משבר חלק ב'

ivainshtein

New member
משבר חלק ב'

בנוסף לדברים שכתבתי קודם,קיימת עוד בעיה בעלי גדל במשפחה שלכל אחד מההורים היה כסף משלו. כל אחד שילם על משהו ותמיד הייתה הפרדה בין כסף ששלו ושלה. גם עדיין הם נותנים מתנות ממנו וממנה בנפרד בעלי גם רוצה ללכת לפי הקונספט הזה והוא כל הזמן מתחשבן איתי, למרות שאני כבר שנה וחצי בבית בגלל שהייתי עם הילד הגדול ועכשיו ילדתי ואני מן הסתם אהיה בבית עוד לפחות חצי שנה. אני תמיד קניתי לו דברים מהכסף המועט שהיה לי, אבל הוא תמיד אומר: זה שלי, זה אני קניתי. זה ממש מטריף את דעתי כי אני גדלתי במשפחה עם שיתוף מלא בכספים ואני גם לא מבינה איך הוא יכול להגיד לי: אני קניתי את זה אז אני מחליט איך נשתמש בזה או משהו בסגנון. וזה לא ילד, זה בן אדם מבוגר(30+) לפעמים בא לי לקום וללכת, עד כדי כך זה מפריע לי, במיוחד עכשיו כשאני עם הילדים ואין לי הכנסה, אז זה כאילו הוא מרוויח טוב ולי בכלל אין גרוש לכלום, אפילו לא לתחתונים(מצטערת !!!!) איך אפשר לחיות כך? האם אצל עוד משפחות זה קיים?

רונתי

New member
יקירתי, מה שאני הייתי

(אם במקרה הייתי בוחרת, מסיבה לא מובנת להישאר עם אדם כזה ולהביא איתו ילדים), הייתי מגישה לו חשבון בכל ראשון לחודש- שרותי מטפלת 3000 ש"ח, שרותי כביסה- 1000 ש"ח, בישולים 1500 ש"ח, גיהוץ 500 ש"ח וכו' וכו' אני מאמינה שהוא יצטרך לצאת לעבודה נוספת כדי לממן אותך חחח.........

אהבתי את התשובה של רונתי

את רוצה להיות בראש שלו ולהפתיע אותו? בדיוק! הגישי לו חשבון: עוזרת 35 ש"ח לשעה מבשלת 30 ש"ח לשעה כובסת 30 ש"ח לשעה שמרטפית 26 ש"ח לשעה אמרכלית הבית 4000 ש"ח לחודש שרותי מין 500 $ לזיון ועוד ועוד..... ןאז תראי את תגובתו. בהתאם לכך הוא יחליט אם הסידור הכספי לטעמו.

seeyou

New member
למה כול כך יקר סעיף שרותי מין?../images/Emo3.gif

מנצלת את המצת הפוליטי? מה יעשו מיעוטי היכולת?

למה יקר?

סקס טוב זה קלאסה, קלאסה עולה כסף טוב. כמו בחיים בהכל - רמה גבוהה אא' עולה הון! אשה מתמסרת לא רק בגופה גם בנפשה. מסירות טוטאלית וכשהיא נפגעת, זוהי נקמה הכי מתוקה בעולם. ואם יקר שיילך לחפש לו "אשה זולה". מה לעשות ? יש קח ותן כמו תני וקחי. לא?

seeyou

New member
סקס טוב זה קלאסה!!../images/Emo24.gif

"קלאסה" עולה כסף רב!
עכשיו אני מתחיל להבין למה יש בעיות בנשוים... לא מקבלים תמורה בעד האגרה.... הבעל לא מתחזק אותה ב"קלאסה " כפי שהיא רוצה היא כתמורה מתחזקת אותו ב"קלאסה " מתאימה למת התחזוקה שלה! וכוווולם מדברים על אהבה!

seeyou

New member
אם הוא באמת מקבל בלעדיות שווה!!

בן מגודל ,בן 25+ שואל את אבא שלו "אבא,כמה עולה להתחתן?" האב מביט בו ,חושב קצת ועונה : להגיד לך את האמת,עד היום אני עדיין משלם על זה..... ולא להכנס לפינה של "הקצבה" החודשית בגלל סיבות שונות ומשונות... הילדים לא יושנים!
הילדים יושנים, לא להפריע להם!
השכנים מקשיבים!
מה קרה היום?
יש לי מיגרנות
אתמול קיבלתי מחזור!
לפני האוכל?
אחרי האוכל?
בבוקר?
רוצה לישון!
עכשיו אתה מכיר אותי?
......

seeyou

New member
באמת!הילדים ישנים!../images/Emo6.gif

תאמיני לי שאני לא משקר... זה היה בטיול,עם שתי הבנות(9-11) באותו חדר- בטיול של חודש בחו"ל!

meshi4

New member
לשאלתך........

אם סידור כספי כמו שלכם. קיים אצל משפחות אחרות?קיים ועוד איך.לדעתי,סידור גרוע מאוד.ומעיד על קמצנות. את צודקת.קשה לחיות כך.איני יודעת עד כמה את יכולה לשנות את מצבך.אלא אם כן תהיי אסרטיבית. בכל מקרה ,כמו שהציע לך יוסי.אחרי חופשת לידה ,עדיף לך לצאת לעבודה בדחיפות.אני חושבת שתרגישי בטחון בעצמך, תהיה לך עמדה בבית,ותוכלי לאפשר לעצמך לקנות מבלי להיות תלויה בבעלך. מזל טוב ובהצלחה.

כמו שכתבת זה באמת מטריף. כסף זה

דבר חשוב מאוד אבל, ישנן כמה שאלות נוספות חוץ מכסף. האם הוא מכבד אותך. האם הוא מסור לבית ולילדים. עוזר לך במטלות הבית השונות, קונה מה שצריך לבית? האם הוא ביסודו קמצן או מחושב? האם חוץ מכסף הוא מה שנקרא "בעל טוב" ? אם כן חזרי לעבודה אחרי חופשת הלידה השקיעי בבית פחות ממשכורתך, חלקי אתו את הוצאות הילדים ועשי לך "קופה קטנה סודית" שרק את תדעי עליה, זו עצה שאני נותנת להרבה נשים והיא עובדת (אני בטוחה שלו יש אחת כזאת) או שתעשי לך מין "ביטוח מנהלים" נוסף על זה שיש לך מהעבודה, כי נראה לי שעם המרירות שבך, ברבות הימים מצבך לא ילך וישתפר, והכעס והזעם יגברו. אגב העצות שנתנו לך להגיש לו חשבון זה נחמד כי זה יראה לו כמה את שווה ומה ההשקעה שלך בבית חוץ מכסף, גם זו נקודה למחשבה .

למעלה