משבר זו מילה קשה

ligivaligiva

New member
משבר זו מילה קשה

אבל אכן בעיה. חבר שלי ואני יחד כבר.. כמעט 5 שנים. אנחנו שנינו בחצי הראשון של שנות ה-20 שלנו. הבעיה מתפרשת על תחומים שונים. אחד מהם הוא בתחום האופי. יש הרבה מאוד דברים באופי שלו שמעצבנים אותי, שאני ממש לא מצליחה להבין אותו. (מצד שני רוב האנשים שאני מכירה יותר דומים לו מאשר לי... כך שיכול להיות שהבעיה היא איתי..) הכוונה לדברים כמו: איך אנחנו מעדיפים לבלות את סופי השבוע, איך אנחנו משקיעים בתחומים החשובים בחיינו, איך אנחנו מעבירים יום סטנדרטי בחיינו. שהם בסופו של דבר דברים דיי משמעותיים. ויכול להיות שאני בנאדם לא כיפי, אבל זה המצב. ותחום נוסף הוא התחום הפיזי... הוא השמין בשנה-שנתיים האחרונות בצורה דיי משמעותית. הוא לא -שמן- כמו שמדמיינים כשאומרים את המילה, אבל יש לו קצת כרסונת והסנטר שלו קצת פחות מוגדר ו.. בכלליות זה ממש לא מושך אותי. כל פעם שאנחנו יוצאים עם כל הזוגות של החברים שלנו אני חושבת איך זה שכל שאר החברים של הבחורות האחרות עדיין רזים ורק הוא מזניח את עצמו. אני מנסה לעודד אותו בכל הדרכים האפשריות לעשות ספורט, מזמינה אותו לעשות ספורט איתי, אומרת לו כמה יפה הוא נראה אחרי שהוא עושה ספורט וכאלה. אבל הוא לא כל כך משקיע בזה. הוא אומר שהוא "אוהב את הכרס" ולא אכפת לו בכלל שאני לא, כנראה. אני חושבת שאני לא כל כך נמשכת אליו כרגע. הוא ממש טוב במיטה אז אני עדיין נהנית מהסקס אבל חבל שאני לא רוצה אף פעם להתחיל את זה ואני לא יוזמת כי אין פשוט את המשיכה הזו. בקיצור.. אנחנו כבר בשלב שאני מתחילה לחשוב מה יהיה איתנו, האם נתחתן? ואז אני חושבת שאם התשובה לזה היא שאני לא ארצה, אז אין טעם להמשיך להיות יחד עכשיו. וכמובן מצד שני יש בו מליון תכונות שאני כן אוהבת ולא מוצאת באף אחד אחר, אנחנו כבר מכירים כל כך טוב, תכננו תכניות לעתיד יחד, הוא חלק עצום בחיים שלי ואני בשלו, ואני בספק אם יש עוד הרבה בחורים טובים כמוהו. זו קצת חרטטנות והרבה שפיכת לב אבל גם בקשה לדעות ועצות. אודה למי שיתן :)

chenby

New member
אני יודעת על עצמי

שברגע שקיבלתי את איך שנראיתי , התחלתי להגיד לעצמי מול המראה או בכלל - איזה כוסית איזה כוסית, והורדתי 8 קילו מבלי לעשות דיאטה, אני כבר שנתיים וחצי שומרת על זה.. אני לא אומרת שאת צריכה להגיד לו - אלא אני אומרת שתלמדי את עצמך לקבל ולאהוב אותו גם עם הכרס, להתמקד במה שאת כן מעריכה. ומתוך זה, תקבלי את מה שתשדרי. הוא פתאום ירצה להשקיע למען עצמו - לא למענך - כרגע מכיוון שאת רוצה שהוא ירזה כי את לא מקבלת את זה, גם אם את לא אומרת את זה במילים, זה תדר שהוא מקבל, ואף אחד לא ישתנה בשביל מישהו אחר. אז את זו שצריכה לשנות - הסתכלות. דבר שני, אם נמאס לך, ומיצית את הקשר ואתם כבר לא כמו זוג מאוהב, אז אולי הריחוק הזה סימן לבאות.. אבל אם זה רק העניין הזה ואת נהנית מהקשר ואתם טובים אחד לשנייה ואת לא מחפשת ריגושים מחוזות חדשים, אז כן, תמקדי את תשומת הלב שלך במה שאת אוהבת בו. יאללה חוזרת למחצית שנייה. יאללה חיפה!!

seeyou

New member
לפי הבנתי, ממליץ שתשארי רווקה../images/Emo4.gif עד 120

chenby

New member
חחח מה נלחצת..

