של מרק מוכן , אלא את גם הולכת לעמוד על שלך. ועם כל זאת . היה והוא רוצה למצא מוצא בצורה של בניית הזוגיות בחזרה [ בהנחה שאת עוד אוהבת אותו] את רואה זאת בברכה אבל את רוצה לראות אותו הולךם ומוצא יועצת או לחילופין מחזיר את אהבתך אליו.

למעלה