משבר חודש לפני

Kayben

New member
משבר חודש לפני

הגעתי לתירגול של קטעי קריאה - והיאוש מכה חזק. לוקח לי מעל 5 דקות לכל קטע לרוב. והכי מעצבן שגם יש לי בין 1-2 טעויות לקטע! בקיצור, אין לי סבלנות כבר לכל הקטעים האלה (אגב דווקא מעניינים) והמחשבה שיש לי עוד מלא תירגול של היגיון לפני, שוברת אותי לגמרי. מילות עידוד יתקבלו בשמחה :) במיוחד מן הלומדים בעצמונית...

Chris Redfield

New member
בגלל שאני לא לומד עצמונית

קטעי קריאה זה בעיה, גם לי לפעמים זה לוקח יותר מידי זמן ויוצאת איזה טעות מעצבנת. פשוט מנסה להתרכז כמה שאפשר במה לעזאזל הקטע מנסה להעביר ומה שואלים...

yanivnivos

New member
אין שום משבר. וזה לא חודש לפני.

שאלות היגיון זה 2-3 שאלות ב 2 פרקים סה"כ שזה יהיו הצרות שלך, אבאל'ה. קטעי קריאה 5-6 דק' זה גם זמן דובדבנים, למרות שאם תצליח להבין - שכאשר אתה קורא קודם את השאלה ורק אז רץ לחפש את התשובה בפסקה, אתה תקצר את זמן התגובה שלך לכל שאלה! זה משאיר לך רבע שעה תמימה לפטל (3דק') השלמת משפטים (5 דק') אנלוגיות+אוצ"מ(7דק') יום טוב.

Kayben

New member
חודש ושבוע, בשבילך...

יש הרבה יותר מ2-3 שאלות היגיון...נסה משהו יותר בכיוון של 5-6 לכל פרק... ברור שאני קורא קודם את השאלה... ועדיין זה הזמן שלי. הקטעי קריאה באמת דורשים סוג של אקסטרה ריכוז בשבילי... מעצבן אותי לאבד נקודות בקטעי קריאה. בהיגיון אמנם לוקח יותר זמן - אבל לפחות מקבלים נקודות על זה. בקריאה אתה שם יותר זמן ומקבל זבובים. שאתה נאלץ להשלים עם X טעויות בנושא מסוים - זה מציק... בנתיים המסקנות העיקריות שלי לגבי מסיחים: אם התשובה לא מופיעה בפרק, אז זה לא שקול ללא נכון אלא זה סתם מסיח. מסיח של ידע אישי - דוחפים תשובות שנכונות אבל לא לשאלה. מרחיבים יתר על המידע - בייחוד בתן שם... לרוב זה תואם רק לפיסקה מסוימת ולא לכל הקטע.

איך אתה פותר את קטע הקריאה ?

אני יכול לתת שתי עצות שעבדו טוב אצלי בתרגולים לפחות: קטע הקריאה דורש התרכזות למשך כמה דקות לכן אני חושב שלא כדאי לפתור אותו בסוף, גם כי כשמגיעים אליו אם מעט מידי זמן, כנראה שתפספס כמה שאלות ולא אחת או שתיים כמו בפרק הגיון, לכן אני מציע לפתור אותו לפני שאלות ההיגיון, ובכלל להשאיר את שאלות הסידורים שדרושות הכי הרבה זמן לסוף. עכשיו, חוץ מזה, תנסה לראות איך הכי טוב בשבילך לפתור אותו, אם זה לקרוא קודם את הקטע או לקרוא שאלה שאלה ולנסות לענות עליה. אני מצאתי את השיטה הראשונה של לקרוא קודם את כל הקטע ורק אז להתחיל לענות כיעילה ביותר עבורי, זה נראה בהתחלה כמו פתח לבזבזו זמן, אבל אחרי פעם פעמיים ההפך מסתבר, אלי לפחות. בכל אופן, אני מציע לך לנסות את זה.

למעלה