אז המליץ.. אני דווקא קראתי את זה ככה - אני ממליץ שתהיי רווקה (כלומר תיפרדי ממנו) ואז הוא איחל לך בלי קשר- עד 120.

בקיצור

את אכן בבעיה. מצד אחד הוא יודע את העבודה, ונכנס למצב של זחיחות. מצד שני את מתחילה לחפש בו חיסורען כדי להוריד אותו לקרקע המציאות, שיידע את מקומו. הוא לא מוותר, ושם קצוץ. את בעצם אומרת, אם לא הצלחתי לאלף אותו עד עכשיו, מה יהיה כשנתחתן? ואני אומרת - הוא שיהיה, כל זמן שהכרס לא מפריעה לו להרביץ תפוקה. כשתתחילי להיאנח פחות, ולפרצף יותר, אז הוא יתחיל <אולי> לזוז, תרתי משמע.

niva99

New member
אז אם בן הזוג משמין טיפה

למרות תכונותיו / מעלותיו הטרומיות ->היאורה השליכוהו"... מחשבה מעניינת. מי יתקע לכף ידך שתתחתני עם גבר מושלם חיצונית ואחרי תקופת מה [ חלילה] תקרה לו תאונה והוא יאבד את חינו בדרך זו או אחרת ואז מה ? מחליפים אותו באחר ?

בחייך

זה עכשיו - טיפה. אחר-כך, עם כל הריון עוד תריסר לכרס הקיימת, לאות הזדהות. היא תלד ותוריד את העודפים בהנקה, הוא - יישאר דביבון. תאונות הם כוח עליון, אבל משקל? הבחור נכנס למוד של שאננות בגלל בטחון בביצועים. מה שהוא לא מודע לו זה שככל שהכרס גדלה זווית הפלישה משתנה, ולא לטובתו.

nowonder

New member
את מבינה כמובן

שזה לא הסנטר הנסוג, או הכרס המתקדמת, שמקלקלים לך את המשיכה אליו. נכון?

רואים שלא פתחת את הכרטיס שלי

אני דווקא את שלך כן פתחתי ואני בהלם אני בשוק אני ההממוהמהמהמה רווקה מנהל את פורום זוגיות במשבר זה בערך כמו שאחמד ימכור מזוזות . בלי שלושה/4/5 ילדים ואישה איך מבינים את המצוקות הכלכליות והריגשיות ?

chenby

New member
ראית מה זה?

וכבר שנתיים וחצי זה ככה. אגב אני גם מסאג'יסטית והגב שלי מה זה תפוס עכשיו.

עוד שנה וחצי ואת סוגרת קדנציה

רוצה לחכות עם כאבי הגב או להגיע לטיפול כבר עכשיו ?
תודה על קבלת הפנים החיננית

chenby

New member
מממממ

מה אתה מציע לעשות בחירות דמוקרטיות בעוד שנה וחצי? או שאני אמשיך את האפרטהייד שלי פה? ברוך הבא, כיף קצת פולנים בפורום. רק לכתוב עם סוודר בבקשה.

"פולנים אנונימים"

יש פה "פולנים אנונימים" אני ניסיתי את שיטת 12 צעדים, ונכשלתי כשלון חרוץ. סוודר בלי גרביים לא נחשב..

chenby

New member
הדרך הטובה

להתחיל להתמודד עם פולניות, זה להיות ערים לה. מעבר לזה, שלעומת החצי הייקי שלי, אני מעדיפה את הפולניות.. יש שם קצת יותר רכות לטעמי.

למעלה